Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει ποια ομαδα μπορει να νικησει την chelsea; μονο με την barcelona καταφερα να νικησω τον φιλο μου' date=' ορισμενες φορες κιολας, οταν παιρνει chelsea. αυτος ο joe cole ειναι unstoppable!! κυριως καμμια στρατηγικη με Inter ή barcelona. αντε ή και με Milan. ποια απο αυτες τις τρεις ομαδες ειναι καλυτερα κοντρα στην chelsea; ο φιλος παιζει πολυ με cole, και πλαγια με robben και duff.[/quote']

Καλά και ο Lampard δεν χάνει σουτ... ΟΛΑ μέσα πάνε με το βρωμοπόδι του!

Η 2η τσάτσικη ομάδα μετά την Chelsea, είναι η Arsenal! (Πάρτην και θα δεις...)

Ο Henry τα βάζει όπως και όπου νάναι, όλα στο Γ , και οι πιο πολλοί παίκτες της τρέχουν σαν τρελοί...

Φυσικά μιλάμε για σύστημα 3-4-3

Επίσης και η Milan (με το default σύστημα όμως) που έχει καλύτερη άμυνα, αλλά πρέπει νάσαι λίγο πιο αποτελεσματικός στις επιθέσεις καθώς δεν θα έχεις τόσες ευκαιρίες... :neutral:

Δημοσ.
ρε παιδια γιατι οι περισσοτεροι προτιμανε την Inter; τι το ξεχωριστο εχει; επειδη ο adriano εχει 99 shot; ο martins ειναι αθλιος παντως!!

Ποιος adriano και ποιος martins οταν υπαρχει ο recoba?;)

Δημοσ.

martins athlios e?? ok........

barcelona den exei kala stats sto in game e? ok....

file lazare ektos apo brazil oles oi omades oi kales einai panw katw to idio....

kai na sto pw pio apla an kses na pezeis kai me metria omada den exeis problem...twra an eiste to idio kaloi kai pernete chelsea kai barca kai den boreis na ton kerdiseis de fteei i barca....

Δημοσ.
martins athlios e?? ok........
μην μου πεις οτι δεν βαραει μπεκατσες! μονο να τρεχει ξερει! και γιατι απο default παζει δεξια, αφου δεν μπορει να βαρεσει απο εκει σωστα!!

barcelona den exei kala stats sto in game e? ok....
τι εννοεις in game; εγω λεω τα ποσοστα που εχει στην πυραμιδα. ειναι πολυ χαμηλα.. αλλα και οι παικτες δεν εχουν καλα στατιστικα. καμμια σχεση με αυτα της Milan, Juventus. εκτος και αν παιζεις καποιο patch στο οποιο ειναι ανεβασμενα παρα πολυ, οπως στο We Hellas.

καλα αλλο ο υπολογιστης. και εγω με barca νικαω ολες τις ομαδες στον υπολογιστη. και στα 4,5 που ειναι πιο δυσκολο απο τα 6.

ο recoba που ειναι καλος; μονο στα φαουλ μου φαινεται να ειναι καλος.

οντως και ο lampard ειναι πολυ ηλιθιος! πως το εκαναν ετσι μαμω! ολα τα φαουλ μεσα, ολα τα σουτ πολυ δυνατα και γρηγορα και τα περισσοτερα μεσα!! υποτιθεται οτι εχει μονο 90 στο shot power και βαραει πιο δυνατα και απο adriano!!

για barca προτεινετε να βαζω Larsson ή giuli; και στην επιθεση πως ακριβως να τους βαζω; οπως ειναι ή τον roni στο κεντρο;

Δημοσ.

file Luxx,

katarxas

οντως και ο lampard ειναι πολυ ηλιθιος! πως το εκαναν ετσι μαμω! ολα τα φαουλ μεσα, ολα τα σουτ πολυ δυνατα και γρηγορα και τα περισσοτερα μεσα!! υποτιθεται οτι εχει μονο 90 στο shot power και βαραει πιο δυνατα και απο adriano!!

kai me paixth pou den einai kalos, AN KSEREIS pws, mporeis na baleis goal me foul. Exw balei me Ivic, me Lympe, kai exw kai ena akoma me Krassa apo ta 30 metra...Apo foul exw balei na swro, shmasia sto foul exei to pws 8a to xtuphseis, kai o paixths an exei kalo curling, shot power kai shot accuracy!

Oso gia th barca, auto einai analogo, to pws se boleuei esena...Eixa arxhsei ena ML me barca prin bgei to wehellas patch, kai epaiza me ronaldinho aristera,eto mesh, kai larsson deksia kai phgaine mia xara h omada...

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω,γιατί για να παίξεις το pro online θες τόση μεγάλη ταχύτητα,ενώ σε άλλα παιχνίδια με μια 384 είσαι καλυμένος.Μήπως φταίνε οι server τους?Και πολύ συχνα η σύνδεση μπουκώνει ακόμα και στο μενού ή όταν μπαίνεις σε lobby.Γιατί γίνεται αυτό?Λέτε στο pes6 να το φτιάξουν?

Δημοσ.
Ρε παιδιά να ρωτήσω,γιατί για να παίξεις το pro online θες τόση μεγάλη ταχύτητα,ενώ σε άλλα παιχνίδια με μια 384 είσαι καλυμένος.Μήπως φταίνε οι server τους?Και πολύ συχνα η σύνδεση μπουκώνει ακόμα και στο μενού ή όταν μπαίνεις σε lobby.Γιατί γίνεται αυτό?Λέτε στο pes6 να το φτιάξουν?

Έχεις διαβάσει το Readme File?

Λέει:

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher) :shock:

Άσε που πρέπει να έχει και ο άλλος τέτοια ταχύτητα, γιατί στο 2ο ημίχρονο γίνεται αυτός host....

Άστα να πάνε!! Χειρότερα δε νομίζω οτί μπορούσαν να το φτιάξουν... :confused:

Δημοσ.

Πω ρε!!!!!Δεν το είδα.Δηλαδή ούτε με μια 512 που σκεφτόμουν να βάλω μετά τους προπληρωμένους μήνες είμαι ok.Α...καλά.Εδώ το wow που είναι MMORPG με μια 384 είμαι τέλεια!Μακάρι στο pes6 να το φτιάξουν.

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να είναι based και στα δύο! :lol: Χωρίς πλάκα και στα δύο είναι ωραίο μιας που το έχω παίξει και σε PC και σε PS2 αλλά και να μην γίνει εντελώς based on PC πχ στα γραφικά,μην ξαναδούμε αυτό το σπαστικό emulation που πάω στο button configuration και να μου λέει X και O κτλ.

Πάντως επιμένω πως πρέπει να φτιάξουν το online.

Το WE10 πώς λέγεται Winning Eleven 10?Λέω μπας και μου το στείλει ο "θείος". :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...