Maynard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Βλέπω τόσες μέρες και τσακώνεστε ρε μάγκες...δέν υπάρχει λόγος.. ποιός είναι ο παλιός και ποιός ειναι η αυθεντία κλπ.. χαζομάρες. Λές και αμα το είχες παίξει στο snes πχ έχει καμια σημασία.. αφου καμία σχέση δέν έχουν..στο 2005 είμαστε μέρα με τη νύχτα το τότε με το τώρα. Όσο για την Κονάμι ειναι γνωστές οι @@ες που κάνει εδώ και καιρό. Βγαίνει το καινούργιο παιχνίδι και έχει διορθώσει τα πιο πολλά απτα λάθη που είχε το προηγούμενο (και για τα οποία φωνάζαμε ολο το χρόνο) αλλα παράλληλα κάνει άλλα νέα λάθη. Και πολλές φορές είναι τόσο τραγικά που ειναι να αναρωτιέται κανείς.. κάνουν beta testing εκει πέρα ή όχι; Αφου βγάζουν μάτι. 1 φτιάχνει 1 χαλάει. Για παράδειγμα σε παλιότερο ο 'σωστός' τρόπος να κλέψεις την μπάλα ήταν με το Χ ενώ με το τάκλιν έπρεπε ναχεις διαβήτη... με το παραμικρό τακλιν φάουλ και κίτρινη πολλές φορές με τη μία. Τώρα δείτε στο 5... τα τάκλιν είναι νορμάλ, με το Χ υπάρχει λίγο πρόβλημα (εδώ τωρα πρέπει νασαι προσεκτικός). Δέ μπορούν να βρούν μια ισορροπία οι ανθρωποι.. παλια προσεκτικό τακλίν κ φάουλ +κίτρινη και τώρα να λυσσάω να τους φάω τα πόδια κανονικά τσεκουριά κ αντε μια στο τόσο να μου δώσει κιτρινη αντι να μου κόψει τη μπάλα. Για το L1+τρίγωνο που λέτε το μάμησαν πως να το κάνουμε.. πρίν ήταν ελεγχόμενο πόση δύναμη βάζεις..ενω τώρα πάει μόνο του και φυσικά πολύ δυνατά. Τι πάει να πεί τέρμα τα εύκολα γκόλ ρε Κονάμι; Θέλω να έχω το ελέγχο εγώ...αμα δε μπορείς να κάνεις το ΑΙ να φυλάγονται δε σημαίνει οτι πρέπει να μου το αφαιρέσεις το δικαίωμα. Πώς θα την βγάλω την σκαφτή γλυκιά μπαλιά που είδα με τη Μίλαν στο CL τώρα; Άλλο που με ενοχλεί ειναι που εχω τη μπάλα και με κηνυγάνε 2 αντίπαλοι χωρίς ναμαι κοντά στο τέρμα, χωρίς να τελειώνει το ματς ή γενικά να χάνουν οι αντίπαλοι. Έχουν δεί ποτέ μπάλα εκει πέρα; Κάθεται ο αντίπαλος και αμύνεται κανόνικα δέ κηνυγάνε 2 άτομα εναν σερί όλο τον αγώνα. Και μου την παίρνουν κ εύκολα πολλές φορές απο πίσω..δηλαδή τι διάολο ο δικός μου δέν έχει σώμα; Δε καλύπτει τη μπάλα; Άλλη @@ είναι που όπως έρχονται σα σκεπάρνια πάνω μου πολλές φορές με σπρώχνουν ας πούμε λίγο τόσο ωστε ίσα να χάσω την ισορροπία μου (φεύγω κανα μισό μέτρο δίπλα) αλλα χώρις να μου δώσει φάουλ. Επίσης μια και παίζουν σα ξυλοκόποι οι άλλοι πως γίνεται κ στις διεκδηκήσεις της μπάλας εγώ σχεδόν πάντα να χρεώνομαι φάουλ ενω κι οι 2 σπρώχνουμε; Ποδοσφαιρο παίζουμε κυρα Κονάμι όχι βόλεϋ. Είναι σαν να λέμε οτι οι αντίπαλοι την ίδια στιγμή που σε πηγαίνουν κωλοφεράτζα σ'ολο το γήπεδο (που λέει κι ο Γεωργίου) για να σου πάρουν την μπάλα παράλληλα είναι αδερφούλες απο ζάχαρη οταν εσύ τους μαρκάρεις κ προσεκτικά ακόμη. Για το αυτόματο sidestep τί να πεί κανείς.... εγώ δεν εχω δεί κανενα ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σα τον κάβουρα πάντα αμα θέλει να ντριμπλάρει. Το πάμε κ πολύ πιο μακρυά αμα θέλετε.. αυτή η παλιομπάλα στην πάσα γιατί πάντα 8α σκάσει κανα 2 φορές; Συρτά στο χορταράκι νορμάλ ποτέ δε θα πάει; Σε αλάνα παίζουμε με χαλίκια ή ειναι πασαλημένη με σκ@τα; Δε μουρχεται κάτι άλλο τώρα..πάντως ούτε πως μισούμε το παιχνίδι σημαίνουν ολα αυτά..ούτε οτι παίζω φίφα..ούτε οτι είμαι ψαρούκλα στα pes. Μπροστά μας είναι κ απλά τα λέμε.
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Είναι σαν να λέμε οτι οι αντίπαλοι την ίδια στιγμή που σε πηγαίνουν κωλοφεράτζα σ'ολο το γήπεδο (που λέει κι ο Γεωργίου) για να σου πάρουν την μπάλα παράλληλα είναι αδερφούλες απο ζάχαρη οταν εσύ τους μαρκάρεις κ προσεκτικά ακόμη. Για το αυτόματο sidestep τί να πεί κανείς.... εγώ δεν εχω δεί κανενα ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σα τον κάβουρα πάντα αμα θέλει να ντριμπλάρει. Ανεπανάληπτο!
teleiomenos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Παιδια τι να πω.Παιζω αυτο το ποδοσφαιρακι απο το 98-99.Σαν τρελος φιφα 98 κλπ τοτε αλλα αφου γνωρισα το winning eleven 2 και 3........αντε γεια. Αυτο που εω καταλαβει τοσα χρονια ειναι οτι καθε καινουρια εκδοση ειναι αρκετα διαφορετικη απο την προηγουμενη, χωρις ομως αυτο να ειναι και κακο. Μερικα λαθη διορθωνονται αλλα οχι,μερικα γινονται χειροτερα, παντως ενα πραγμα δεν αλλαζει.Σε καθε εκδοση ο ρεαλισμος πλησιαζει το απολυρο περισσοτερο.Ενταξει το τελευταιο ειναι δυσκολο αλλα αν το μαθεις και εφοσον εχεις και καλη ομαδα μπορεις να προσφερεις πολυ θεαμα. Τωρα μερικοι που διαφωνουν επειδη δεν εχει την ομαδα τους η επειδη ειναι αργο ας θυμηθουν τις 4 παλιοτερες εκδοσεις.Καθε φορα δεν εμπαινε γκολ με τιποτα και μας φαινοταν πολυ δυσκολο.....Προσωπικα πλέον που το Pro 5 το παιξαμε αρκετα ολοι ειπαμε οτι ειναι καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα.Ειναι σαν να βλεπεις τηλεοραση!!! Και το πιο σημαντικό !ο καθε παίκτης κάνει τις κινήσεις που κανει στην πραγματικοτητα, απο τον τροπο που τρεχει μεχρι το πως σουταρει και το πως δινει πασα.ΦΟΒΕΡΟ!
EKTELESTES Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 maynard - k egw epeidh aganakthsa ekana 2 post ystera apo 20 selidwn syzhthsewn oti na nai. To kako tou ellhna einai oti prwta rwtaei k meta koitaei to manual - controls klp. Auto pou eipa oti to xa paiksei apo to snes einai giati kapoios eixe vgei k elege oti einai palaiouras klp k apla me tsantise. Tespa. To thema einai oti polloi apo ta palikaria pou paizoun to Pro den exoun klwtshsei k 1 bala se alana na doun poio einai to realistiko k poio oxi k auto apla me stenaxwrei sthn telikh. Apo kei k pera, o kathenas kanei kapoia sxolia klp, alla toulaxiston as vlepei ti ginetai k meta na milaei, oxi san ton allo me ton gerrard k cisse k trexa - gyreue. Kales maxes sto thread loipon. ps. sidestep kanoun polloi podosfairistes, alla oxi vevaia me thn kinhsh-animation pou exei ftiaksei h konami
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 εχει νικησει κανεις τον υπολογιστη στο επιπεδο 4,5 αστερων; για 6 αστερια δεν μιλαω καν!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 εχει νικησει κανεις τον υπολογιστη στο επιπεδο 4,5 αστερων; για 6 αστερια δεν μιλαω καν!! what are you talking about? Δεν έχω πάρει πρωτάθλημα ακόμα, αλλά έχω πάρει Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο με την Εθνική Ελλάδος (εννοείτε στα 5 αστέρια. Το 6ο αργότερα. Όταν θα νικάω άνετα στα 5)
Maynard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 εχει νικησει κανεις τον υπολογιστη στο επιπεδο 4,5 αστερων; για 6 αστερια δεν μιλαω καν!! Εννοείται πως ναι και μόνο στα 6* παίζουμε γιατι ειμαστε ψώνια. lol Κοίτα δε ξέρω πόσο εύκολο ειναι να βάλεις γκόλ.. αλλα να φάς γκόλ (να χάσεις δηλαδή) είναι κομμάτι δύσκολο. Όλο κάτι μπαλιές ψηλές βγάζει ο cpu στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, στο πούθενα, κ αμα έχεις το νού σου να βγάλεις τον τέρμα οποτε κάνουν κάθετη πάσα να τους προλάβεις...αυτό ηταν..μέχρι εκεί ξέρουν να παίξουν. Στα κόρνερ τα δικά σου ο πιο εύκολος τρόπος ειναι να βρείς εναν δικό σου στο πρώτο δοκάρι. Το τρώνε χαλαρά. Στα δικά τους παίρνεις γρήγορα εναν δικό σου κ τον βάζεις λίγο πιο μπροστά απο τον 1ο δικό τους κ ελάχιστα πιο προς το τερμα κ τα καθαρίζεις εχοντας κ το νού σου να βγάλεις το τέρμα αν χρειαστεί. Γκόλ μπαίνουν με το κιλό έξω απτην μεγάλη περιοχή. Όποτε βρείς μισό δευτερόλεπτο να σουτάρεις (καλά όμως όχι αλλου για αλλού) σφύρα το με τη μία. Εγώ τώρα παίζω αγγλικο πρωτάθλημα στα 6* και 15λεπτα (ναχω ώρα να γυρνάω τη μπάλα χαλαρά όχι άιντε γούρια) με Στέλιο πρώτη μούρη.Πάμε να βγουμε Ευρώπη ρε Μπόλτον! (απτην άλλη σεζόν πρωτάθλημα..μην ειμαστε κ πλεονέκτες..) Εντωμεταξύ μετα απο τόσα μάτς με μια τέτοια μεσαία ομάδα, που πήρα για ενα friendly την Barca νιώθεις να πετάνε οι παίχτες.
G_Zisis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Έχει αρχίσει κανείς Master Leage?Αν ναι,με ποια ομάδα?Και να ρωτήσω κάτι,όταν αρχίζεις Master Leage,εκεί που διαλέγεις Leage A,Leage B κτλ,τι διαφορά έχει το ένα Leage από το άλλο?
Sanctu82 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Xekinisa ena xtes me tin Barca alla den xero poia einai i diafora ego epelexa A
THE GODFATHER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 δεν καταλαβαινω στο training για τα shots απο foul.. στο παραδειγμα λεει οτι πρεπει να χρησιμοποιησω εκτος απο το κουμπι για το σουτ, και τα αριστερα,δεξια,πανω,κατω,πασα,μακρινη πασα.. τι κανει το καθενα και πως τα χρησιμοποιω; λεει οτι τα παταω ταυτοχρονα ή κατι τετοιο ωστε να ρυθμιση την δυναμη του σουτ.. επισης πως βαζω φαλτσο; Luxx δεν πηράζει... μαλλον it is not your kind of game πως να το κάνουμε,γιατί συνεχίζεις να παίζεις? εχεις σκεφτεί ποτε να ανοίξεις και το manual??? Maynard εχω την απάντηση στις ερωτίσεις σου...σε κλέβει το ποροσφαιράκι...ολοι εμέις εδώ το λαδώνουμε ,έχει επολογή στα options δες το...
BladeRunner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 what are you talking about? Δεν έχω πάρει πρωτάθλημα ακόμα, αλλά έχω πάρει Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο με την Εθνική Ελλάδος (εννοείτε στα 5 αστέρια. Το 6ο αργότερα. Όταν θα νικάω άνετα στα 5) Α μαλιστα...το παιζεις ακομα στα 5 αστερια...μεχρι να το μαθεις.... Δηλαδη εμεις που το ξεκινησαμε στα 6 κατευθειαν ειμαστε τι? Και πηγα να σε παρω σοβαρα ρε γαμωτο... Τον Μαρτη που θα το παιξεις στα 6 τα λεμε για παρατηρησεις.... Περα απο την καζουρα,ειλικρινα πως ειναι δυνατον να το παιζεις χρονια το παιχνιδι και να μην ξεκινας στα 6?Δηλαδη,αυτη την στιγμη δεν κερδιζεις ολη την ωρα και ανετα...Γιατι αυτο συμβαινει ηδη στα 6....Ελεος....Και εισαι και περηφανος.... Δευτερη μερα αγορας....Ευρωπαικο στα 6 αστερια με Ελλαδα.... ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Α,και με φτιαγμενο ομιλο με ομαδες κλασσικες.Οχι με το ρανδομ... Τι να πω...Πεφτει πολυ μουφα εδω μεσα και σπαταλαται τρελη φαια ουσια για φυκια σε περιτυλιγμα κορδελων.
BladeRunner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εννοείται πως ναι και μόνο στα 6* παίζουμε γιατι ειμαστεψώνια. lol Κοίτα δε ξέρω πόσο εύκολο ειναι να βάλεις γκόλ.. αλλα να φάς γκόλ (να χάσεις δηλαδή) είναι κομμάτι δύσκολο. Όλο κάτι μπαλιές ψηλές βγάζει ο cpu στην αγκαλιά του τερματοφύλακα' date=' στο πούθενα, κ αμα έχεις το νού σου να βγάλεις τον τέρμα οποτε κάνουν κάθετη πάσα να τους προλάβεις...αυτό ηταν..μέχρι εκεί ξέρουν να παίξουν. [/quote'] Φιλε μου εχεις παιξει πολυ pes....Μεγαλη κουβεντα.Ακριβως ετσι παει το παιχνιδι.Πολυ συσκολο να χασεις,οχι ομως και το χ.
nzeppos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, χωρίς πλάκα τώρα, γιατί δεν κανονίζετε να παίξετε ένα τουρνουά μεταξύ σας? Έχει να γίνει τέτοιος χαμός που θα το συζητάμε εδώ πέρα για μήνες!
THE GODFATHER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Iste na kanonisoume ena tournouadaki oloi? Tha mazeboume simetohes mesa apo to forum tha baloume as poume ki apo 5 euro o kathenas na ehei kai saspens kai tha ginei hamos...
Maynard Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Godfather δέ ξέρω αν αυτό που είπες οτι με κλέβει το ποδοσφαιράκι ηταν ειρωνικό η΄στην πλάκα, πάντως οπως και νάχει αυτή τη στιγμή έτσι το βλέπω το παιχνίδι. Αμα διαφωνούμε δε χάθηκε ο κόσμος. Γενικά όμως οτι κ στραβό κι αν εχει καθε φορά και να με 'κλέβει' ο cpu λίγη σημασία εχει γιατι το παιχνίδι προορίζεται για να παίζεις με τους φίλους. Και εκεί σαφώς το ευχαριστιέσαι. Γι'αυτο κ το μεγαλύτερο κακό που μας εχει βρεί ειναι που δεν έχουμε μια γραμμή της προκοπής να παίζουμε κ με κανεναν ξένο ή τελοσπάντων μεταξύ μας. Τώρα αμα αναπηδά η μπάλα αντι να κυλάει σκοτίστηκα μπροστα στο online play.. btw ειδα μερικές σελίδες πίσω ενας φίλος που έλεγε πως αναβάθμισε σε 512 και του παίζει τέλεια; Αν βλέπει κ μπορεί να μας πεί αν εννοεί 512/128;...μη ξοδευτούμε και τσάμπα οχι τιποτα άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.