Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΣΧΑ;!!! Δεν κρατιέμαι μέχρι τότε! Θα το φτιάξω μόνος μου μου φαίνεται... (ναι σιγά...)

Δημοσ.
By the way' date=' το ελληνικό πρωτάθλημα πότε θα βγει κάποιο patch που θα το προσθέτει; Εσείς που έχετε εμπειρία από τις περσινές εκδόσεις; [b'](εγώ ποτέ δεν έβαζα ελληνικό γιατί είμαι με την ΑΕΛ, αλλά από φέτος...)[/b]

Βγαίνει ελληνικό patch, έτσι δεν είναι; Με τα στατιστικά του FM2006; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει...

Κακώς, γιατί από ό,τι θυμάμαι, το περσινό την είχε την ΑΕΛ... (εκτός από Α'Εθνική είχε και 2-3 της Β')

Όσο για το patch, επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι τι δουλειά χρειάζεται για τέτοια πράγματα, μην περιμένετε πριν από Ιανουάριο-Φεβρουάριο...

Δημοσ.

τελικα υπαρχει επιλογη για πρωταθλημα ή οχι; στο Master league Που παω με βαζει σε ομιλους.

Δημοσ.
Κακώς' date=' γιατί από ό,τι θυμάμαι, το περσινό την είχε την ΑΕΛ... (εκτός από Α'Εθνική είχε και 2-3 της Β')

Όσο για το patch, επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι τι δουλειά χρειάζεται για τέτοια πράγματα, μην περιμένετε πριν από Ιανουάριο-Φεβρουάριο...[/quote']

Πράγματι! Μόλις μπήκα και εγώ στη σελίδα και κατέβασα το παλιό patch (για το PES4) και γράφει πράγματι πως έχει τη ΑΕΛ μέσα.

ΑΛΛΑ:

1ον) Ποιός ξαναγυρνάει στο παλιό PES4 τώρα που έμαθε με το PES5;

2ον) (και σημαντικότερον) Η ΑΕΛ είναι πια μια εντελώς διαφορετική ομάδα φέτος και δε μοιάζει σε τίποτα με την περυσινή. Ο μόνος που θα έχει είναι ο Κυπαρίσσης (Θωμά-Ψυχάρα), άντε και ο Σέρμπαν.

Τέλος πάντων, θα του ρίξω σίγουρα μια ματιά (όταν πάω στη Λάρισα όπου έχω το PES4) και θα κάνω υπομονή...

Βy the way, αγαπητέ *γκουχ γκουχ* Νότη, μήπως θα γινόταν να έβγαινε ένα patch απλά με τα ονόματα και τα στατιστικά των παικτών από το FM2006 και αργότερα ένα πιο ολοκληρωμένο με όλα τα υπόλοιπα (καλοδεχούμενα και πολυαναμενούμενα) καλούδια; Για να έχουμε και εμείς κάτι να ασχολούμαστε δηλαδή όσο καιρό θα περιμένουμε. Κάπου είχα διαβάσει ότι φτιάχνεται σχετικά εύκολα κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα το είχα διαβάσει ως παρατήρηση για το πόσο πιο εύκολο είναι να φτιαχτεί το patch του Wolf σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Α! Και Luxx, το πρωτάθλημα βρίσκεται στην επιλογή League (αυτή είναι η απορία σου; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Μου φαίνεται οφθαλμοφανέστατο.)

Δημοσ.

Κάτι για πολλά φάουλ διαβάζω, πάλι. Μήπως προτιμάτε το FIFA στο οποίο καθώς τρέχεις δίπλα δίπλα με τον αντίπαλο σε σπρώχνει, σε βγάζει εκτός πορείας και σου παίρνει την μπάλα χωρίς να σφυριχτεί το παραμικρό; -Δεν θα πω καν για τις πάσες που η μπάλα "γλυστράει στον πάγο" αφού αυτό είναι μια άλλη ιστορία.- Πλέον παίζω παιχνίδια στο pes με λιγότερα από 10 φάουλ η κάθε ομάδα. Υπάρχουν, ολόκληρα ημίχρονα που το παιχνίδι παίζεται στο κέντρο κυρίως από μέτριες ισοδύναμες ομάδες χωρίς ούτε ένα φάουλ (και φάσεις για γκολ κάποιες φορές). Στο pes δεν υπάρχουν, υπό αυτήν την έννοια, κανόνες και στάνταρ. Τα πάντα είναι δυνατά (στα πλαίσια του εφικτού).

Δημοσ.

re paides exete antimetopisei kanena provlhma me ta grafika...niotho oti exei problhma to refresh rate ths othonhs otan kineite h kamera poly grhgora. exo mia LG 19'' me ta 8ms kai h karta grafikon mou einai h ASUS 6600GT!! exete na protinete kati?? otan kano sentres bathies mesa kai kouniete grhgora h kamera h othoni kanei kati nera...ypopsin oti exo tous teleytaious drivers ths Nvidia

Δημοσ.

Αν τα "νερά" που λες, είναι ένα κάτι σαν στιγμιαίο "σπάσιμο" που κάνει η οθόνη ακριβώς στη μέση του γηπέδου, είναι θέμα refresh rate. Βάλε οτιδήποτε παραπάνω από 60Hz και δεν θα έχεις πια πρόβλημα.

Όσο για τα greek patches που λέτε, ελπίζω τα παιδιά που είχαν βγάλει το περσινό (σχετικά καλό, κατά τη ταπεινή μου άποψη) patch να βγάλουν κάτι και φέτος, λίγο γρηγορότερα όμως. Όταν βγήκε το περσινό για PES4, είχε ήδη κυκλοφορήσει το WE8, που όσο και να'ναι είναι έστω και ελάχιστα καλύτερο από το PES4. Φέτος το WE9 θα βγει πάλι άνοιξη, οπότε...

Δημοσ.

file paralizer kai egw to idio problima antometwpizw me thn idia karta!

prospathw na allaksw to refresh rate alla exei mono mia epilogi ta 60 hz.

mipws kserei kaneis ti na kanw?

Δημοσ.

Ψιλοάσχετη ερώτηση: ξέρει κανείς πως λεγεται το κομμάτι που παίζει στο menu? Είναι πολύ ...catchy! Η εναλλακτικά πως μπορώ να κάνω capture που να έχει και audio για να το πάρω από το video. Με το fraps και ένα άλλο που δοκίμασα δεν τα κατάφερα..!

Δημοσ.

->OffTopic.

Πάντως αν αυτό γινόταν στο PES5, θα λέγαμε ότι είναι τρελό bug (γινόταν σε παλιότερα FIFA όμως!). Δεν πάει καλά ο άνθρωπος...

(υγ.: υπάρχει και σε λίγο καλύτερη ποιότητα στο http://www.nike.com, ενώ ο ίδιος ο Ronaldinho δήλωσε ότι ΔΕΝ είναι εφέ, όπως πολλοί έσπευσαν να διαλαλήσουν...βρε μπας και ???...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...