Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά αυτές τις μέρες μπήκε η adsl (384) μου και είπα να αρχίσω το pro online.μπορείτε να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα στο παιχνίδι?

Και κάτι άλλο,αν εγκαταστήσω κανά patch (ξέρετε αυτά που φτιάχνουν τα ελληνικά ονόματα κτλ) θα μπορώ να παίξω online ή δεν πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο κανένα patch?

Δημοσ.

polu pithanon na exeis provlima me toso argh sundesh.gia ta patch den pezei problem tha pezeis kanonika.apla o allos den tha vlepei oti vlepeis ektos an exei k aftos patch...an kanw lathos diorthwste me!!!

p.s ti na to kaneis to pro? vghke to we10...ola ta lefta ;)

Δημοσ.

Σοβαρά?Αν δεν κάνω λάθος το we10 είναι σαν το pro6 σωστά?Αν είναι έτσι να πω στον θείο μου να μου το φέρει!:-D

Έχω παίξει μερικά παιχνίδια,έχω φτάσει τους 200 πόντους και μπορώ να πω πως παίζεται με πολύ ζόρι,αλλά το σπαστικό είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια κάνει disc.

Δημοσ.

Σε 384, απ'όσο έχω δει, έχεις ελπίδα να παίξεις συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς lag μετά τις 2 η ώρα το βράδυ. Φυσικά υπάρχουν πολλοί παράγοντες γι'αυτό αλλά γενικά όσο αργότερα τόσο καλύτερα.

ps: Βγήκε για PC ρε Γιάννη? Σίγουρα? Ούτε το TL δεν το έχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

για ps βγήκε. Δε νομίζω να έχει βγει για pc. Εδώ δεν είναι και τόσος πολύς καιρός που βγήκε το 9...

Δημοσ.

ξερετε ποτε περιπου βγαινει το Pes6 για υπολογιστη; μεχρι τελη αυγουστου θα υπαρχει;

Δημοσ.
ξερετε ποτε περιπου βγαινει το Pes6 για υπολογιστη; μεχρι τελη αυγουστου θα υπαρχει;

duskola!!! october-november sto PS2 k pithanon tautoxrona k gia PC

Δημοσ.

Επαιξα το WE10 σε PS2 με ιαπωνική περιγραφή... πολύ εύκολα μπαίνουν τα goal είδα κάτι αποτελέσματα 5-4 7-1 8-1 δεν γίνονται αυτά ξενέρα είναι... ένα καλό σκηνικό που έχει είναι όταν κερδίζεις faoul πατάς L1+R1 και το εκτελεί γρήγορα και καλά για να πιάσει τους παίχτες της άλλης ομάδας στον ύπνο...

Δημοσ.

/offtopic

nai genika pio eukola benoun ta gol ,oso anevazeis ta asterakia diskolias ginetai duskolotero.de me xalaei pantws.mexri na vgei to PS3 .........

Δημοσ.

sta megala epipeda dyskolias einai 1 xara, de vazeis tetoia trela noumera gkol se 10lepto mats.

Ontws omws einai arketa kalytero apo to 9/pro 5, exoun veltiwsei k kinhsh-vole-psalidakia-gyrista ginontai pio eukola, k eutyxws afairesan tis xontres @@ tou 5 :)

1) otan ekanes taklin efeuge 50metra makria h bala

2) ystera apo vole tou termatofylaka, anti na kanoun kefalies, oti k na patouses kontrarontan me to swma k thn petousan opou na nai, polles fores ypervolika ekneuristiko.

3) eftiaksan arketa tis proothimenes, pou tis eixan xalasei sto 5.

Oi 3s parapanw logoi htan pou eixa meinei makria apo to 5/we9, enw to we8:le htan 1 xara.

twra, ola sxedon ok + kaneis epitelous pio eukola psalidakia-gyrista, + to grhgoro paiksimo einai ola ta lefta :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...