G_Zisis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Για να κάνεις ψαλιδάκι ή γυριστό σουτ πρέπει να πατήσω συγκεκριμένα κουμπιά ή πρέπει να πατήσω μόνο το τετράγωνο? Κανείς ρε παιδιά? Α,και κάτι άλλο,αυτό το WE9 τι είναι?
bend Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Έκανα την γραμμή μου 512 και παίζει άψογα τώρα. Το username μου είναι -GR-Ioannis και μπαίνω συνηθως στα lobby της Γερμανιας, αν μπει κανένας Ελληνας να παίξουμε μαζί.
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μετά από όσα έχω τραβήξει πάντως με αυτό το παιχνίδι και τα βρισίδια που έχει ακούσει' date=' θεωρώ ότι είναι μακράν ό,τι καλύτερο για διπλά και multiplayer και χωλαίνει πάρα πολύ στο singleplayer. Ανάλογα με το τι προτιμά ο καθένας, εκεί στηρίζει τα σχόλιά του. Εγώ π.χ. που παίζω μόνο singleplayer και teammates έχω να του σούρω χίλια μύρια πράγματα. Προσοχή, δεν λέω ότι είναι καλύτερο το FIFA (παναγία μου!) ή έστω το PES4. Είναι απίστευτα πορωτικό, απλά ορισμένες φορές γίνεται και απίστευτα εκνευριστικό. Και ναι, θεωρώ ότι πολλές φορές ΚΛΕΒΕΙ το ρημάδι το AI, κλέβει με Κ κεφαλαίο. Το αν έτσι γίνεται πιο δύκολο και αυτό μπορεί να είναι και για καλό τελικά, είναι άλλη ιστορία. Μια φορά, όταν εγώ παίζω, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, σταμάτησα πια να μετράω πόσες φορές έχω πατήσει Alt+F4. Τα χιόνια, τα bugs με τα γραφικά και οι άλλες λεπτομέρειες θα διορθωθούν με το πρώτο patch, δεν υπάρχει αμφιβολία. Για τα υπόλοιπα στραβά όμως θα περιμένουμε 1 χρόνο στην καλύτερη. Και μη μου πείτε ότι δεν έχει στραβά! Απλώς στους "επιστήμονες" του διπλού δεν φαίνονται...[/quote'] Σιγά τα βρισίδια που έχεις φάει. Απλά υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος/bug σε πάσες, φάουλ και γενικά gameplay. Κανένα απολύτως. Τώρα, αν κάποιος θέλει να υποστηρίξει το αντίθετο ενισχύοντά το με μερικές "περιφερειακές" αλήθειες (όπως γραφικά, bug θεατών κλπ), αυτό δηλαδή που κάνει ένας δικηγόρος, τότε εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω. Φταίει τώρα το παιχνίδι επειδή έχει τον Ολυμπιακό κακό; Ο πραγματικός είναι πολύ χειρότερος! Ας πουν όσοι έχουν το παιχνίδι καιρό πόσα φάουλ γίνονται σε κάθε ματς τους και πόσες λάθος πάσες κάνουν. Εγώ πχ σπάνια κάνω πια λάθος πάσα και τα φάουλ είναι ελάχιστα στα ματς που παίζω (μονά ή διπλά) σε αντίθεση με τους προσφάτως μυημένους που βρίζουν το παιχνίδι συνεχώς... αλλά κατά βάθος τους αρέσει. Σου θυμίζει κάτι;
Luxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 οντως υπαρχουν bugs σε πασες και στα κοντρολ των παικτων καθως και στις τριπλες.. επισης παρατηρω και προβληματα με τις κεφαλιες.. σπανια πιανω τοσο εγω οσο και αντιπαλος καποια κεφαλια.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 me tis kefalies den einai bug, epitides to exoun etsi. Polles fores anti na kanei kefalia thn katevazei me to podi h kanei monokommati pasa. To we8:le einai kalitero gia mena, apla auto exei alles kainotomies-allages, oxi oles pros to kalitero opws vlepete polloi
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Σωστά, έχει διαφορετική λογική από τα προηγούμενα PES, αυτό το ξέραμε ήδη. Προσωπικά δεν το συγκρίνω καν με το PES 3/4 ή τα WE7/8 που έχω παίξει. Κατ'εμέ είναι σκάλες ανώτερο. Αυτό που λέω είναι ότι το PES5 αυτό καθεαυτό δεν είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι, έχει προβλήματα. Και δεν μιλάω για γραφικά και άδειες κερκίδες, αυτά ποσώς με απασχολούν. Τα "προβλήματα" του gameplay άλλους τους απασχολούν πολύ, άλλους καθόλου. Δεν έχει νόημα να τα λέμε ξανά και ξανά, τα γνωρίζουμε. Να παρατηρήσω μια νοοτροπία που μεταξύ σοβαρού και αστείου ονομάζω "PS PES elitism" και δεν είναι τίποτα άλλο παρά το φαινόμενο οι "παλαίουρες" του αθλήματος, που το παίζουν σε PS1/2 εδώ και χρόνια, να τηρούν απαξιωτική στάση για τη γνώμη των υπολοίπων, που σχετικά πρόσφατα (εδώ και 3 χρόνια) έχουν μυηθεί στα κόλπα του PES. Δεν αναφέρομαι σε κανένα φίλο που έχει ποστάρει στο συγκεκριμένο thread, έχω παρατηρήσει όμως αυτή τη συμπεριφορά αλλού στο internet και την πραγματική ζωή. Θα είμαι μάλλον εκτός θέματος αν αναλύσω τη συγκεκριμένη νοοτροπία οπότε το αφήνω εδώ. Πόσο μάλλον όταν παραδέχομαι ότι αν είχα παίξει κάποιο PES πριν το 3, πιθανώς θα είχα το ίδιο "ύφος" Ξέρετε πως είναι αυτά...
BladeRunner Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πχ σπάνια κάνω πια λάθος πάσα και τα φάουλ είναι ελάχιστα στα ματς που παίζω (μονά ή διπλά) σε αντίθεση με τους προσφάτως μυημένους που βρίζουν το παιχνίδι συνεχώς... αλλά κατά βάθος τους αρέσει. Σου θυμίζει κάτι; Εγω δηλαδη που παιζω απο το ενα ειμαι νεους η ψευτης... Παντως μεσα επεσες,τελειοφοιτος νομικης ειμαι... Το παιχνιδι δεν το βριζουμε...Και τα φαουλ που κανω στο παιχνιδι ειναι ελαχιστα,πλεον παω και με ταχυτητα στην μπαλα χωρις φαουλ.Αυτο δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι εχει φριχτα ελαττωματα.Να πω οτι το εχω παιξει ελαχιστα διπλο και το εχω λιωσει στο single,αν αυτο αλλαζει κατι... Και μην μας προτρεπεις φιλε μου να το παρατησουμε το αθλημα για.....αυτους που ξερουν μπαλα...οπως εσυ καταφανεστατα που σαν τρελος μπαλαδορος τα καταφερνεις τελεια σε sunny-fine-day...Aντε γιατι εχουμε καψει ολοκληρα ετη με το pro το 1. Mαλλον εσυ εισαι προσφατα μηυμενος για να το θεωρεις τοσο τελειο διοτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο,τουτεστιν δες λιγο πισω.... Υπομονη μεχρι το 6 αν και η κοναμι υποσχεθηκε οτι θα το κανει καλυτερο με καποιο πατσ για pc τυχεροι,που το σηκωνει το συστημα σας... Α,και αμα κερδιζετε 1-0 ξερετε τι θα γινει στο 90 ετσι?Κορνερ,κεφαλια και 1-1...Μουαχαχαχα.Δωσε κοναμι!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Να πω απλά ότι συμφωνώ με τον Kirileman και (εκ των πραγμάτων) διαφωνώ ριζικά με τον BladeRunner. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι, σέβεσαι τους κανόνες του και παίζεις με αυτούς. Δεν τους κριτικάρεις (κατά τη γνώμη). Μάλιστα όσο πιο πολύ απέχεις από το να σκεφτείς "κοίτα τι βλακεία έκανε ο δημιουργός", τόσο το καλύτερο. Δηλαδή είναι δυνατόν ένα παιδάκι να μπορέσει να ευχαριστηθεί το κρυφτό, όταν σκέφτεται "Ποιός το σκέφτηκε αυτό το βλακεία παιχνίδι με το προφανέστατο λάθος που βγάζει μάτι ότι αυτός που τα φυλάει βλέπει που κρύβομαι και έτσι με βρίσκει;" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι κριτικοί παιχνίδιων. Ας μείνουμε και κάποιοι που απλά θα τα απολαύσουμε για αυτό που είναι, χωρίς να χρειαστεί να τα βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο. ΥΓ. Ελπίζω σε πιο ήπιους τόνους οι απαντήσεις που θα δοθούν. Δεν έχω όρεξη να τσακωθώ με κανέναν και σέβομαι κάθε άποψη. Απλά λέω και εγώ μια. ΥΓ2. Προσωπικά, δεν αντιμετώπισα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρει ο BladeR. Ούτε πολλά φάουλ κάνω, ούτε τρώω γκολ στο '90 (με δεδομένο ότι παίζω και σωστά, έχω κάνει και αλλαγές και έχω φρεσκάρει την άμυνα, εχω γίνει πιο αμυντικός κτλ. Γιατί αλλιώς, αν το φάω στην αντεπίθεση είμαι άξιος της μοίρας μου). Το μόνο που με ενοχεί τρομερά στο παιχνίδι, είναι το γεγονός ότι όταν παίζεις κάποιο League, υπάρχει μια ομάδα που χάνει-βγάζει ισοπαλία, ελάχιστα παιχνίδια (3-4 το χρόνο, εκ των οποίων τα 2 τα έχει χάσει από μένα). Οπότε 2-3 ισοπαλίες να βγάλεις, το έχασες το πρωτάθλημα. Μαρτύριο βρε παιδί μου... Άλλωστε για τη δόξα παίζουμε ;-)
dazzlestef Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κανείς ρε παιδιά? Α,και κάτι άλλο,αυτό το WE9 τι είναι? Ειναι το winning eleven 9 το ιαπωνικο pro evolution εαν δεν κανω λαθος.
BladeRunner Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Να πω απλά ότι συμφωνώ με τον Kirileman και (εκ των πραγμάτων) διαφωνώ ριζικά με τον BladeRunner. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι' date=' σέβεσαι τους κανόνες του και παίζεις με αυτούς. Δεν τους κριτικάρεις (κατά τη γνώμη). Μάλιστα όσο πιο πολύ απέχεις από το να σκεφτείς "κοίτα τι βλακεία έκανε ο δημιουργός", τόσο το καλύτερο. Δηλαδή είναι δυνατόν ένα παιδάκι να μπορέσει να ευχαριστηθεί το κρυφτό, όταν σκέφτεται "Ποιός το σκέφτηκε αυτό το βλακεία παιχνίδι με το προφανέστατο λάθος που βγάζει μάτι ότι αυτός που τα φυλάει βλέπει που κρύβομαι και έτσι με βρίσκει;" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι κριτικοί παιχνίδιων. Ας μείνουμε και κάποιοι που απλά θα τα απολαύσουμε για αυτό που είναι, χωρίς να χρειαστεί να τα βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο. ΥΓ. Ελπίζω σε πιο ήπιους τόνους οι απαντήσεις που θα δοθούν. Δεν έχω όρεξη να τσακωθώ με κανέναν και σέβομαι κάθε άποψη. Απλά λέω και εγώ μια. ΥΓ2. Προσωπικά, δεν αντιμετώπισα ποτέ τα προβλήματα που αναφέρει ο BladeR. Ούτε πολλά φάουλ κάνω, ούτε τρώω γκολ στο '90 (με δεδομένο ότι παίζω και σωστά, έχω κάνει και αλλαγές και έχω φρεσκάρει την άμυνα, εχω γίνει πιο αμυντικός κτλ. Γιατί αλλιώς, αν το φάω στην αντεπίθεση είμαι άξιος της μοίρας μου). Το μόνο που με ενοχεί τρομερά στο παιχνίδι, είναι το γεγονός ότι όταν παίζεις κάποιο League, υπάρχει μια ομάδα που χάνει-βγάζει ισοπαλία, ελάχιστα παιχνίδια (3-4 το χρόνο, εκ των οποίων τα 2 τα έχει χάσει από μένα). Οπότε 2-3 ισοπαλίες να βγάλεις, το έχασες το πρωτάθλημα. Μαρτύριο βρε παιδί μου... Άλλωστε για τη δόξα παίζουμε ;-)[/quote'] Οχι,εμεις παιζουμε και στο ενενηνταφευγα εχουμε αφησει την ομαδα χωρις αλλαγες με δυο τρεις παιχτες να εχουν το πρασινο στο μηδεν και το συστημα ανεγγιχτο με 3 επιθετικους(οπως και τοσοι αλλοι αλλωστε με πανομοιοτυπα scriptarismena προβληματα)...Που εισαι,ξερουν και μερικοι ακομα θνητοι να το παιζουν καπως ορθολογιστικα μην την ψαχνεις υπερπαιχτη...Εκτος απο κοινη γνωμη,εχετε και κοινα επιχειρηματα με την εννοια.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ...Οχι,δεν το αφηνουμε διοτι 1.δεν ειναι το πρωτο της σειρας 2.δεν εθελοτυφλουμε για να βλεπουμε αυτο που ΘΑ θελαμε να δουμε 3.δικαιωμα κριτικης εχουν ολοι για τα παντα και τιποτα δεν ειναι υπερανω κριτικης σε αυτο τον κοσμο 4.εχει καταφανεστατες αδυναμιες σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας και καποια τα παιρνουν αυθεντικα απο το ενα μονο και μονο τιμης ενεκεν στην κοναμι...Βεβαια αν εσυ το εχεις αντιγραμμενο η κατεβασμενο στα τετοια σου... Το ξαναλεω,εμαθα να ζω με τα προβληματα του και να το παιζω σωστα η τουλαχιστον οπως θελει να το χειριστεις,ομως αυτο δεν αλλαζει τα προβληματα του που και η ιδια η κοναμι εχει παραδεχθει... Και αν ησουν τοσο παλιουρας και εσυ(sic,πηξαμε στους καραβαναδες) θα ηξερες οτι και στο 4 ετσι ηταν η μαστερ λιγκ,μια ομαδα με 25 νικες,6 ισοπαλιες και καμμια ηττα απο εσενα......Δεν ειναι κατι νεο ουτε τρελα ενοχλητικο... Επειδη δεν βγαζει νοημα η συζητηση γιατι 1.Τα μονα επιχειρηματα σας ειναι κατω τα χερια απο το παιχνιδι(κριμα που το κριτικαρω αλλα τι να κανω,με εχει λιγο στενοχωρησει η εκδοση) 2.δεν εχετε κριτικαρει ποτε παιχνιδι αλλο(ναι καλα....) 3.δεν ξερετε ασχετοι να το παιζετε,οψιμα παιχτακια του γλυκου που το εχετε ξεκινησει απο το 4 και μιλατε(οι υπενιγμοι σου πεντακαθαροι) 4.κοινως μιλαμε για fan boys με περικεφαλαια η για μετοχους της κοναμι Aστο....Ας εχει ο καθενας την αποψη του και ο χρονος θα κρινει την εκδοση αυτη σε σχεση με το status που θα εχει με προηγουμενες και νεες εκδοσεις. ps.μετα τους απαταιωνες που διοργανωνουν επι χρημασι τουρνουα,στην κριτικη για το pes5 βαλαμε και το κρυφτο... Αυριο να αναφερουμε και το προβλημα υπογεννητικοτητας.
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Όταν παίζεις ένα παιχνίδι' date=' σέβεσαι τους κανόνες του και παίζεις με αυτούς. Δεν τους κριτικάρεις (κατά τη γνώμη). Μάλιστα όσο πιο πολύ απέχεις από το να σκεφτείς "κοίτα τι βλακεία έκανε ο δημιουργός", τόσο το καλύτερο. Δηλαδή είναι δυνατόν ένα παιδάκι να μπορέσει να ευχαριστηθεί το κρυφτό, όταν σκέφτεται "Ποιός το σκέφτηκε αυτό το βλακεία παιχνίδι με το προφανέστατο λάθος που βγάζει μάτι ότι αυτός που τα φυλάει βλέπει που κρύβομαι και έτσι με βρίσκει;" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) [/quote'] Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά καμια φορά αν δεν αμφισβητήσεις τους κανόνες τα πράγματα μένουν ίδια κι απαράλλακτα εσαεί. Όσοι έχουν αντιρρήσεις για ορισμένα στοιχεία του PES, το κάνουν γιατί αγαπούν το παιχνίδι και το θέλουν ακόμα καλύτερο. Δεν το βγάλαμε δα και εντελώς άθλιο!
tolkyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Guys,έχετε και εσείς πρόβλημα με το network στο pes5? Εμένα μου βγάζει μια οθόνη login με το registration code και από κάτω μου ζητάει ένα password.Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Bomber-21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Το σημαντικοτερο μειονεκτημα του pes5 -και αρκετα εκνευριστικο- ειναι οταν βγαινεις κατα μετωπο με τον αντιπαλο τερματοφυλακα,αν σε προλαβει ο αμυντικος,σου κανει φαουλ!Και δεν παιρνει ΠΟΤΕ κοκκινη καρτα!Συνηθως παιρνει κιτρινη και αλλες φορες τιποτα! Υ.Γ:Για να παιξεις online πρεπει να το εχεις αυθεντικο.
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ναι, αλλά ποιός σου είπε ότι έχει Lan? Αν δεν φωνάξουν οι users δεν πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί η εταιρεία. http://www.petitiononline.com/pesfans/petition.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.