Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 εμενα με νευριαζει οταν η μπαλα κατεβαινει κατω και ειναι μονο ο δικος μου παικτης κοντα της και τρεχω να την κλωτσησω ( η μπαλα βρισκεται πιο πισω απο τον παικτη μου και χωρις να πεσει κατω ) οταν παταω να την διωξει με μακρινη σεντρα την στελνει οπου θελει! πολλες φορες πιανει και αερα!! ΕΛΕΟΣ!
m00nlight Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Λίγες μέρες έμειναν! 5 Δεκεμβρίου βγαίνει το Proevolutionline superpatch! Για το commentary' date=' νομίζω είχε γίνει κάποια προσπάθεια να περαστούν τα αρχεία του FIFA06 στο PES αλλά δεν νομίζω να κατάφεραν τελικά τίποτα. Θεωρητικά πρέπει να γίνεται αλλά ποιός θα κάτσει να αφιερώσει τόσο χρόνο για κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να φανταστώ. (θεωρώ πάντως ότι χωρίς commentary είναι καλύτερα)[/quote'] Exei ginei kai sto PES4 kai sto PES3 mono pou den ekfwnountan ta onomata twn paiktwn. Ola ta alla htan kanonika. Oso gia to patch ths Greek League, einai ontws se kalo dromo. O Dekemvrhs telika 8a nai arketa paragwgikos mhnas (vlepe kai upcoming Superpatch ;])
G_Zisis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά,έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα στο παιχνίδι:Όταν παίζω αγώνα ας πούμε,παίρνω την μπάλα και όταν πατάω X για πάσα,δεν κάνει κατευθείαν πάσα αλλά μετά από λίγο,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω τόσο καλά.Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω?
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 ναι, και αυτο πολυ σπαστικο! μεχρι να δωσει πασα ή να κανει σουτ, σου την κλεβουν! ελεος δλδ.. πρωτη φορα ασχολουμαι με τα παιχνιδια Pes.. θα ειναι και η τελευταια;
EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 an de kanei kateuthian pasa, exeis kapoio provlima. H pasa ginetai KATEUTHIAN. ( ektos k an exeis pathmeno to run otan kaneis thn pasa )
G_Zisis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ναι το έχω πατημένο το run όταν πατάω το X.Πειράζει αυτό?
Christav Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ναι το έχω πατημένο το run όταν πατάω το X.Πειράζει αυτό? peirazei..kathos tin anoigei kiolas kai sou tin pernoun eukola...
Panahs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 G_Zisis, κάθε κίνησή σου στο PRO (ειδικά στο 5) πρέπει να είναι προσεκτική. Δεν μπορείς ας πούμε να πατάς συνεχώς το τρέξιμο. Πρέπει να το πατάς σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και αρκετά σπάνια πλέον θα έλεγα! Επίσης η πάσα έχει να κάνει με την θέση που βρίσκεται η μπάλα στα πόδια του παίκτη. Αυτό συμβαίνει από την εποχή του Kick Off στην Amiga οπού εάν η μπάλα βρισκόταν στο σημείο που την άνοιγε ο παίκτης (καθώς έτρεχε) την στιγμή που πάταγες το κουμπί, αργούσε να πασάρει.
BladeRunner Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Ma einai pote dinaton stin pragmatikotita na trexeis se full speed kai na kaneis pasa? Pada den koveis esto kai ligo?To pes sta physics einai apo allon planiti poli apla...
G_Zisis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Μα δεν εννοούσα αυτό ακριβώς όταν έλεγα ότι αργεί να δώσει πάσα.Γενικά όταν πατάω ένα κουμπί αργεί να εκτελέσει την εντολή.Αυτο εννοούσα.Ξέρετε τι φταίει?
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 για αυτο μπορει και να δυσκολευομαι εγω.. 5 χρονια στο fifa δεν αφηνα το χερι μου απο το κουμπι που τρεχεις!!
THE GODFATHER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 ναι, και αυτο πολυ σπαστικο! μεχρι να δωσει πασα ή να κανει σουτ, σου την κλεβουν! ελεος δλδ.. πρωτη φορα ασχολουμαι με τα παιχνιδια Pes.. θα ειναι και η τελευταια; Ναι luxx αστα....παλιοπαίχνιδο το pro... παίξε εκει το fifa που παίζεις που είναι καταπλικτίκο!!! Ασε που δεν έχει και κανένα bug! Παιδιά το pes είναι παιχνίδι simulation..αν θέλετε κάτι arcade μπορείτε να δοκίμασετε το urban soccer πχ. και να βγάζετε πασες 'οποτε θελετε ΄που θέλετε και υπο οποιεσδοίποτε προιποθέσεις! Δε θα πιάνετε ποτέ αέρα κλπ
privateer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 PES Access 06 : All in one file Finally you can download version 1.0 of PES Access 2006 : Europe. This patch compiled by Xavier Baez includes : All Kits Pack for kitserver 505 by Marius Banu, PES 5 Stadium Patch by Marius Banu All Parts, Stadiumpack Part 1 and 2 by Forzaroma, kitserver-505 by Juce, New generic boots by XB simulating some colorfull adidas boots, no more plain boots in PES 5. You can install it using DKZ or AFS Explorer. The patch is divided into 8 parts (95 MB total). Once you have downloaded all of them place them in the same folder and execute file PesAccess_2006-Europe_v20051124.exe IMPORTANT All you need to install this patch is explained in the readme file (available in spanish, english, italian, russian and dutch) Read carefully the installation instructions. Here are the descriptions of the patches included in this mega patch *All Kits Pack for kitserver 505 by Marius Banu This Patch does not includes kits for: - Cote D'Ivoire, - Classic England _ Classic Germany. PES5 Stadium Patch by MARIUS BANU This patch includes updates for all PES5 stadiums: - new pitches for all stadiums - new flags for some stadiums - new banners for some stadiums - new nets for some stadiums. Stadiumpack by Forzaroma Part 1 and 2 -Delle Alpi -Anfield -Highbury -Mestalla -Monumental -Nou Camp -Parc Princes -Riazor -San Siro -Trafford -Vicente Calderon -Amsterdam Arena -Stamford -Olimpic Tokyo -De Kuip -Olimpia Stadium Berlin -Olympiastadion Munchen -St. James Park -Stade Louis II -Stade Velodrome -Westfalen WEFA to UEFA Patch by Marius Banu and Xavier Baez (Multilanguage compatible) It repalces all "WEFA" texts with "UEFA" ones, as well as "WEFA Championships" with "UEFA Champions League", "Wefa Masters Cup" with "UEFA Cup", and so on. http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=356
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Από τα περισσότερα που διαβάζω κρίνω ότι απλά πολλοί δεν το έχουν ψάξει και πολύ το παιχνίδι -όσα ματς και να έχουν παίξει- γι'αυτό και ξαφνιάζονται δυσάρεστα. Μπορώ να σας πω κινήσεις που το 95% ούτε καν τις γνωρίζετε. Δεν θα μπω όμως σε λεπτομέρειες. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι το παίζω "παλαίουρας", οκ, είμαι παλαίουρας. Απλά ψάξτε το λίγο ακόμα προτού ...στείλετε στην ΚΟΝΑΜΙ τις παρατηρήσεις σας. Όσο για τα bugs σε πάσες και φάουλ, όσο bugs σας φαίνονται αυτά στο PES άλλο τόσο μου φαίνονται οι αντίστοιχες φάσεις και στα πραγματικά ματς ποδοσφαίρου. Λέτε τα λάθος σφυρίγματα ή τα άσχημα κοντρόλ της μπάλας να είναι bugs του Matrix μέσα στο οποίο προφανώς ζούμε; (αυτό για τις ισοφαρίσεις στο 90 που το ανακαλύψατε; )
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Γεια σου ρε privateer! ps: Κινήσεις υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές. Όπως επίσης και πληρέστατα guides. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που έχουν ενστάσεις για το gameplay (στο insomnia και αλλού) τα έχουν διαβάσει και ξέρουν το 95% των κινήσεων (το αν τις κάνουν ή το κάτα πόσο είναι χρήσιμες είναι άλλη ιστορία). Όταν κάποιος διαμαρτύρεται για συγκεκριμένες "παραξενιές" του gameplay μέσες άκρες φαίνεται αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.