Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wow, γιατι στο 5 δεν μπορεις να κανεις ουτε ψαλιδακια ουτε γυριστα! συνεχεια κεφαλιες κανουν..

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ρε συ,τι λες!Στο 5 μπορείς να κάνεις έως και 50-70% περισσότερα ψαλιδάκια και γυριστά από 'τι στο 4.Στο 5 έχω βάλει 3 φορές γυριστά και 2 φορές ψαλιδάκια μόνο από corner ενώ στο 4 εδώ και τόσο καιρό που το παίζω από corner δεν έχω μπορέσει ποτέ να βάλω τίποτα εκτός από κεφαλιές.

Πάντως εγώ θέλω να φτιάξουν το online γιατί νομίζω ότι το να μη μπορέι κάποιος να παίξει καλά online το 5 με μια 384 είναι πρόβλημα των server.Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

εγω εχω παιξει μονο το 5. και εγω εχω βαλει γκολ με ψαλιδακι, αλλα μονο μια φορα. εννοω οτι δεν μπαινονυ ευκολα. επισης τα γυριστα σουτ και ψαλιδακια γινονται μονο με το cancel κουμπι και με τιποτα αλλο.. ολα ειναι εντελως Manual και για αυτο βεβαια αγαπηθηκε τοσο πολυ απο τον κοσμο.

Δημοσ.

sto we 10, ta kypela pou exw vgalei mono, evgala 2 psalidakia poly eukola ( kanena de bhke omws, to ena ksysta sto parathiraki, grrr ) me to pou phge psilokremasth bala ston paixth ekane psalidaki kateuthian enw patousa to tetragwno.

alla oi megales veltiwseis einai ta alla pou lew prin + oso paizw vlepw k nea antanaklastika-kinhseis-triples klp, pragmatika o,ti kalytero exw dei ws twra :)

Δημοσ.

παιδια..το ελληνικο patch απο που μπορω να το κατβασω?to wellas δεν δουλευει..

επισης επειδη μ αρεσει πιο πολυ με το joystic..πως μπορω να το κανω να ρυθμισει τα κουμπια ιδια με του ps2??

Δημοσ.

Kanw install to paixnidi kai mou emfanizei ta onomata k ta symbola twn omadwn la8os!

Yparxei kapoio patch sxetiko pou na dior8wnei ayto to problima?

Δημοσ.

Kai mexri tote pws 8a paizw re filaraki xenerwnw entelws blepontas ton olympiako na legetai Pellopoinisos me onomata paixtwn den xerw k egw pws ta exoun?

Δημοσ.

Υπάρχουν πάντα και τα ξένα patches, που έχουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με σωστά ονόματα και εμφανίσεις. Έτσι ώστε να μπορούμε να παίζουμε με τα Γερόντια στο master league και να τα περιμένουμε όλα από το Ribo και τον Castillo (αφού οι υπόλοιποι δεν έχουν μυρουδιά από μπάλα) μέχρι να περάσουν 2-3 σεζόν και να κάνουμε τις απαραίτητες μεταγραφές (κράξιμο!).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια γιατι οι περισσοτεροι προτιμανε την Inter; τι το ξεχωριστο εχει; επειδη ο adriano εχει 99 shot; ο martins ειναι αθλιος παντως!! και την προτιματε στο κανονικο παιχνιδι ή σε καποιο patch; οπως και την barcelona. γιατι ειδικα η δευτερη στο κανονικο παιχνιδι δεν εχει καλα ποσοστα..

μπορει καποιος να μου πει ποια ομαδα μπορει να νικησει την chelsea; μονο με την barcelona καταφερα να νικησω τον φιλο μου, ορισμενες φορες κιολας, οταν παιρνει chelsea. αυτος ο joe cole ειναι unstoppable!! κυριως καμμια στρατηγικη με Inter ή barcelona. αντε ή και με Milan. ποια απο αυτες τις τρεις ομαδες ειναι καλυτερα κοντρα στην chelsea; ο φιλος παιζει πολυ με cole, και πλαγια με robben και duff.

τελος, αυτο το patch του wolf υπαρχει ακομα; γιατι δεν το βρισκω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...