Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα ένα license για το crossover. Αν και έχω το wine για κάποια παιχνίδια θα το δοκιμάσω.

Thank you mandos!!!!!!!!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα download και αυτό σε bin αν θυμάμαι καλά. ΑΛΛΑ έγραφε ότι θα στείλει email μέσα σε μία εβδομάδα με τον κωδικό ενεργοποιήσης.

Δημοσ.

ναι, δεν έχω καταλάβει τι παίζει... και εγώ πήρα τα downloads (bin, deb, rpm) και μάλιστα είναι σε Public-URL

Έφτιαξα και το PKGBUILD για να το βάλω μέσω AUR αλλά δεν μπορώ να πω ότι δείχνει σαν full version. Θα περιμένουμε για το mail :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα κανω να ΜΗΝ φαινονται τα κρυφα αρχεια στον filezilla, στη μερια του client? Στον server δεν φαινονται εξ ορισμου, και υπαρχει επιλογη για να αλλαξει.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως θα κανω να ΜΗΝ φαινονται τα κρυφα αρχεια στον filezilla, στη μερια του client? Στον server δεν φαινονται εξ ορισμου, και υπαρχει επιλογη για να αλλαξει.

View - Filename filters - tick στο Configuation files

ελληνικά

Δημοσ.

καλησπερα..Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα για φωτογραφιες που να εχει διαφορα φιλτρα και effects..?Ευχαριστω

Δημοσ.

πολλες φορες αναρωτηθηκαν οι χρηστες του λινουξ για μια καλη,ελαφρια εφαρμογη που να <<καίει>> δισκακια

προχτες έπεσα τυχαια στην http://getsilicon.org/

οποιος εχει εμπειρια απο την εφαρμογη ας μας πει τις εντυπωσεις του

για μενα χωρις να το δουλεψω αρκετα φαινεται πολυ δυνατο προτζεκτ με ελπιδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω βαλει linux mint 14 KDE εχω τον hp office jet 8600 pro κατεβασα απο το αποθετηριο το hp device manager παω να βαλω τον εκτυπωτη τον βρισκει παταω προσθηκη αλλα δεν κανει τιποτα και στην κονσολα γραφει

File "/usr/share/hplip/ui4/setupdialog.py", line 1254, in NextButton_clicked
    self.showAddPrinterPage()
  File "/usr/share/hplip/ui4/setupdialog.py", line 691, in showAddPrinterPage
    self.readwriteFaxInformation()
  File "/usr/share/hplip/ui4/setupdialog.py", line 1077, in readwriteFaxInformation
    self.fax_number = unicode(d.getPhoneNum())
  File "/usr/share/hplip/fax/ledmfax.py", line 137, in getPhoneNum
    return self.readAttributeFromXml("/DevMgmt/FaxConfigDyn.xml",'faxcfgdyn:faxconfigdyn-faxcfgdyn:systemsettings-dd:phonenumber')
  File "/usr/share/hplip/base/device.py", line 2558, in readAttributeFromXml
    xmlDict = utils.XMLToDictParser().parseXML(data)
  File "/usr/share/hplip/base/utils.py", line 1029, in parseXML
    log.error("Received Unicode error in xml= %s "%text)
  File "/usr/share/hplip/base/logger.py", line 321, in error
    txt = "error: %s" % message.encode("utf-8")
UnicodeDecodeError: 'ascii' codec can't decode byte 0xce in position 721: ordinal not in range(128)
Δημοσ.

το εκανα μεσω cups αλλα πως θα διαχειρηζομαι τα fax και το scanner για ληψη fax επρεπε στα windows να πατησω για να δεκτει το fax μιας και εχει και δυνατοτητα ψηφιακου fax η εκανε ελγχο καθε 10 λεπτα για νεα fax στα linux τι γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...