Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό νομίζω πως ή ο άλλος έφυγε (τα κακάρωσε :-P ) ή lagάρει τόσο πολύ που μπουκώνει και χάνεται η σύνδεση.Και εμένα μου συμβάινει αυτό.

Γενικά ρε παιδί μου έχει πολύ lag.Αλλά και πάλι να πεις ότι ήταν μόνο το lag...Εμένα πολλές φορές κολλάει στο μενού χωρίς κανένα λόγο. :mad: Δηλαδή τι?Είναι τόσο αργή η σύνδεσή μου που μπουκώνει στο μενού?Κάτι παίζει με τους servers.Ελπίζω στο PES6 να μπορούμε να παίξουμε με λιγότερα προβλήματα.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επαιζα τωρα με εναν απο το γαλλικο και αρχιζει κανονικα το παιχνιδι βαζω ενα γκολ και απο κει και περα σαν να επαιζε ελαχιστα αυτος και αφου φτασαμε στο σκορ 6-0 (σε 5λεπτο αγωνα) χαθηκε η συνδεση και πηρα το παιχνιδι στα χαρτια

Τι διαολο γινεται ? Η δικη μου συνδεση φταιει οταν ο αντιπαλλος φαινεται κολημενος ή αυτουνου?

Δημοσ.

Μάλλον αυτό το 6-0 θα ήταν "ψεύτικο".Θα είχε πολύ lag και δεν θα μπορούσε ο άλλος να παίξει.

Μερικές φορές είναι να θες να το σπάσεις :evil: αλλά όταν βρήκα έλληνες και παίζαμε ώρες ολόκληρες χωρίς καθόλου lag ήταν όλα τα λεφτά!! ;)

Δημοσ.

Αν είναι από το εξωτερικό μάλλον φταις εσύ αφού όλοι στο εξωτερικό έχουν πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. :sad:

Αχ ρε αυτήν η Konami το online το έφτιαξε μόνο γι' αυτόυς που έχουν μεγάλη σύνδεση (μεγάλη σύνδεση θεωρήται για εμάς :-P) στο readme λέει στο RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS Network 1.5 Mbps.Ε,ρε Konami κοίτα και λίγο εδώ στην Ελλάδα πως είμαστε.Βάζεις εκεί 1.5 Mbps.Βλέπουμε τέτοιες ταχήτυτες και μπορεί να πάθουμε καμιά συγκοπή!! :-P

Δημοσ.

Εγώ πάντως και με τα 2048/256 που έχω, πάλι υπάρχει πρόβλημα στο ημίχρονο που είναι αυτός host, πολύ σπάνια να βρω μηδενικό lag, μια ζωή στο ένα ημίχρονο ο αντίπαλος έχει σαφές προβάδισμα ενώ όταν είμαι εγώ host δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, έχει πάντα πολύ γρήγορες αντιδράσεις. Γενικά το netcode του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το PES4 αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά (πόσες και πόσες φορές δεν έχει κολλήσει στα μενού ενώ περιμένει να βγει στο lobby και αναγκάζομαι να βαράω alt+f4...)

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε!!Πες άντε κολλάει εντάξει.Αλλά μετά πρέπει να πατάς alt+F4 για να ξεκολλήσεις.Ακόμα και σε αγώνα,όταν έχει τρελό lag και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παίξεις πρέπει να πατήσεις πάλι alt+F4 και άντε να ξαναμπει πάλι.

Δημοσ.

ενω το σαββατοκυριακο επαιζε τελεια με ολους απο Δευτερα μεχρι σημερα χαλια μαυρα στο ενα ημιχρονο που εχω εγω σεντρα

Ο αντιπαλος μετα απο ενα σημειο δεν παιζει καθολου

Υπαρχει καμια λυση ? Εχω 512 forthnet

Δημοσ.

Κοίτα για να άρχισε από ένα σημείο και μετά σημαίνει ότι μάλλον γέμισε το DSLAM.Πιθανό είναι να είναι πιταρισμένο αλλά μπορεί και να κάνουν τίποτα έργα για αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Το lag που υπαρχει αυτες τις μερες ειναι απιστευτο παντως. Κανει 5 λεπτα να φορτωσει ακομα και τα μενου ποσο μαλλον μεσα στο παιχνιδι. Παταω να κανω τακλιν και το κανει μετα απο τρεις ωρες αφου εχω ηδη φαει το γκολ.:evil::evil::evil: Δεν πρεπει να οφειλεται σε μενα πιστευω γιατι μου το λενε κι αλλοι κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου που ειναι απο εξωτερικο. Ξεφτιλα. Εγω φταιω που πηγα κι εδωσα 20Ε για να παρω γνησιο το αισχρο το Pes5 που με το παραμικρο αγγιγμα δινει φαουλ και μλκιες. Ελπιζω να το 6 να ειναι καλυτερο γιατι αυτο τελικα δεν αξιζε τελικα ουτε 5Ε να το παρω αντιγραφη .:evil::evil::evil:

Δημοσ.

Βασικά παίζει ρόλο και το upload μας.Αν έχει φτιάξει ο αντίπαλος δωμάτιο και πάμε να τον κάνουμε challenge,τότε το πρώτο ημίχρονο το κάνει host αυτός.Συνήθως στο εξωτερικό έχουν μεγάλο upload,οπότε εμείς παίζουμε με lag αλά τις περισσότερες φορές το παιχνίδι είναι playable.Στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε εμείς host,με μικρό upload,οπότε ο αντίπαλός μας...κλάφτα Χαράλαμπε.Είναι βέβαια μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το αίμα μας πίσω για το lag του πρώτου ημιχρόνου.Έτσι εξηγούνται άλλωστε και τα διάφορα κοσμητικά επίθετα που εμφανίζονται στην οθόνη μας στο τέλος του παιχνιδιού.:D

Δημοσ.
Εγω φταιω που πηγα κι εδωσα 20Ε για να παρω γνησιο το αισχρο το Pes5 που με το παραμικρο αγγιγμα δινει φαουλ και μλκιες. Ελπιζω να το 6 να ειναι καλυτερο γιατι αυτο τελικα δεν αξιζε τελικα ουτε 5Ε να το παρω αντιγραφη .:evil::evil::evil:

Έτσι, πέστα! Τι να πω κι εγώ που το πήρα 35 ευρώ (από Πλαίσιο) και μετά από 2 μέρες πήγε στα 20! Έχω παίξει πάνω από 100 παιχνίδια online αλλά στα περισσότερα μόνο επί ίσοις όροις δεν ήταν ο αγώνας...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εσείς έχετε πολύ πρόβλημα απ' ότι διαβάζω.Εμένα εντάξει δε λέω έχει τα προβλήματά του αλλά όχι και τόσο πολύ.Δηλαδή αξίζει τα 2 ευρώ που έδωσα για να το πάρω. :grin: :mrgreen:

Δημοσ.

Πολυ προβλημα ομως ενω τις πρωτες μερες πηγαινε σφαιρα γμτο. Τωρα παταω κουμπια και εκτελουνται μετα απο τρεις ωρες και μου κανει σκατα το παιχνιδι.Τα απειρα connection lost εχω ακομα και στα μενου. Τελος παντων το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι ΠΟΤΕ ξανα γνησιο Pes.:evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσ.

δεν ξερω τι εχει γινει

παντως σε ολα τα παιχνιδια βγαινω νικητης πλεον αφου ο αλλος για 1 ημιχρονο δεν παιζει οποτε το κοβω μεχρι να φτιαξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...