agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ Online Pro ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ? ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ Network ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Serial Number ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Password .ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ Password ΜΟΥ?
nzeppos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 50 φορές τα έχουμε πει, πας στο PES 5 site της Κonami και κάνεις register δίνοντας το serial key σου ενώ σου ζητάει κι ένα password όπου βάζεις ό,τι θέλεις εσύ (εναλλακτικά τρέχεις το DVD του παιχνιδιού και στα menu για install/uninstall/play κλπ έχει κι ένα Registration, το πατάς και σε βγάζει κατευθείαν στο site της Konami όπου κάνεις τα παραπάνω). Αν δεν έχεις αυθεντικό unique serial number (με λίγα λόγια αν δεν έχεις αγοράσει το παιχνίδι) ξέχασε το online, θέλει οπωσδήποτε αχρησιμοποίητο serial για το registration.
agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Αν έχεις το παιχνίδι αντιγραφή υπάρχει κάποιος τρόπος για να παίξεις online? όποιος ξέρει οποιοδήποτε τρόπο please ας στείλει...
aggelos7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 agoraki δες τι γραφει ο nzeppos ενα Post πριν απο το δικο σου.
kostelo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Παιδια εχει πεσει η τιμη του σχετικα. Ενα 20ευρο δινεις και το παιζεις online αν και τελευταια τρωνε τρελα κολληματα οι servers της κοναμι κατι που λενε και πολλοι που παιζω. Δε φταιει η συνδεση μου πιστευω αν και εχω 384/128 γιατι τις περισσοτερες φορες παιζω οκ απλα τελευταια εχει κολληματα.
littlelouievegos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Παιδια να ρωτησω κατι; Ποιο ειναι το καλυτερο ξενο patch για we9 και we10 για το psx μπορει να μου πει κανεις; Αν υπαρχει δυνατοτητα για καποια links θα το εκτιμουσα..
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ego exo balei to Km alla kai to mymy exo akousei oti einai kalo... gia to Km http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=31198 gia to mymy psakse sto idio forum
adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=325249 To platinum ti einai yparxei kai gia pc? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=702&Nav_Section_Id=684&Catalog_Id=2&Product_Id=329122&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Επειδη θελω να παιζω online αν το αγορασω πρεπει να κανω παλι εγκατασταση ή κραταω την παλια εγκατασταση με ολες τις αλλαγες που εχω κανει και χρησιμοποιω μονο το serial?
G_Zisis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Νομίζω πως μπορείς να κρατήσεις την παλιά εγκατάσταση και βάζεις απλώς το καινούργιο serial στο network.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ego exo balei to Km alla kai to mymy exo akousei oti einai kalo... gia to Km http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=31198 gia to mymy psakse sto idio forum Ευχαριστω εβαλα το km, μηπως μπορεις να μου πεις ή να μου δωσεις ενα link αν θυμασαι πως βαζεις το option file απο το cd στη memory card?
adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 πηγα και το πηρα απο το Πλαισιο αξιζει τα λιγα ευρω επαιξα χωρις προβλημα (512 forthnet) με κατι Ισπανους 4 νικες 1 ηττα απο ατυχια οταν βγαζει connection lost σημαινει οτι ο αλλος αποχωρει ? κερδιζα 1-0 και εβγαλε αυτο στο 88 λεπτο
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 e nai, mallon o allos thn ekane, fobh8hke thn htta....aksizei les na paw na to parw?
adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 φυγε τωρα οπως εισαι σιγουρα θα βαρεθηκες να παιζει με το pc αντιπαλος απλα δεν υπαρχει η προσφορα με το gamepad πλεον και δε θελει νεα εγκατασταση
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Φίλε,σου λέω αξίζει πολύ να το πάρεις. Είναι τέλειο να παίζεις με άλλους.Έχω βρει και έλληνες και έχουμε παίξει τέλεια. Το μόνο κακό είναι ότι οι server είναι λίγο μάπα δηλαδή εμένα,όχι στον αγώνα,αλλά ακόμα και στο μενού κολλάει έτσι στα καλά καθούμενα.Αλλά εντάξει δεν είναι και ακριβό.Να μας πεις και το όνομά σου να παίξουμε κανά match! adi32,εσένα ποιο είναι το όνομά σου?Να συναντηθούμε καμιά φορά να παίξουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.