cac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή PC μέχρι 1300 ευρώ (χωρίς οθόνη)! Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει; Τον θέλω και για επαγγελματική και για οικιακή χρήση! Οποιος μπορεί ας φτιάξει έναν... Θα τρον βάλω σε δωμάτιο και ενδεχομένως να βάλω 5.1 ηχεία (άρα καλή κάρτα ήχου) ενώ σκέφτομαι να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο μέλλον και ως HTPC. Ευχαριστώ!
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 epeidh einai sxetika arga twr agia na sou kanw prostash gia parts apla tha sou pw na agorasei 2 hd...ton ena gia thn epagelmatikh sou xrhsh kai ton alon gia otidhpote diaforetiko
Yabadabado Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 yia ti to xreiazese ? games, autocad, ... ?
Pink_Panther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.912024 Kai apla den perneis tin o8onh.
phovos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Νομίζω ότι αυτο που του εφτιαξα ειναι κομματακι καλυτερο απο αυτο του e-shop... ΠΡΟΣΟΧΗ Για τροφοδοτικό προτεινω το enermax noisetaker 485W[Εβαλα το tagan γιατι δεν το ειχε το e-shop] Αν θες καλυτερη καρτα ήχου μπορεις να κοψεις απο τη μητρική[Πχ βαζεις μια Asus A8N SLi] και αμεσως εχεις τα χρήματα για μια audigy2 Zs ή με κατι παραπανω[120Euro] μια X-Fi music ---------------------------------------------------------------------------------- Το συγκεκριμένο μηχανημα νομίζω ότι θα σε υπερκαλυψει...Αλλά για να ειμαστε ΟΚ πες μας περίπου τι προγραμματα θα χρησιμοποιήσεις αν θα παιζεις παιχνίδια κλπ μηπως και μπορεσουμε να γλιτωσουμε κανενα euro
Yabadabado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 ean pareis a8n-sli pare thn Premium pou den exei fan cooler yia to chipset
cac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 παιδιά δεν τον θέλω πολύ για παιχνίδια! Το PS2 (και το PS3) να ναι καλά. Απο προγράμματα θέλω να του βάλω σχεδιαστικά! Σίγουρα photoshop και Quark! Απλά θέλω στο άμεσο μέλλον να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και για HTPC γιατί για να πάρω και έναν δεύτερο είναι κοματάκι χλωμό! Η λύση των δυο σκληρών πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει! Ευχαριστώ phovos, Pink Panther, ikariothsYabadabo και περιμένω ιδεες!
random Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 για HTPC δεν το βλέπω.. htpc λεμε αυτά http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=30162478&Product_Id=279684 Τωρα, για να βλεπεις απλα dvd στο δωματιο, με φοβερη εικονα, και σουπερ ηχο, το κανει και ενας p3, με καλη οθονη, και ηχεια. αν ημουν στη θεση σου.. (αν και δεν ξεκαθαριζεις τι σκέφτεσαι με το "χωρις οθονη". δηλ. έχεις ηδη μια κορυφαία, ή θα μαζεψεις για αγορά αργότερα..) Για να μη στηνουμε απ την αρχή, σε αυτό που προτίνει ο phovos, βαζω ενα φτηνότερο κουτί (δεν φαινεσαι ο χρηστης που ανοιγοκλέινει συνεχεια την κουτα για προσθαφαιρεση εξαρτηματων, oc, διπλα psu, kai watercooling) κάνω τη μνημη 2 x 1024=2 Gb (οχι οτι ειναι εντελως απαραιτητο, αλλα θες να ξοδέψεις), αλλα η μνημη παιζει στα σχεδιαστικά/φωτογραφικά, και με μια μητρική στα 100, καλά εισαι. sli for what? Δισκους μπορεις παντα να προσθετεις, και να αντικαθιστάς. σε 2-3 χρόνια ο 250αρης θα ειναι ... δισκέτα. βαζεις στη θέση του εναν 4πλάσιο και επιστρεφω στην οθονη. μια 22-24αρα tft πάντα την ήθελα!! απο 3.000 ευρώ, και βάλε. γι αυτο. δεν ξερω αν την εχεις, ή έχεις τετοιο ποσό να δώσεις. αν ναι, δώσε και τα 1300 για οτι κουτι θες. αν οχι, μπορεις να κοψεις αρκετα απο το συστημα, για να ενισχυσεις την αγορά οθονης.
phovos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Αφου διευκρίνησες ότι δεν παιζεις παιχνίδια τότε αλλαζουμε μητρική με μια MSI K8N NEO4-F RETAIL ή GIGABYTE K8N SLI οι οποιες παιζουν στα 100 και 110 ευρω αντιστοιχα και τα 100 ευρω που γλιτωνεις απο τη μητρική τα κανεις μνημη. Επίσης μπορει να βαλεις και μια πιο φθηνη καρτα γραφικών π.χ ΑΤΙ Χ600 ή nVidia 6600[απλή] οι οποίες θα βγουν περίπου στα 100 ευρω Οπως ειπε και ο random το κουτακι δεν ειναι απαραιτητο να ειναι των 100ευρω οποτε μπορεις να κοψεις κι απο κει κατι ωστε να εξοικονομίσεις χρήματα και για καμια καλή καρτα ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.