adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 adi32 ειναι εγω συνδεομαι στον Ιταλικο σερβερ Οι αλλοι Ελληνες που ειναι? που θα σας βρω? Στον Γερμανικο που ειχα μπει στο β ημιχρονο σε ενα παιχνιδι μου εκανε κατι κοψιματα γιατι γινεται συτο?
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Πήρα κ γω το we10. Δεν είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, τουλάχιστον οπτικά, πρόκειται καθαρά για αναβάθμιση της προηγούμενης έκδοσης (όχι πως είναι κακό αυτό). Τα γραφικά, λοιπόν, είναι ακριβώς τα ίδια, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα όμως στο gameplay που σε συνδυασμό με τις νέες κινήσεις-animations το κάνουν αρκετά ελκυστικό. Έχω παίξει 3-4 ματς προς το παρόν και αυτά που είδα ήταν ότι υπάρχει μια βελτίωση στον τρόπο που κινούνται και αντιδρούν οι παίχτες μέσα στο γήπεδο συνολικά, το autosidestep δεν υπάρχει πια, ο τερματοφύλακας είναι αλλαγμένος αρκετά, δεν είναι Θεός αλλά ούτε άσχετος, μπορεί να είναι στη σωστή θέση αλλά η μπάλα να του πάρει τα χέρια μέσα, δεν εκτινάσσεται σαν ελατήριο όντας πεσμένος όταν περνάς την μπάλα από πάνω του, οι αμυντικοί δεν τρώνε τόσο εύκολα τις τρίπλες από κοντά όπως γινόταν με τη βοήθεια του autosidestep αλλά πιέζουν μεθοδικά και έξυπνα κ.α. Γενικά θα λεγά ότι το παιχνίδι έχει βελτιωθεί συνολικά σε πολλούς τομείς, μοιάζει πιο ώριμο. Για ασφαλέστερα συμπεράσματα θα πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο. Α, η έκδοση που πήρα έχει τα ονόματα και τα εμβλήματα των ομάδων σωστά, τα περισσότερα ονόματα παιχτών σωστά, κάποια είναι στα γιαπωνέζικα όμως. Επίσης έχει αρκετά ελληνικά συνθήματα (στην εθνική "σήκωσε το", "δεν σταματώ να τραγουδώ", εθνικό ύμνο κλπ), στον ολυμπιακό κάποια άλλα κλπ.
G_Zisis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Τι ώρες μπαίνεις περίπου? Ρε συ γιατί συνδέεσαι σε Ιταλικό και σε Γερμανικό και όχι σε Εγγλέζικο? :? Εγώ τους έλληνες που έχω βρει τους έχω βρει σε English server. Αυτά τα κοψίματα λέγονται lag! Θα έχεις που και που.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 sto italiko osa epaiksa den eida katholou lag kai epeza ekei alla nomizw den δεν παιζει ρολο etsi? egw kathimerines apogeyma kai vrady kai ta sk olh mera!!!!!!!!!!
Gantalf_4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Παιδια με 512Κ ειχα μονο μια φορα lag. Το παιχνιδι on-line ειναι κορυφη! Μηπως εχετε κανα link για Superpatch 3.1;
Str Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 re guys, paizo pro 1 xrono...DEN eimai kai teleios asxetos... alla nomizo pos sta 6 asteria, i diaitisia einai MAKRAN iper tou cpu antipalou otan paizo vsComputer... enoo, idia markarismata kai dinei faoul, tzatzarisma kai oi 2, faoul iper tou...akoma kai tragikes kiniseis pou den paizei na mporousa na tis kano ego... proxthes exei o (antipalos cpu) ton Cisse sto penaldy peripou, plati sthn estia, kai girizei keteftheian kai soutarei gama, kai den itan i proti fora... otan prospathousa ego POTE den ekane o Cisse tetoio sout me girisma toso kalo...olo mpekatses varage (einai kai ampalos apo tecknique) kai alla polla tetoia exei na paratirisei kaneis tpt pano sto thema?
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 η διαιτησία ίδια είναι πάντα.απλά στα 6 ανεβαίνει το level δυσκολίας.όσον αφορά το Cisse είναι πολύ καλός στο pro είτε στο κέντρο της επίθεσης είτε στα πλάγια
adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ποια ομαδα παιρνετε στο online? γενικα ποια ειναι η πιο δυνατη ομαδα?
G_Zisis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εγώ παίρνω Real.Αλλά η Real δεν είναι πολύ καλή στο Pro όσο κάτι άλλες,απλώς την παίρνω επειδή μου αρέσουν μερικοί παίκτες της (βλ. Zidane,Ronaldo κα). Πιο δυνατή ομάδα δεν ξέρω ποια είναι.Μπορώ απλά να σου πω ότι όσο καιρό παίζω οι περισσότεροι παίρνουν Arsenal και Barca.
greekboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 εγω παιρνω Αρσεναλ ή Αργεντινη...αναλογα τι θα παρει ο αντιπαλος(national ή club)
kostelo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εγω παιρνω τη Μιλαν τελευταια και τους ταραζω στις νικες. Πιστευω πως εχει τα καλυτερα στατιστικα στο pro.
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Για τη Μίλαν έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι είναι η καλύτερη ομάδα αλλά εμένα μου αρέσει ακόμα περισσότερο η -γκουχ γκουχ- Αγγλία (ναι, τους σιχαίνομαι αλλά τουλάχιστον στο PES και στα χαρτιά έχουν πολύ καλή ομάδα). Ειδικά όταν ο αντίπαλος παίρνει Βραζιλία, πάντα παίρνω Αγγλία και δεν θυμάμαι να έχω χάσει ποτέ.
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Υπάρχουν κάποιες φορές που απλά δεν θέλει ο Θεός, δε γουστάρει. Δεν μπορώ να παίξω WE9LE γιατί για κάποιο περίεργο λόγο όταν το εγκαθιστώ και παίζω μερικά παιχνίδια, στο επόμενο restart του PC δεν μπαίνουν τα XP και σώνεται μόνο με sytem restore (οπότε χάνεται η εγκατάσταση). 2 βδομάδες το πάλευα, διαπίστωσα ότι έφταιγε το WE9LE και δεν μπόρεσα να βρω λύση. Και αναγκάζομαι να παίζω αυτό το έκτρωμα που ακούει στο όνομα PES5, 10 αγώνες έπαιξα τις τελευταίες 3-4 μέρες. Και στους 10 από θαύμα δεν έφυγε το joypad από το παράθυρο, έχω βαρεθεί να τα λέω, τα ίδια ξανά και ξανά, καλύτερα Kick Off 2 παρά αυτό το πράγμα, καλυτερη διαιτησία έχει το Kick Off, καλύτερο Α.Ι. και κυρίως είναι χιλιάδες φορές less scripted. Έχω βαρεθεί να χάνω μια ζωή 1-0 από κάτι Μακουκούλες και το κακό συναπάντημα, που κάνουν -> Μ.Ι.Α.< - φάση σε όλο τον αγώνα, βάζουν ένα γκολ ό,τι να'ναι (τα τελευταία 4 που έφαγα ήταν με σπρώξιμο στον αμυντικό και κεφαλιά, πεντακάθαρο φάουλ) και μετά ταμπουρώνονται πίσω, κάνουν 15-20 φάουλ σε 10' ενώ οι δικοί μου περπατάνε πάνω κάτω δίχως λόγο και αιτία, ούτε κόβουν, ούτε ανοίγονται, ούτε τίποτα, η μόνη ελπίδα να βάλεις γκολ είναι τίποτα 3-4-3 all attack μπας και γίνει καμια στραβή και πάει η μπάλα μέσα ή μπας και πάρω κανα πέναλτι από τα γνωστά Παπουτσέλια που σφυρίζονται στο pro αίσχος soccer 5. Tα ίδια πράγματα αν γίνονταν στο fm2006 θα μιλάγαμε για κραυγαλέα bugs. Πότε θα βγει το we10 ρε παιδιά, έλεος, πόσο θα περιμένουμε ακόμα, τι κακό έχουμε κάνει για να τραβάμε τέτοιο ζόρι με το άθλιο pes5 που μόνο το διπλό του αξίζει.
adi32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 μου εχει συμβει σε 2-3 παιχνιδια online εκει που παιζουμε κανονικα ο αλλος παικτης να μην κανει τιποτα να μην εκτελει τα φαουλ............ σαν να μην παιζει τι γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.