Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ Online Pro ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ?

ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ Network ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ Serial Number ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Password .ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ Password ΜΟΥ?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

50 φορές τα έχουμε πει, πας στο PES 5 site της Κonami και κάνεις register δίνοντας το serial key σου ενώ σου ζητάει κι ένα password όπου βάζεις ό,τι θέλεις εσύ (εναλλακτικά τρέχεις το DVD του παιχνιδιού και στα menu για install/uninstall/play κλπ έχει κι ένα Registration, το πατάς και σε βγάζει κατευθείαν στο site της Konami όπου κάνεις τα παραπάνω).

Αν δεν έχεις αυθεντικό unique serial number (με λίγα λόγια αν δεν έχεις αγοράσει το παιχνίδι) ξέχασε το online, θέλει οπωσδήποτε αχρησιμοποίητο serial για το registration.

Δημοσ.

Αν έχεις το παιχνίδι αντιγραφή υπάρχει κάποιος τρόπος για να παίξεις online?

όποιος ξέρει οποιοδήποτε τρόπο please ας στείλει...

Δημοσ.

Παιδια εχει πεσει η τιμη του σχετικα. Ενα 20ευρο δινεις και το παιζεις online αν και τελευταια τρωνε τρελα κολληματα οι servers της κοναμι κατι που λενε και πολλοι που παιζω. Δε φταιει η συνδεση μου πιστευω αν και εχω 384/128 γιατι τις περισσοτερες φορες παιζω οκ απλα τελευταια εχει κολληματα.

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι;

Ποιο ειναι το καλυτερο ξενο patch για we9 και we10 για το psx μπορει να μου πει κανεις;

Αν υπαρχει δυνατοτητα για καποια links θα το εκτιμουσα..

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=325249

To platinum ti einai yparxei kai gia pc?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=702&Nav_Section_Id=684&Catalog_Id=2&Product_Id=329122&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Επειδη θελω να παιζω online αν το αγορασω πρεπει να κανω παλι εγκατασταση ή κραταω την παλια εγκατασταση με ολες τις αλλαγες που εχω κανει και χρησιμοποιω μονο το serial?

Δημοσ.
ego exo balei to Km alla kai to mymy exo akousei oti einai kalo...

gia to Km http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=31198

gia to mymy psakse sto idio forum

Ευχαριστω εβαλα το km, μηπως μπορεις να μου πεις ή να μου δωσεις ενα link αν θυμασαι πως βαζεις το option file απο το cd στη memory card?

Δημοσ.

πηγα και το πηρα απο το Πλαισιο αξιζει τα λιγα ευρω

επαιξα χωρις προβλημα (512 forthnet) με κατι Ισπανους 4 νικες 1 ηττα απο ατυχια

οταν βγαζει connection lost σημαινει οτι ο αλλος αποχωρει ?

κερδιζα 1-0 και εβγαλε αυτο στο 88 λεπτο

Δημοσ.

φυγε τωρα οπως εισαι

σιγουρα θα βαρεθηκες να παιζει με το pc αντιπαλος

απλα δεν υπαρχει η προσφορα με το gamepad πλεον

και δε θελει νεα εγκατασταση

Δημοσ.

Φίλε,σου λέω αξίζει πολύ να το πάρεις. ;) Είναι τέλειο να παίζεις με άλλους.Έχω βρει και έλληνες και έχουμε παίξει τέλεια.

Το μόνο κακό είναι ότι οι server είναι λίγο μάπα δηλαδή εμένα,όχι στον αγώνα,αλλά ακόμα και στο μενού κολλάει έτσι στα καλά καθούμενα.Αλλά εντάξει δεν είναι και ακριβό.Να μας πεις και το όνομά σου να παίξουμε κανά match! ;)

adi32,εσένα ποιο είναι το όνομά σου?Να συναντηθούμε καμιά φορά να παίξουμε. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...