Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε adi32 νομίζω πως πρέπει να έχεις εσύ πρόβλημα lag.Ή μπορεί να κάνουν κάτι στους server.Και μένα συμβαίνει αυτό να μην παίζει καθόλου ο άλλος και να βάζω goal συνέχεια.Αν και έχω καιρό να παίξω.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mήπως έχει κανείς κάποιο option file με τις τελευταίες εντεκάδες όλων των ομάδων και του Παγκοσμίου Κυπέλλου?

Αν το έχει κάποιος ή ξέρει κάποια σχετική διεύθυνση ας μου κάνει pm...

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το wc2006 patch που υπάρχει στο http://www.soccergaming.tv έχει τις 11άδες για το Παγκόσμιο Κιούπι αλλά έχει το πρόβλημα ότι δεν έχει τα σωστά ονόματα για τις ομάδες του Master League (π.χ.ο Ολυμπιακός είναι Πελοπόνησσος κλπ). Από την άλλη το option file του -φοβερού- Winning Eleven 9 Liveware Edition με ένα απλό rename θεωρητικά θα δουλεύει στο PES5 κι έχει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό αυτή τη στιγμή, πρόσφατα ρόστερ εθνικών (αρχές Ιουνίου) με σωστές ομάδες στο ML (όμως κι αυτό έχει ελλείψεις π.χ. λείπει ο Σαμαράς από την Εθνική).

Δημοσ.

Mπα τζίφος...Δε δουλεύει στο pro τελικά.Κολλάει μετά την εισαγωγή...

Κανένα καινούριο με νέα ρόστερς option file καλοκαιριού στα 6 αστέρια?

Δημοσ.

hmmm periergo kai afto!!!!

p.s

pantws file naso mhn perimeneis treles allages sto WE10 ,o kanonas twn tebelidwn abalwn japwnezwn tis konami epalitheuetai gia mia akomh fora.oxi oti to game einai moufa...apla polla bugs kai pali...

Δημοσ.
hmmm periergo kai afto!!!!

p.s

pantws file naso mhn perimeneis treles allages sto WE10 ' date='o kanonas twn tebelidwn abalwn japwnezwn tis konami epalitheuetai gia mia akomh fora.oxi oti to game einai moufa...apla polla bugs kai pali...[/quote']

Ναι, αλλά μη συγκρίνουμε το PES5 με το WE10... αμαρτία από το θεό δηλαδή...:mrgreen:

Όντως και το we10 έχει bugs, αλλά έχει πολύ πιο στρωτό και ελεύθερο gameplay, πολύ καλύτερα σουτ και ο διαιτητής είναι μίλια μπροστά από το pes5...

Δημοσ.

ennoeitai, den ekana kamia sigrish, apla milaw gia ta bugs, pou merika einai polu anohta. Gia paradeigma h grhgorh ektelesh faoul sta 19-23 metra ....toso konta apagorevete...to idio kai sta makrina,oi paixtes einai hdh pisw kai dinei pases opou nanai......

kathara taklin sth bala dinei kitrines klp...

den tithetai thema sigrishs oute me prohgoumena WE/PES oute me kanena allo soccer game.....

apla sizitish kanoume :D

Δημοσ.

οκ, απλά το είπα γιατί εδώ πέρα είναι και topic των pc-άκηδων, οπότε φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από τα παιδιά δεν ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί we10... εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι οι γελοίοι τερματοφύλακες... ρουφάνε τα γκολ πολύ εύκολα!

Δημοσ.
οκ, απλά το είπα γιατί εδώ πέρα είναι και topic των pc-άκηδων, οπότε φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από τα παιδιά δεν ξέρουν από πρώτο χέρι τι εστί we10... εμένα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι οι γελοίοι τερματοφύλακες... ρουφάνε τα γκολ πολύ εύκολα!

ναι οντως ειναι λιγο πιο ηλιθιοι στις εξοδους κυριως............

ευτυχως τα θετικα ειναι περισσοτερα, ειδικα με τα πατς :D

Δημοσ.

mporite na mou pite an iparhi ena of patch me oles tis ellinikes omades diladi ftiagmeno sto ingame editor pou to katevasis me max drive? gaiti den eho chip pou in anagaio gia patch sto ps2. eho psaksi poli alla den vrika tipota mehri tora please help :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...