G_Zisis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ειναι γνωστες οι ασυμβατοτητες του παιχνιδιου με συγκεκριμενες καρτες, ειδικα τις ΜΧ αλλά και άλλες. Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω κι εγώ μια MX 440,τι εννοείτε όταν λέτε ότι αυτές οι κάρτες δεν είναι συμβατές με το PES5,δηλ χαλάνε γραφικά ή χρώματα,γιατί εμένα παίζει (σχετικά έως καθόλου :sad:) καλά.
tsakaloutis82 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 nomizw oti to elliniko patch kanei to paixnidi na trexei ligo pio grigora
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 pws ginetai na vgalw to radar meta to patch ? sto aythentiko ginotan alla me allo arxeio pou den yparxei twra
m00nlight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω κι εγώ μια MX 440,τι εννοείτε όταν λέτε ότι αυτές οι κάρτες δεν είναι συμβατές με το PES5,δηλ χαλάνε γραφικά ή χρώματα,γιατί εμένα παίζει (σχετικά έως καθόλου :sad:) καλά. Μερικες ναι, παρουσιαζουν διαφορα προβληματα, απο μικρα και αδιαφορα εως και να μη σ αφηνουν καν να παιξεις. Και πολλες φορες νομιζεις οτι παιζει καλα μεχρι να δεις το παιχνιδακι να τρεχει σε αλλο pc με αλλη vga και να καταλαβεις τι εχανες εως τοτε... nomizw oti to elliniko patch kanei to paixnidi na trexei ligo pio grigora Ισχυει, συμβαινει συχνα αλλωστε. pws ginetai na vgalw to radar meta to patch ?sto aythentiko ginotan alla me allo arxeio pou den yparxei twra Αποκλειεται να χαθηκε η δυνατοτητα να βγαζεις το ρανταρ λογω του πατς. Εχω την αισθηση ομως οτι ουτως η αλλως μονο διαφανο μπορουσες να το κανεις και οχι να το απενεργποιησεις τελειως.
Sadako Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι για το ελληνικό patch. Αν το βάλω επηρεάζεται κάποιο παιχνίδι που έχω ήδη ξεκινήσει εγώ?? Δηλαδή, εγώ έχω αρχίσει πρωτάθλημα στην Ισπανία με τη Barca. Αν βάλω το ελληνικό patch θα επηρεαστεί αυτό καθόλου?? Θα χαλάσουν τα παιχνίδια ή τα saves ή τα pes points ή τίποτα άλλο??
N1ghtW0lf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 sadako nomizw pws den ephreazetai, exw ksekinisei kai egw ena kai den to ephrease, bebaia exw sunexisei 2-3 agwnes monaxa, mias kai ksekinhsa ena me thn AEK. adi32, gia prospa8hse otan eisai pleon in game, pata space kai phgaine screen settings, ekei nomizw exei epilogh gia to radar...
Michalakhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 re guys giati to site http://www.wehellas.gr den doulevei
adi32 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 vrhka kai ayto http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128349 sto e_text.afs kanete import to unnamed_113 sth thesh tou unknow_00113 kai to radar paei ston agyristo
Sadako Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Nice.. Έχω βάλει και το super patch. Ούτε αυτό παίζει ρόλο, έτσι??
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 λοιπον επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες, απο που μπορω να κατεβασω αυτο το patch που λετε; και τι ακριβως αλλαζει; διορθωνει τα ονοματα των ομαδων; υπαρχει αγγλικο και ελληνικο patch;
gianpan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 boreis na to katebaseis apo to http://www.wehellas.gr Prepei na gineis melos ostoso.
iagouaros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εγώ δεν κατάλαβα με το kitserver τι πρέπει να κάνω. Το κάνω setup και μου βγάζει το παραθυράκι ότι έγινε εγκατάσταση, αλλά όταν πάω να παίξω οι εμφανίσεις των ομάδων είναι ότι ναι ναι. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να μου πει πως μπαίνουν οι εμφανίσεις των ομάδων;
pirates4ever Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Παίζω το Pro Evolution Soccer 5 εδώ και ένα περίπου μήνα.Η κάρτα γραφικών μου είναι μιά GeForce 4 MX440 με 128MB μνήμη.Επειδή έχω ακούσει ότι το παιχνίδι έχει μια ασυμβατότητα με την εν λόγω κάρτα τονίζω ξανά ότι έπαιζα σε αναλύσεις 800x600 (μπορεί και 1024x768) χωρίς κανένα κρασάρισμα.Έβαλα χτες το Ελληνικό Patch,τρέχω το παιχνίδι,διαλέγω ομάδες και όταν πάει να βγεί στην σέντρα του αγώνα με πετάει στην επιφάνεια εργασίας!!!! Πάω να τρελαθώ!Όποια λύση έχετε ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
subdee Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα σε όλους.Παίζω το Pro Evolution Soccer 5 εδώ και ένα περίπου μήνα.Η κάρτα γραφικών μου είναι μιά GeForce 4 MX440 με 128MB μνήμη.Επειδή έχω ακούσει ότι το παιχνίδι έχει μια ασυμβατότητα με την εν λόγω κάρτα τονίζω ξανά ότι έπαιζα σε αναλύσεις 800x600 (μπορεί και 1024x768) χωρίς κανένα κρασάρισμα.Έβαλα χτες το Ελληνικό Patch,τρέχω το παιχνίδι,διαλέγω ομάδες και όταν πάει να βγεί στην σέντρα του αγώνα με πετάει στην επιφάνεια εργασίας!!!! Πάω να τρελαθώ!Όποια λύση έχετε ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είπαμε ότι κρασάρει για μερικούς με κάρτες MX. Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να αντικαταστήσεις το αρχείο 0_text.afs με το original που βρίσκεται στο DVD του παιχνιδιού. και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα μέχρι που αντικαταστούσα ένα ένα τα αρχεία του patch με τα original.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.