Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α μαλιστα...το παιζεις ακομα στα 5 αστερια...μεχρι να το μαθεις....

Δηλαδη εμεις που το ξεκινησαμε στα 6 κατευθειαν ειμαστε τι?

Και πηγα να σε παρω σοβαρα ρε γαμωτο...

Τον Μαρτη που θα το παιξεις στα 6 τα λεμε για παρατηρησεις....

Περα απο την καζουρα' date='ειλικρινα πως ειναι δυνατον να το παιζεις χρονια το παιχνιδι και να μην ξεκινας στα 6?Δηλαδη,αυτη την στιγμη δεν κερδιζεις ολη την ωρα και ανετα...Γιατι αυτο συμβαινει ηδη στα 6....Ελεος....Και εισαι και περηφανος....

Δευτερη μερα αγορας....Ευρωπαικο στα 6 αστερια με Ελλαδα....

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Α,και με φτιαγμενο ομιλο με ομαδες κλασσικες.Οχι με το ρανδομ...

Τι να πω...Πεφτει πολυ μουφα εδω μεσα και σπαταλαται τρελη φαια ουσια για φυκια σε περιτυλιγμα κορδελων.[/quote']

Ρε σαχλαμάρα άνθρωπε, με έχεις εκνευρίσει!

Πότε βρε χριστιανέ μου είδες να λέω εγώ ότι είμαι υπερπαίχτης και και και και λοιπές μπουρδολογίες;

Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι με ικανοποιεί το παιχνίδι. Το παίζω 2 χρόνια (τον πρώτο χρόνο PES3 και τον δεύτερο PES4) και πάντα στο πιο δύσκολο επίπεδο αφού παίξω πρώτα μερικά δοκιμαστικά.

Και συν τοις άλλοις, τα 6 αστέρια είναι κλειδωμένα όταν ξεκινάς το παιχνίδι. Πρέπει να παίξεις πρώτα λίγο με τα 5 και μετά με τα 6. Το παιχνίδι το έχω παίξει 3 μέρες (το κανονικό. Μέχρι τώρα έπαιζα το demo).

Και κάτι ακόμα. Αφού το νικάς στα 6 αστέρια, τι μας έχεις πρήξει για τη δυσκολία του παιχνιδιού;! Βάλτο στο πιο εύκολο να μην μας πρήζεις και εμάς το κεφάλι με τα παράπονα σου. Εσύ όχι απλά θέλεις να νικάς ΠΑΝΤΑ (πράγμα το οποίο φαίνεται από το ότι δε σε ενοχλεί το γεγονός ότι υπάρχει μια ομάδα σε κάθε πρωτάθλημα που δε χάνει ποτέ παιχνίδι), αλλά θέλεις να νικάς και στα 6 αστέρια.

Τέλος πάντων, εγώ όπως είπα και πριν, δε με ενοχλεί το να με ισοφαρίζει ο Η/Υ στο 90'. Λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, όσο καλύτερος και να είσαι (δεν είδατε αυτή τη βδομάδα τι πάθαν ΟΛΕΣ οι ομάδες στην Ευρώπη, αλλά και η ΑΕΛ; ). Αλλά θέλω απλά αυτές οι ισοπαλίες να είναι στο πρόγραμμα. Δηλαδή να τις φέρνουν και οι άλλες ομάδες.

Για μένα αυτό είναι ωραίο παιχνίδι ποδοσφαιράκι που παίζω για να περνάει η ώρα μου. Αν εσύ απαιτείς από κάποιον για να κάνει κριτική στο παιχνίδι να παίζει με τις ώρες και κάθε μέρα μαζί του, τότε εσύ ζητάς να σου κάνει κριτική ένας κολλημένος. Το παιχνίδι όμως, δε φτιάχτηκε για τους κολλημένους και αποβλακωμένους που όλη μέρα παίζουν PES5. Φτιάχτηκε κυρίως για μας, που το θέλουμε για να περνάμε την ώρα μας. Άρα εμείς είμαστε οι πιο κατάλληλοι για να κάνουμε κριτική. Παιχνίδι είναι. Ήμαρτον πια!

Άκους εκεί δε με παίρνει στα σοβαρά επειδή δε το τερματίζω στα 6 αστέρια...

Που δε θα έχει και μεγάλη διαφορά δηλαδή. Προσωπικά στο PES4, τα 6 αστέρια μου φάνηκαν πιο εύκολα από τα 5. Δε ξέρω γιατί, αλλά έτσι ήταν, και το παραδέχτηκαν και δύο γνωστοί μου (δεν ήταν ιδέα μου).

ΥΓ. Από δω και πέρα δεν πρόκειται να απαντάω σε κατηγορίες που βγάζει από την κούτρα σου. Να μην υποθέτεις τίποτα. Ούτε ότι εγώ νομίζω ότι είμαι ο υπερπαίχτης, ούτε ότι παίζω καλύτερα από σένα, ούτε ότι εγώ λέω να μην παίζεις εσύ το παιχνίδι λες και είμαι κανένας που έχει κάνει το PES5 θρησκεία.

Αντιθέτως, αυτά είναι τα δικά σου χαρακτηριστικά (ε, θα έσκαγα αμα δε το έλεγα).

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και να ρωτήσω κάτι,όταν αρχίζεις Master Leage,εκεί που διαλέγεις Leage A,Leage B κτλ,τι διαφορά έχει το ένα Leage από το άλλο?

Κανείς άλλος?

Δημοσ.
Για παράδειγμα σε παλιότερο ο 'σωστός' τρόπος να κλέψεις την

μπάλα ήταν με το Χ ενώ με το τάκλιν έπρεπε ναχεις διαβήτη...

με το παραμικρό τακλιν φάουλ και κίτρινη πολλές φορές με τη

μία. Τώρα δείτε στο 5... τα τάκλιν είναι νορμάλ' date=' με το Χ υπάρχει

λίγο πρόβλημα (εδώ τωρα πρέπει νασαι προσεκτικός).[/quote']

Τι θα πει "το τάκλιν είναι νορμάλ"; Μόλις άφησα την ομάδα μου σε 5 λεπτά με 8 πάιχτες άρα μια χαρά κάρτες παίρνεις αν κάνεις λανθασμένο τάκλιν, από πλάγια η πίσω (όταν γράφω κάτι τέτοιο έχω το παιχνίδι ανοιχτό γιατί καμιά φορά νομίζω ότι τρελλάθηκα ή ότι έχω σοβαρό πρόβλημα όρασης με αυτά που διαβάζω). Τι ακριβώς χαλάει τον κόσμο η πίεση με το Χ; Το ότι μπορείς πλέον να κάνεις "εσκεμμένο' φάουλ για να κόψεις μια επίθεση ενω πριν έπρεπε να κλεισεις το παιχνίδι ή να πάρεις κόκκινη με τάκλιν από πίσω; Και στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο. Άρα γιατί το αναφέρουμε; Για να βγει το "κείμενο παραπόνων" όσο μεγαλύτερο γίνεται, ε; Δεκτό... (γιατί νομίζετε ότι υπάρχουν πολλοί διαιτητές; για διακοσμητικούς λόγους; Όντως, υπάρχει διαιτητής που αφήνει το σκληρό παιχνίδι και μπορεί να σου κατσε αυτός, δεν δίνει κίτρινες, μόνο κόκκινες σε εξαιρετικές περιπτώσεις, δεν θα πω ποιος είναι.)

Για το L1+τρίγωνο που λέτε το μάμησαν πως να το κάνουμε.. πρίν

ήταν ελεγχόμενο πόση δύναμη βάζεις..ενω τώρα πάει μόνο του και

φυσικά πολύ δυνατά. Τι πάει να πεί τέρμα τα εύκολα γκόλ ρε Κονάμι;

Θέλω να έχω το ελέγχο εγώ...αμα δε μπορείς να κάνεις το ΑΙ να φυλάγονται

δε σημαίνει οτι πρέπει να μου το αφαιρέσεις το δικαίωμα. Πώς θα την βγάλω

την σκαφτή γλυκιά μπαλιά που είδα με τη Μίλαν στο CL τώρα;

Με το Ο.

Άλλο που με ενοχλεί ειναι που εχω τη μπάλα και με κηνυγάνε 2

αντίπαλοι χωρίς ναμαι κοντά στο τέρμα' date=' χωρίς να τελειώνει το ματς

ή γενικά να χάνουν οι αντίπαλοι. Έχουν δεί ποτέ μπάλα εκει πέρα;

Κάθεται ο αντίπαλος και αμύνεται κανόνικα δέ κηνυγάνε 2 άτομα εναν

σερί όλο τον αγώνα. Και μου την παίρνουν κ εύκολα πολλές φορές απο

πίσω..δηλαδή τι διάολο ο δικός μου δέν έχει σώμα; Δε καλύπτει τη μπάλα;[/quote']

Ε βέβαια, δεν είναι σωστό να σου παίρνει κανείς την μπάλα...πισώπλατα. Εδώ και αν έχεις άδικο, πάντως. Αν για κάτι φημίζεται το PES5 είναι το ότι οι παίχτες έχουν αποκτήσει πλέον "φυσική υπόσταση", δεν είναι απλά ψηφιακά μοντέλα που ένας περνάει μέσα από τον άλλο. Αν γυρίσεις πλάτη τον αντίπαλο και πατήσεις την μπάλα (ξέρεις πως), δεν τη χάνεις παρά μόνο με φάουλ.

Για το αυτόματο sidestep τί να πεί κανείς.... εγώ δεν εχω δεί κανενα

ποδοσφαιριστή να πηγαίνει σα τον κάβουρα πάντα αμα θέλει να ντριμπλάρει.

Το αυτόματο sidestep γίνεται μόνο για 1 βήμα (συνεχίζεται αυτόματα μόνο αν αφήσεις το μοχλό). Στο πραγματικό ποδόσφαιρο' date=' πως κόβεις την μπάλα απότομα 90 μοίρες δεξία ή αριστερά όταν τρέχεις;

Το πάμε κ πολύ πιο μακρυά αμα θέλετε.. αυτή η παλιομπάλα στην πάσα

γιατί πάντα 8α σκάσει κανα 2 φορές; Συρτά στο χορταράκι νορμάλ ποτέ

δε θα πάει; Σε αλάνα παίζουμε με χαλίκια ή ειναι πασαλημένη με σκ@τα;

Δε μουρχεται κάτι άλλο τώρα..πάντως ούτε πως μισούμε το παιχνίδι

σημαίνουν ολα αυτά..ούτε οτι παίζω φίφα..ούτε οτι είμαι ψαρούκλα

στα pes. Μπροστά μας είναι κ απλά τα λέμε.

Επειδή μπροστά μας είναι και απλά τα λέμε, άνοιξα μόλις τώρα την κονσόλα και έκανα μερικές πάσες γιατί δεν μπορεί να μην το έχω δει αυτό! Οι πάσες πάνω από 7 μέτρα (κατ' εκτίμηση) όντως δεν βγαίνουν συρτές. Οι κοντινές βγαίνουν εντελώς συρτές αν είναι χαλαρός ο παίχτης και η πάσα είναι σιγανή (βλέπε πχ πάσα από κόρνερ). Γενικά οι συρτές πάσες με το Χ (με το αναλογικό είναι άλλη ιστορία) παίρνουν ένα μικρό ύψος ανάλογα τις συνθήκες της πάσας και την απόσταση. Μπορεί η αναπήδηση που λες να είναι ελάχιστη, μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. Φυσικά και τα γνωρίζεις όλα αυτά αλλά προτίμησες να γενικεύσεις. Ο λαικισμός που λέγαμε;

(δοκίμασε να κάνεις μικρής-μέτριας δύναμης πάσα με το δεξί αναλογικό και θα δεις πως ξυρίζει το γρασίδι η μπάλα).

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι πραγμα διαφωνουμε τοσες μερες

το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε και πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο

παιζω στα 6 αστερια και σε 10λεπτα κερδιζω ανετα εχοντας μια καλη ομαδα

η μεγαλη διαφορα που ειδα, στο σκοραρισμα, απο το pes3 ειναι οτι δεν μπαινουν τοσο ευκολα γκολ με κεφαλιες

αντιθετα πρεπει να παιζεις με καθετες μπαλιες και οχι απο τα πλαγια

τα οποια ελαττωματα ελπιζω να διορθωθουν συντομα απο την κοναμι

Δημοσ.
Εμενα φιλοι μου' date='μου ειπανε οτι στα δυο αστερια ειναι παλουκι...Σοβαρα σου μιλαω!!!

Μουαχαχχα,αντε γεια ανυπαρκτε![/quote']

Μόλις το τερμάτισα και στα 6 (το παγκόσμιο). Το ίδιο ακριβώς μου φάνηκε. Καμία διαφορά δεν ένιωσα. Μουάχαχα!

Δημοσ.

"Quote:

Originally Posted by Kikó

Hope PES5 has improved vastly. PES4 on the whole was boring.

I wouldnt say it was boring, just far far to easy, i mean what other footie games are there that the hardest difficulty(6*) isnt the hardest? Im my view pro evolution 3 was by far the best, it was the hardest and i thought it played the better.......hmmm i feel a vote coming on!"

Το παραπάνω είναι από την παρακάτω ιστοσελίδα:

http://www.thedugout.tv/community/showthread.php?t=13307

ΧΑΧΑΧΑ! Τώρα έγινες εσύ ανύπαρκτος! Αν ψάξω και παραπάνω θα βρω κι άλλα, αλλά θα αφήσω σε σένα την τιμή να ανακαλύψεις κάτι που δεν ήξερες για το PES με το οποίο ασχολείσαι σε όλη σου τη ζωή προφανώς.

edit:

6* on PES 4 is a joke. All you have to do to score a goal is play a 1-2 or get a through ball in to your striker(s) and you're in acres of space lol.

I found 5* harder because the CPU doesn't go gung-ho for the whole 90 minutes.

Πάρε κι άλλο ένα από την παρακάτω σελίδα:

http://www.neoseeker.com/forums/index.php?fn=view_thread&t=551635

στην οποία μπορείς και να δεις πόσοι έξυπνοι σαν και του λόγου σου, ξεκινάνε το παιχνίδι κατευθείαν στα 6*, και μετά βρίζουν και τους δημιουργούς ή αυτούς που τους λένε ότι στο PES4, τα 5* ήταν πιο δύσκολα.

Αυτά, και να μην ξαναμιλήσεις άσχημα όταν δεν ξέρεις που πατάς και που πηγαίνεις. Ορίστε μας.

Δημοσ.

Μου φαίνεται, αν διοργανώσουμε το τουρνουά που λέμε, θα ήταν καλύτερα αντί για "pes5 insomnia cup" να το ονομάζαμε "Mortal Kombat Soccer cup", γιατί θα έχουμε κι άλλα εκτός από αγώνες...επεισόδια, ντου, αντεγκλήσεις, παράνομο στοίχημα, ξέρετε εσείς τώρα... ;-)

Δημοσ.

εγω παντως ακομα να καταφερω να νικησω στα 3 αστερια!! ενταξει οπως ειπα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με την σειρα pes.. και οπως και να κανουμε δεν παιζω καθε μερα!! 2 ωρες την εβδομαδα και αν..!!

Δημοσ.
αυτή η παλιομπάλα στην πάσα

γιατί πάντα 8α σκάσει κανα 2 φορές; Συρτά στο χορταράκι νορμάλ ποτέ

δε θα πάει;

Exoun basistei sta protupa ellinika gipeda :grin: ...

Δημοσ.

Πω πω φιλε με γαμ****ς τωρα.Δηλαδη με εξαυλωσες,με βουλωσες.

Παραδεχομαι ιπποτικα την ανυπαρξια μου.

Αφου βρηκες σε ενα κωλοφορουμ και σε ενα ακομα που ασχολειται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ με το manager μια δυο αποψουλες(δεν εκανα καν τον κοπο να τα ανοιξω,γελααει ο κοσμος) Ε ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Υποθετω ενας Κονγκολεζος μπορει να παραθεσει σαν αξιωματικες αντιληψεις στο κογκολεζικο φορουμ του τις δικες μου αποψεις η του kirileman αφου το γραφει το insomnia...!!!!

Ποια pesfan,pro-evo web,konami και ποια εμπειρια???

Αφου το λενε στο neo seeker οτι τα πεντε αστερια ειναι δυσκολοτερα!!!Πανε με αντιστροφη μετρηση αλλωστε!

Κανεις και κρισεις τρομαρα σου.Αυτα που λες τα πιστευεις?Αυριο θα μαθουμε οτι ο ηλιος ανατελει απο την δυση.

Ουστ ανυπαρκτε.Εισαι αστειος.

Δημοσ.

Αμα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς, ψάξε και σ'αυτά τα φόρουμ που λες και θα βρεις σίγουρα κάποιους που με το στυλ που παίζουν το παιχνίδι, στα 5* είναι πιο δύσκολο. Εμείς έχουμε και δουλείες να κάνουμε.

Πάντως, το γεγονός ότι υπάρχουν έστω και λίγοι, που τόλμαν να πούνε κάτι το οποίο σε πολλούς στενόμυαλους όπως εσύ θα φαίνεται αδύνατο, κάτι λέει. Αν δε θέλεις να το δεις, πρόβλημα σου.

Αυτό ακριβώς πάντως που λέει ο δεύτερος είναι το σωστό. Επειδή οι πάσες 1-2 γίνονται πολύ εύκολα (επειδή σε πιέζουν πολύ στενά οι αντίπαλοι), το επίπεδο με τα 6* είναι ευκολότερο. Το κατάλαβες τώρα;

Δημοσ.

Kai sto 5 einai diskolotero ta 5 asteria.Ok...

Ego to mono pou exo akousei einai oti sto 5 an to paixeis sta 4 asteria den klevei(an dextoume oti isxiei) i mixani kai einai kalitero alla den tolmao na to dokimaso.Tsaba xronos,na kerdiso sigoura gia na to paixo tsaba magas?Protimo na paro isopalia sta 6.

Osos afora to siberasma sou pou diarkos epanalamvaneis oti emeis paizoume diarkos,den exoume zoi(parepiptodos exo na to kaoubiso kammia evdomada distixos) ktl einai edelos dika sou siberasmata(les kai me xereis apo xtes vlaka) deigma tis aniparxia sou.

Skase tora,min milas.Den milameeee!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...