Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
pedia aksizei to online play exw 1mbit tha eime ok?

Το online play αξίζει. Είναι σχεδόν άλλο παιχνίδι αν έχεις συνηθίσεις να παίζεις με το ΑΙ και δεν παίζεις διπλό συχνά. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το download rate σου όσο το upload (λογικά έχεις 256) και το πόσο "πιταρισμένες" είναι η γραμμές στην περιοχή σου (επηρεάζει το ping). Με 1024/256 έπαιζα αρκετά καλά για αρκετό καιρό, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τώρα που έχω 2048/256 δεν μπορώ να πω ότι βλέπω καμια διαφορά, το ίδιο παίζει. Φυσικά είναι γενικά καλύτερο να παίζεις με έναν από Ελλάδα στις 3 η ώρα το βράδυ, παρά με κάποιον από Αγγλία στις 3 το μεσημέρι.

Τεχνικά προβλήματα με τη σύνδεση υπάρχουν πάντα και θα σε εκνευρίσουν όπως και εμένα (όπως και όλους μας φαντάζομαι) αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του (εννοείται πρέπει αν το έχεις original για να παίξεις online). Από την άλλη σκέψου ότι σύντομα (ακούγεται για 5-20 Οκτώβρη, τίποτα δεν είναι επίσημο αλλά είπαν ότι δεν θα βγει PC demo) θα κυκλοφορήσει το PES 6 οπότε ο περισσότερος online κόσμος λογικά θα μετακομίσει προς τα εκεί και θα αρχίσουν να ελαττώνονται οι αντίπαλοι.

Συνιστώ να περιμένεις να αγοράσεις το PES 6. Αν νομίζεις ότι είναι περίεργο που ακόμα και με γραμμές 1024/256 θα έχεις προβλήματα στο online, ρώτα την KONAMI γιατί εν έτει 2007 συνεχίζει να δίνει βάρος στην PS2 έκδοση, που μας πάει τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω από πλευράς γραφικών και λοιπών τεχνικών θεμάτων (σύνδεση κλπ). Άντε να βγει στο 360 να τελειώνουμε...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia xboxtha kikloforisei re paidia ?kana neo?

2on)pou mporw na vrw kana arxeio me ta statistika twn paixtwn updated!

gia tin bayern px,na tin anecasw ligo...kai alles omades!gia metagrafes opoios asxolite me patch apo neoseeker ta vrika!

Δημοσ.

ρε παιδια το superpatch που κυκλοφορει στο filefront ειναι το κανονικο superpatch η καποιο extension(του superpatch 4). Το λεω αυτο διοτι στο filefront το μεγεθος του ειναι περιπου 200 mb ενω μεσω torrent ειναι 2 gb.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά,χτες είδα ενα videάκι με κάτι γκολ και παρατήρησα ότι κάποιος είχε την Γαλλία με τις καινούργιες φανέλες.Πώς μπορώ να τις βάλω κι εγώ?

Δημοσ.
Παιδιά,χτες είδα ενα videάκι με κάτι γκολ και παρατήρησα ότι κάποιος είχε την Γαλλία με τις καινούργιες φανέλες.Πώς μπορώ να τις βάλω κι εγώ?

δε πα να παίξεις το 6,να ηρεμήσεις λίγο;

Ας κλειδωθεί αυτο εδω πλεον!

Δημοσ.

Τι λες βρε; Γιατί να κλειδωθεί; Αν είναι δυνατόν. Λες και επειδή βγήκε νέο παιχνίδι, δεν επιτρέπεται να παίζει κανένας το παλιό!

Τελικά οι εταιρίες μας έχουν βάλει για τα καλά στη λογική τους. Και μετά παραπονούμαστε που δεν βελτιώνουν τα προϊόντα τους. Και γιατί να τα βελτιώσουν; Αφού οι πιο πολλοί θεωρούν υποχρέωση, όχι μόνο δική τους, αλλά και των υπόλοιπων (!) να αγοράζουν και να παίζουν κάθε καινούργιο παιχνίδι που βγάζουν.

Δημοσ.
Ρε συ το είδα και θέλω να μάθω πώς μπορώ να το κάνω κι εγώ.Αν δεν ξέρεις μην απαντάς.

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ.Αν μπορέσω θα ξαναβρω το βίντεο για να σας δώσω το link να το δείτε κι εσείς.

Δημοσ.

επιτελους θα εκφρασω και εγω αποψη!

το δοκιμασα και εκ πρωτης αποψεως μπορω να πω οτι μου αρεσε

επαιξα μονο ενα παιχνιδι στο amateur και μου αρεσε οτι η μπαλλα οταν ειναι στον αερα ειναι διεκδικησιμη μπορεις να κανεις κεφαλια πασα και γενικα φαινεται πιο αληθοφανη

αυτο που λετε για το σουτ οτι γεμιζει γρηγορα σε μενα φαινεται μια χαρα, δηλ. και πιο καλα νομιζω σημαδευω και η δυναμη δεν μου ξεφευγει

γενικα ως τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

ενα προβλημα μονο:πως κανω ρουλετα δηλ. μετην μπαλλα περιστροφη γυρω απο τον εαυτον μου. στο προηγουμενο μπορουσα απο το button config να ορισω οπως θελω τον δεξιο αναλογικο μοχλο, εδω δεν βρισκω τετοια επιλογη, γινεται αυτο? ειναι σε καποιο μενου? γιατι δεν το βρισκω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...