Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Κατ'αρχάς, προσπάθησε (όσο σου είναι δυνατόν) να απαντάς με πιο ήρεμους τρόπους και χωρίς ειρωνία γιατί είναι αγενέστατο. Κατά τα άλλα: Οχι,εμεις παιζουμε και στο ενενηνταφευγα εχουμε αφησει την ομαδα χωρις αλλαγες με δυο τρεις παιχτες να εχουν το πρασινο στο μηδεν και το συστημα ανεγγιχτο με 3 επιθετικους(οπως και τοσοι αλλοι αλλωστε με πανομοιοτυπα scriptarismena προβληματα)...Που εισαι,ξερουν και μερικοι ακομα θνητοι να το παιζουν καπως ορθολογιστικα μην την ψαχνεις υπερπαιχτη...Εκτος απο κοινη γνωμη,εχετε και κοινα επιχειρηματα με την εννοια.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ... Είπα εγώ χριστιανέ μου ότι ΕΣΥ είσαι αυτός που δεν κάνει αλλαγές στο '90 και άλλα τέτοια; Απλά λέω ότι το να φάω ΕΓΩ γκολ στο 90, το έχω πάθει μόνο σε περιπτώσεις που σκεφτόμουν "έλα μωρέ, ποιός αλλάζει τώρα το σύστημα" κτλ. Το ότι έχω τον εαυτό μου για υπερπαίχτη το συμπέρανες από την κούτρα σου. Ούτε μια κουβέντα δεν μπορεί να γράψει πια κανείς... Σου είπα εγώ να μην παίζεις το παιχνίδι; Ε; Που το είδες αυτό; Σκασίλα μου και αν το παίζεις και αν δε το παίζεις. Παιχνίδι είναι, δεν είναι και καμιά θρησκεία. Οχι' date='δεν το αφηνουμε διοτι1.δεν ειναι το πρωτο της σειρας 2.δεν εθελοτυφλουμε για να βλεπουμε αυτο που ΘΑ θελαμε να δουμε[/quote'] 1. Άσχετο 2. Ούτε εγώ εθελοτυφλώ. Βλέπω πιό είναι το παιχνίδι και ποιοι οι κανόνες του. Το αν με διασκεδάζει όμως ή όχι, θα φανεί μόνο στην πράξη. Δεν μπορεί να αναλύθει με αντικειμενικά επιχειρήματα. Αν κάνω "αντικειμενική" κριτική σε κάτι, μπορώ πολύ εύκολα να το βγάλω άχρηστο. Δεν είναι τίποτα. Ξέρεις εσύ τώρα. Δικηγόρος είσαι. Προσωπικά δεν έχω βρει ΜΙΑ κατάσταση στη ζωή μου, που να μην μπορεί να αμφισβητηθεί (και μάλιστα με δεκάδες τρόπους). 3.δικαιωμα κριτικης εχουν ολοι για τα παντα και τιποτα δεν ειναι υπερανω κριτικης σε αυτο τον κοσμο4.εχει καταφανεστατες αδυναμιες σε σχεση με τα προηγουμενα της σειρας και καποια τα παιρνουν αυθεντικα απο το ενα μονο και μονο τιμης ενεκεν στην κοναμι...Βεβαια αν εσυ το εχεις αντιγραμμενο η κατεβασμενο στα τετοια σου... Το ξαναλεω' date='εμαθα να ζω με τα προβληματα του και να το παιζω σωστα η τουλαχιστον οπως θελει να το χειριστεις,ομως αυτο δεν αλλαζει τα προβληματα του που και η ιδια η κοναμι εχει παραδεχθει... Και αν ησουν τοσο παλιουρας και εσυ(sic,πηξαμε στους καραβαναδες) θα ηξερες οτι και στο 4 ετσι ηταν η μαστερ λιγκ,μια ομαδα με 25 νικες,6 ισοπαλιες και καμμια ηττα απο εσενα......Δεν ειναι κατι νεο ουτε τρελα ενοχλητικο...[/quote'] 3. Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα της κριτικής. Αμφισβητώ την χρησιμότητα του. Δηλαδή συμβουλεύω απλά ότι πιστεύω πως δεν είναι καλή ιδέα να κάνει κάποιος κριτική ακόμα και σε ένα παιχνίδι (προσωπικά σε τίποτα δεν πιστεύω ότι είναι καλό να κάνει κανείς κριτική, αλλά ας ξεκινήσουμε από τα παιχνιδάκια και βλέπουμε) 4. Το σωστό και οι αδυναμίες είναι υποκειμενικό. Προσωπικά σκασίλα μου για το χιόνι και τις βροχές. Με ενοχλούσε ούτως ή άλλως. Παίζω από το PES3, αλλά το 4 ήταν που το έλιωσα (το έπαιζα όλο το χρόνο, μέχρι να βγει το 5). Το ξέρω ότι το πρόβλημα με τη Master League είναι παλιό, αλλά ενώ ήλπιζα να το διορθώσουν, το επιδείνωσαν. Για μένα είναι τρελά ενοχλητικό. (αυτά τα έχω γράψει και πιο πίσω. Αν αμφισβητείς ότι έπαιζα το 4, ψάξε να το βρεις). Και κάτι ακόμα. Εγώ δε στηρίζω τα επιχειρήματα μου στο ότι "είμαι ο πιο παλιός από όλους σας, άρα έχω την καλύτερη άποψη". Αυτά είναι παιδαριώδη. Και μόνο το 5 να είχα παίξει, θα μπορούσα να πω μια γνώμη. Επειδη δεν βγαζει νοημα η συζητηση γιατι1.Τα μονα επιχειρηματα σας ειναι κατω τα χερια απο το παιχνιδι(κριμα που το κριτικαρω αλλα τι να κανω' date='με εχει λιγο στενοχωρησει η εκδοση) 2.δεν εχετε κριτικαρει ποτε παιχνιδι αλλο(ναι καλα....) 3.δεν ξερετε ασχετοι να το παιζετε,οψιμα παιχτακια του γλυκου που το εχετε ξεκινησει απο το 4 και μιλατε(οι υπενιγμοι σου πεντακαθαροι) 4.κοινως μιλαμε για fan boys με περικεφαλαια η για μετοχους της κοναμι Aστο....Ας εχει ο καθενας την αποψη του και ο χρονος θα κρινει την εκδοση αυτη σε σχεση με το status που θα εχει με προηγουμενες και νεες εκδοσεις. ps.μετα τους απαταιωνες που διοργανωνουν επι χρημασι τουρνουα,στην κριτικη για το pes5 βαλαμε και το κρυφτο... Αυριο να αναφερουμε και το προβλημα υπογεννητικοτητας.[/quote'] 1. Το επιχείρημα μου δεν ήταν αυτό. 2. Άσχετο. 3. Σου απάντησα νωρίτερα. 4. Έχω ζωή ξέρεις. Δεν ασχολούμαι όλη μέρα με τα παιχνίδια του Η/Υ μου. Έχεις ακούσει τη φράση "τα πιο ενοχλητικά ελαττώματα των άλλων, είναι συνήθως αυτά που έχουμε και εμείς οι ίδιοι" ; ps. To κρυφτό δεν το ανέφερα ως προβληματικό. Το ανέφερα ως υπερβολή για το ότι όλα μπορεί να κριτικαριστούν άμα έχει κανείς όρεξη. Και για να κλείσω, δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφερες να απαντήσεις τόσα πράγματα, σε 2 κουβέντες που είπα. Που να καθόμουνα να γράψω και αναλυτικά δηλαδή τι πιστεύω...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά καμια φορά αν δεν αμφισβητήσεις τους κανόνες τα πράγματα μένουν ίδια κι απαράλλακτα εσαεί.Όσοι έχουν αντιρρήσεις για ορισμένα στοιχεία του PES' date=' το κάνουν γιατί αγαπούν το παιχνίδι και το θέλουν ακόμα καλύτερο. Δεν το βγάλαμε δα και εντελώς άθλιο![/quote'] Δεκτόν και σεβαστόν.
Chris_13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 pwpw re paidia....get a life.... tosos tsakwmos gia ena paixnidi..... ELEOS! kleidwste to!
G_Zisis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Για να κάνεις ψαλιδάκι ή γυριστό σουτ πρέπει να πατήσω συγκεκριμένα κουμπιά ή πρέπει να πατήσω μόνο το τετράγωνο? Ας απαντήσει κάποιος..
tsakonas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Ας απαντήσει κάποιος.. mono to tetragwno kai apo kei kai meta eksartatai pws tha kinitheis.den einai kati stadar....ama vgei vghke. kai gia osa lete epeidh diavazw kathe mera alla de milaw gia na pernw apopseis ,exw na pw oti to PES 5 exei polla strava k anapoda k polla kala...einai allo ena ksanazestameno Pes..... apo to 96-97 paizw kathe ekdosh olo to xrono mexri thn epomenh....kai fetos to idio tha kanw.... to pio anohto kai hlithio einai to oti den exoun valei LAN sto pc...ti na pw....aparadektoi oi ths konami opws epishs kai o kairos sto master league(panta mono auto paizw,akoma kai me parea,2 se idia omada) , einai panta kalos!! oti nanai......pairnoun ta ekatomuria k mas afhnoun k paraponemenous....de thimamai sta prwta 3-5 PES na eixa parapona...anyway keep on playing k osoi de goustaroun as peksoun fifa(kara lol) h oti allo theloun.....apla einai ta pramata paides! ade kalunhxta!
Erunildo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εγω ενα γυριστο που εκανα χρησιμοποιησα μονο το σουτ. Το σωμα του παιχτη πρεπει να εχει την καταλληλη θεση.
G_Zisis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Όχι γιατί ένας φίλος μου λέει πως για να κάνεις γυριστό ή ψαλιδάκι πρέπει να πατήσεις το βελάκι για το προς τα που θες να ρίξει και το τετράγωνο σε μια συγκεκριμένη στιγμή.Εγώ σε PS2 έβαλα από σέντρα του Beckham γυριστό με τον Zidane χωρίς να σκάσει καθόλου η μπάλα!!
THE GODFATHER Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Hello to all of you! Anarotiomouna an iparhei kapoios tropos na ftaxume kapoio pach i me adikatastasi arhiwn,i an iparhei kapoios edidor sto internet oste na adikatastisoume tous ihus tis perigrafeis me alous! O ixos einai to mono adinato simio tou pes5 kai to kirotero epixiroma einai oti fadazomai pws tha ehei apistefti plaka na akous tin fwni sou px na perigrafei enan agona! (fisika milaw gia tin pc ekdosi)
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Λίγες μέρες έμειναν! 5 Δεκεμβρίου βγαίνει το Proevolutionline superpatch! Για το commentary, νομίζω είχε γίνει κάποια προσπάθεια να περαστούν τα αρχεία του FIFA06 στο PES αλλά δεν νομίζω να κατάφεραν τελικά τίποτα. Θεωρητικά πρέπει να γίνεται αλλά ποιός θα κάτσει να αφιερώσει τόσο χρόνο για κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να φανταστώ. (θεωρώ πάντως ότι χωρίς commentary είναι καλύτερα)
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 (θεωρώ πάντως ότι χωρίς commentary είναι καλύτερα) εγώ όταν παίζω pes, βάζω και ακούω μουσική...
Sadako Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Κανένα patch για το bug στον ήχο θα βγει? Ή τουλάχιστον είχε βγει για τις προηγούμενες εκδόσεις (γιατί εγώ πρώτη φορά στο 5 το παίζω κανονικά). Εννοώ αυτό που συχνά πυκνά "κολλάει" ο ήχος, δηλαδή παίζεται η μπάλα χωρίς να ακούγεται το "τακ-τουκ" ( ), και μετά απο λίγο ακούς 4-5 τακ-τουκ μαζί.. Συμφωνώ και γι'αυτό που δεν δίνει κόκκινη κάρτα όταν σε κυνηγάει και σε ανατρέπει όταν είσαι τελευταίος παίκτης. Συχνά ούτε καν κίτρινη. Άκρως σπαστικό..
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Καλά αυτό με τον ήχο είναι παλιό bug, το θυμάμαι σε άλλα PC από το PES3. Ευτυχώς σε μένα δεν έκανε τέτοιο πράγμα ούτε τότε ούτε τώρα... Κάνει άλλο όμως! Κάτι φορές (στιγμιαία) αντί να ακουστεί το "τακ-τουκ" ακούγεται η σφυρίχτρα του διαιτητή ή αντί να ακουστεί η σφυρίχτρα όταν πρέπει ακούγεται το "ντονγκ" του δοκαριού! Φορτώνει λάθος ήχο δηλαδή, περίεργο. Δεν με ενοχλεί όμως. Ας ελπίσουμε σε κάποιο official patch σύντομα.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 εχω προσπαθησει να αλλαξω τους ηχους με το DKZ studio αλλα κατι παιζει με το μεγεθος των αρχειων και ο ηχος που περναω (πχ ονομα παικτη ακουγεται μεσα στο παιχνιδι επαναλαμβανομενα)
spor_os Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Εγω ενα γυριστο που εκανα χρησιμοποιησα μονο το σουτ. Το σωμα του παιχτη πρεπει να εχει την καταλληλη θεση. Με το R2 όπως ξέρεις μπορείς να κινήσεις τον παίχτη όταν είναι η μπάλα στον αέρα. Οπότε μπορείς να πάρεις θέση για να κάνεις το ανάλογο κόλπο (ανάποδο, εναέριο κ.α.). Λίγο εξάσκηση θέλει μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.