Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πατάς το τετραγωνάκι για να πέσει ο τερματοφύλακας. Πρέπει απλώς να πατάς τα βελάκια που θες μέχρι την τελευταία στιγμη.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Otan stin arxi autou tou topic exefrasa ta frixta mou parapona gi ato paixnidi' date='mou tin pesane oloi kai mou eipan oti eimai:ABALOS,FIFA FAN,THELO NA KERDIZO ME 10 GOAL DIAFORA,DEN EXO PAIXEI POTE PRO STIN ZOI MOU KTL

Na xaireste to paixnidi sas pou:

1.H KONAMI MAS POU TIN EXOUME ANAGAGEI SE MI KERDOSKOPIKO SOMATEIO(ALITHEIA TI EGINE I DILOSI TIS OTI THA VGAZEI PRO OPOTE TO KRINEI KAI DEN EXEI AUTOSKOPO NA VGAZEI SAN TO FIFA XANAZESTAMENO FAGITO KATHE XRONO,FAINETAI OTI TO KERDOS SE APOLLOTRIONEI GIA TA KALA) EXEI FTIAXEI MIA MASTER LEAGUE OPOU D-E-N IPARXEI ALAGI KAIROU!NAI,DEN TO XERATE?PAIXTE TO LIGO,VGALANE MIA PROXEIRODOULEIA(TO EXOUN PARADEXTEI KAI OI IDIOI GIA DEADLINES) OPOU TO XIONI POU TOSO DIAFIMIZANE DEN IPARXEI,OUTE KAI I VROXI(KAI XEROUME POSO TELEIO EINAI,GIATI ALLAZEI OLO TO PAIXNIDI O KAIROS(OSOI EXOUN PAIXEI PES 4 VEVAIOS.....).PAIZEIS MONO SE FINE WEATHER KAI SUNNY!!!!!!!!!!!!!!!!GELIOI

2.PROKEIMENOU NA KANOUN BALANCE TIN FRIXTI A.I. ENOS MISOTELEIOMENOU PAIXNIDIOU,VALANE TA BASKETIKA FAOUL(XO-XO-XO),TIS LATHOS PASES POU DEN EXOUN NOIMA KANENA KAI FISIKA OTAN XANEIS GNORIZETE OTI O CPU SIBAIXTIS SAS PADA THA XANEI TON ADIPALO SAS APO TA PLAGIA...

EN OLIGOIS,TO PAIXNIDI KLEVEI!!!!DEN IPARXEI PIO ANENTIMO,PIO GLOIODES,PIO ANOITO PRAGMA APO TO NA KLEVEI MIA GAME ENGINE...

3.BUGS(EXEDRES,OI DIKIOLOGIES GIA LAG EINAI GIA GELEIA) KTL

FISIKA EIMAI ANAKOLOUTHOS(O MEGALITEROS ISOS) KAI ASXOLOUMAI SISTIMATIKA ME TO PAIXNIDI GIATI EIMAI PREZAKI ME TA PES KAI DEN BORO NA TOUS ADISTATHO OMOS PLEON OTAN ME ROTAS TI KANEIS?APADAO IPOMONI...ME AUTO TO PAIXNIDI...

ENNOITAI OTI DEN EXO ANAKALIPSEI TIN AMERIKI,OLO TO NET EXEI VOUIXEI ME TIN PATATA TIS KONAMI KAI POLLOI TO RIXNOUN STA GOURIA(TO PES 1 METRIO,TO PES 2 TELEIO,TO PES 3 XALIA,TO PES 4 TELEIO,TO PES 5 ASTO....TO 6 LENE OTI THA EINAI TELEIO XARIS KAI TO 360)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΝΑΜΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ FAN BOYS.....

ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΤΗΛΙ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΓΑΡ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ PES 5 DIOTI I MILAN EINAI AITITI STO MASTER LEAGUE KAI I AEKARA PREPEI NA ANAKAMPSEI....[/quote']

Εντελώς άστοχα σχόλια όλα (ειδικά για το gameplay, ξανά τα φάουλ, "κλεψιμο" του cpu, απαράδεκτα). Τα ίδια ακούω χρόνια. Τα ίδια και απαράλλαχτα. Πάντα μου ήταν το ίδιο αδιάφορα. Συνήθως προέρχονταν απο άτομα που είτε δεν ασχολήθηκαν σοβαρά(*1) με το σπορ είτε είχαν μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό τους για αυτό και θεωρούσαν ότι η ΚΟΝΑΜΙ όφειλε να διαβάσει τις σκέψεις τους και να φτιάξει το παιχνίδι στα μέτρα τους. Το ανόητο της υπόθεσης φαίνεται από το "TO PES 1 METRIO,TO PES 2 TELEIO,TO PES 3 XALIA,TO PES 4 TELEIO,TO PES 5 ASTO..." Τόσο μαλάκες είναι οι δημιουργοί του παιχνιδιού, λέτε; Επιμένω. Παρατήστε την "πατάτα" όλοι σας (που μάθανε μερικοί τα τελευταία χρόνια και οργανώνουν τουρνουά με το αζημίωτο) για να ασχοληθούν οι ελάχιστοι που παίζουν το παιχνίδι από τα σπάργανά του, που ξέρουν τι θέλουν και τι έχουν στα χέρια τους. Αυτοί ποτέ δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναφερθούν σε εταιρείες, σχόλια άλλων στο ίντερνετ, bugs γραφικών, απραγματοποίητες υποσχέσεις τύπου "χίονι που δεν υπάρχει" κλπ, διαπιστώσεις για την αλλοτρίωση του ανθρώπου από το κέρδος και τελικά γενικές συμβουλές με εφαρμογή από ερωτικές σχέσεις μέχρι πολιτική και δεν ξέρω γω τι άλλο, ταυτόχρονα όμως, σε εξυψωτικές κριτικές και βαθμολογίες περιοδικών που "μόλις ξύπνησαν", internet sites, αναφορές ψαγμένων αθλητικογράφων κ.α. Απλά, ΠΑΙΖΟΥΝ! Οι υπόλοιποι ψάχτε να βρείτε τις σας φταίει...

(αυτό που παρατηρώ στη διαλεκτική μέθοδο ορισμένων είναι ότι τα συμπεράσματα -πάνω στα οποία βασίζουν μια ολόκληρη επιχειρηματολογία- εκπορεύονται από άσχετες ενδείξεις και "αδιάσειστες" αλλά άσχετες αποδείξεις που με πολύ θέληση μπορεί και να θεωρηθούν ...σχετικές)

(*1)

"TIS LATHOS PASES POU DEN EXOUN NOIMA KANENA"... Αυτό πραγματικά με σκότωσε. Όταν παίξεις με κάποιους των οποίων οι πάσες "ως δια μαγείας" δεν βγαίνουν λάθος θα καταλάβεις (όχι, δεν έχουν "πειράξει" το παιχνίδι) .

Δημοσ.

Τελικα το καντηλι απο fan boys δεν τα γλυτωσα.

Ολα επι προσωπικου...στην ταμπακιερα κο-κο-κο...

Α,ξεχασα,<<το χιονι που δεν εμφανιζεται>> ειναι ενα γελοιο επιχειρημα,που γελαει ολη η κοινωνια με την απυθμενη πατατια και που τρεχει η κοναμι να βγαλει patch for pc και στους υπολοιπους να μας πει με ανακοινωση....υπομονη ως το 6.

Επισης δεν ξερεις να διαβαζεις προφανεστατα...ΤΑ περι pes 1,pes 2 κτλ δεν ειναι δικα μου σχολια...

Αλλα προκειμενου να υποστηριξουμε την σαθροτητα των μηδενικων επιχειρηματων μας αλλαζουμε τι βλεπουμε η μαλλον τι δεν βλεπουμε....

Σε ευχαριστω kirileman που μου προτεινεις ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ) ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ.

ΥΓ1 Τόσο μαλάκες είναι οι δημιουργοί του παιχνιδιού, λέτε;

Οχι,ειναι απο την Ανδρομεδα,περαστικοι απο τον πλανητη Γη,δεν σφαλουν ποτε και πρεπει να κλινουμε ολοι σε 40 μοιρες μπροστα οταν κανουν κατι ΕΞΟΦΛΑΜΑ ΛΑΘΟΣ...

ΥΓ2 που μάθανε μερικοί τα τελευταία χρόνια και οργανώνουν τουρνουά με το αζημίωτο

Ασχετο!! Η μηπως οχι?Α οχι,δεν ειναι ασχετο...διοτι

(αυτό που παρατηρώ στη διαλεκτική μέθοδο ορισμένων είναι ότι τα συμπεράσματα -πάνω στα οποία βασίζουν μια ολόκληρη επιχειρηματολογία- εκπορεύονται από άσχετες ενδείξεις και "αδιάσειστες" αλλά άσχετες αποδείξεις που με πολύ θέληση μπορεί και να θεωρηθούν ...σχετικές)

Ελα,πουλιτζερ,επειδη παει για flame,εσυ κατσε στον μικροκοσμο σου και εγω δεν σου ξανα απαντω.Μην αγχεσαι fan boy μου.

Παω να παιξω PES τωρα,που το μισω και το θαβω γιατι παιζω φιφα κατα βαθος.To ιδιο κανουν και στο αγανακτισμενο PESFAN.COM και ο WOLF ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΣΧΕΤΟΙ.

Για σου κυριλλε,με την διαλεκτικη σου.

Δημοσ.

Που τα είδες τα προσωπικά σχόλια (πλην της προτελευταίας παραγράφου;). "Όλα επι προσωπικού;" Ταμπακιέρα; Για τα φάουλ, τις πάσες, τα έχουμε χιλιοπει. Ας πάμε για ύπνο (μην το πάρεις προσωπικά και αυτό, χόρια θα κοιμηθούμε απόψε). Βαριέμαι να πω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μετά από όσα έχω τραβήξει πάντως με αυτό το παιχνίδι και τα βρισίδια που έχει ακούσει, θεωρώ ότι είναι μακράν ό,τι καλύτερο για διπλά και multiplayer και χωλαίνει πάρα πολύ στο singleplayer. Ανάλογα με το τι προτιμά ο καθένας, εκεί στηρίζει τα σχόλιά του. Εγώ π.χ. που παίζω μόνο singleplayer και teammates έχω να του σούρω χίλια μύρια πράγματα. Προσοχή, δεν λέω ότι είναι καλύτερο το FIFA (παναγία μου!) ή έστω το PES4. Είναι απίστευτα πορωτικό, απλά ορισμένες φορές γίνεται και απίστευτα εκνευριστικό. Και ναι, θεωρώ ότι πολλές φορές ΚΛΕΒΕΙ το ρημάδι το AI, κλέβει με Κ κεφαλαίο. Το αν έτσι γίνεται πιο δύκολο και αυτό μπορεί να είναι και για καλό τελικά, είναι άλλη ιστορία. Μια φορά, όταν εγώ παίζω, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, σταμάτησα πια να μετράω πόσες φορές έχω πατήσει Alt+F4.

Τα χιόνια, τα bugs με τα γραφικά και οι άλλες λεπτομέρειες θα διορθωθούν με το πρώτο patch, δεν υπάρχει αμφιβολία. Για τα υπόλοιπα στραβά όμως θα περιμένουμε 1 χρόνο στην καλύτερη. Και μη μου πείτε ότι δεν έχει στραβά! Απλώς στους "επιστήμονες" του διπλού δεν φαίνονται...

Δημοσ.

Αν μιλάς για PC, δεν νομίζω να έχει βγει τίποτα καινούριο και αξιόλογο μετά το πρώτο patch του pesfan.com (ένα μικρό διορθωμένο option file) και το κλασικό kitserver με όλες τις εμφανίσεις (από soccergaming.tv)

Πριν λίγες μέρες έβγαλαν οι WEndetta ένα μικρό patch με updated ονόματα(εδώ) ενώ διάσπαρτα υπάρχουν και διάφορα -graphical κυρίως- patches με νέες μπάλες, radar-off κλπ.

Αυτό όμως που πραγματικά θα ταράξει τα νερά είναι το Proevolutionline superpatch, που αναμένεται μέσα Δεκέμβρη.

Έτσι όπως πάει όμως βλέπω να βγαίνει το WE9 (ακούγεται για αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη) κι εμείς ακόμα να περιμένουμε να βελτιωθεί το PES5.

Άσχετο αλλά το greek patch πρέπει να είναι γύρω στο 20%, αν είναι ακριβές το wehellas.tk, σε καλό να μας έρθει!

Δημοσ.

Για να κάνεις ψαλιδάκι ή γυριστό σουτ πρέπει να πατήσω συγκεκριμένα κουμπιά ή πρέπει να πατήσω μόνο το τετράγωνο?

Δημοσ.
Αν μιλάς για PC' date=' δεν νομίζω να έχει βγει τίποτα καινούριο και αξιόλογο μετά το πρώτο patch του pesfan.com (ένα μικρό διορθωμένο option file) και το κλασικό kitserver με όλες τις εμφανίσεις (από soccergaming.tv)

Πριν λίγες μέρες έβγαλαν οι WEndetta ένα μικρό patch με updated ονόματα(εδώ) ενώ διάσπαρτα υπάρχουν και διάφορα -graphical κυρίως- patches με νέες μπάλες, radar-off κλπ.

Αυτό όμως που πραγματικά θα ταράξει τα νερά είναι το Proevolutionline superpatch, που αναμένεται μέσα Δεκέμβρη.

Έτσι όπως πάει όμως βλέπω να βγαίνει το WE9 (ακούγεται για αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη) κι εμείς ακόμα να περιμένουμε να βελτιωθεί το PES5.

Άσχετο αλλά το greek patch πρέπει να είναι γύρω στο 20%, αν είναι ακριβές το wehellas.tk, σε καλό να μας έρθει!

to We9 exei vgei ksereis , einai to PES5! ;)

oso gia to Proevolutionline superpatch , na pw oti , ap'oso kserw tha to exoume mesa ston dekemvri kai mallon tha symperilifthei kai Greek version , dld elliniki metaglwtisi kai isws kai ena add on me OAKA kai karaiskaki.

Δημοσ.

To WE9 ΔΕΝ έχει βγει ακόμα για PC. Έχει ακουστεί για 2 Φλεβάρη 06 αλλά δεν είναι σίγουρο. Σίγουρα κάποια στιγμή την άνοιξη θα βγει.

(http://www.konami.com/gs/gameinfo.php?id=164&pid=4)

(http://www.gamespot.com/pc/sports/winningeleven9/)

Περιμένω το Proevolutionline πως και πως. Και μόνο τα γρασίδια που θα αλλάξουν, θα γίνει άλλο παιχνίδι.

Δημοσ.
To WE9 ΔΕΝ έχει βγει ακόμα για PC[/b']. Έχει ακουστεί για 2 Φλεβάρη 06 αλλά δεν είναι σίγουρο. Σίγουρα κάποια στιγμή την άνοιξη θα βγει.

Auto legetai We9I.

Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω να λέει πουθενά στο επίσημο site της η Konami για International έκδοση. Αλλά κι έτσι να είναι (που μάλλον δίκιο έχεις, όπως ήταν το We8I πέρσι) οι PC users (και οι ΧΒΟΧ users) έχουν τα Pro Evolution Soccer και τα Winning Eleven. Δεν κάνουν διάκριση μεταξύ γιαπωνέζικων εκδόσεων, αμερικάνικων releases, international ή όχι versions κλπ. Αυτά είναι PS2 πράγματα, για τα οποια παραδέχομαι ότι δεν ξέρω τίποτα (και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας).

Ό,τι και να βγει την άνοιξη πάντως, ο γαύρος τα ίδια τα χάλια τα μαύρα του θα έχει. Πάλι για τα ίδια θα φωνάζω. Πάρτε παιχτες ρεεεεε, διώχτε όλη την άμυνα και πάρτε πιτσιρικάδες. Πάλι γελάει η Ευρώπη με τα χάλια μας.

Δημοσ.

opws ta kserw ,

- We X ( vgainei stin Iapwnia gia Ps2 stis arxes tou fthinoporou )

- PES Y ( vgainei stin Evrwpi gia PS2 ( DYSTIXWS ) , gia PC kai gia XboX )

- We X international ( vgainei se USA gia PC alla kykloforei pantou fysika kai einai i pio veltiwmeni ekdosi )

Alla ta stats pou exei i Konami einai apla gia ton #@$#@%@. Vale kapoio kalo patch gia na deis real stats.

Kai makari to WE10/PES6 na MHN paizei sto katarameno PS2! as elpizoume...

Δημοσ.

Kai makari to WE10/PES6 na MHN paizei sto katarameno PS2! as elpizoume...

Μπράβο! Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μ'αυτό το τελευταίο! Ακούγεται ιεροσυλία αλλά για όσους δεν ενδιαφέρονται να το παίξουν σε PS2/3 θα ήταν πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός να ξέκοβε επιτέλους το PES από τις κονσόλες' date=' θα λυνόντουσαν πάρα πολλά προβλήματα του παρελθόντος.

Η Konami στις μεταφορές Console to PC δεν είναι και η καλύτερη. Μην ξεχνάμε το μέτριο ISS 3 που είχε βγει κάποτε σε PC και έπαιζε άθλια μόνο στα 640x480. Ο λόγος? Δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας κουκουλωμένος PS2 emulator, όπως απεδείχθη.

Το PES καλώς ή κακώς απόκτησε σημαντικό κοινό και εκτός PS2 οπότε καλό θα ήταν να βγει κάτι πιο εξειδικευμένο για τις άλλες πλατφόρμες (PC, XBOX360) και να ησυχάσουμε από την τροχοπέδη του PS2. Κάτι το οποιο αναπόφευκτα θα γίνει με την κυκλοφορία του PS3.

Κονσόλες και PC δεν κάνουν χωριό πάντως. Αν π.χ. αναρωτήθηκαν κάποιοι σε προηγούμενες σελίδες γιατί τα γραφικά του PES δεν εξελίσσονται, ιδού ο λόγος, η εξάρτηση από το PS2.

Τώρα αν σκοπεύουν να βγάλουν κάτι απίστευτο στο PS3, μπορεί να είναι και για καλό, δεν το ξέρω γιατί δεν παρακαλουθώ την PS αγορά. Ξέρετε όμως πως είναι αυτά. Η Konami κοιτάει να πουλήσει στας ανατολάς, τα WE πάντα από εκεί ξεκινάνε κι έρχονται κι από τα μέρη μας, στας ανατολάς πουλάει ΜΟΝΟ το Playstation, οπότε δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για τους "μη Playstation fans". Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι! (προσοχή, [i']όχι με την αρνητική έννοια[/i], ότι δηλαδή πολεμάνε και καλά το PS2. Απλώς έχουν άλλες προτιμήσεις. Διευκρινίζω αυτό το τελευταίο να μην αρπαχτούμε action-smiley-051.gif γιατί πάμε να ανοίξουμε μεγάλο θέμα τώρα).

Δημοσ.

mwre as einai sto PS3 MONO kai tha paw na skasw kai 500? na to parw.

Apla den antexontai allo auta ta PANATHLIA tritokosmika grafika tou PS2 ( pou zorizetai na ta sikwsei kiolas to idio ).

Fysika kai to game se PC/Xbox einai ena aplo ( kai kako palaiotera ) port.

Oute ton kopo na allaksoun to button configuration den kanoun sto PC!!

Na min milisw gia mi wide screen support , pou se ena podosfairaki tha itan oti to kalytero. ( na exw 1920x1200 kai na min mporw na to dw wide to PES , amartia )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...