Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ

perkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΙp, Rar , Doc Excel ΚΛΠ, Arxeia ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείς ιστοσελίδα στο Internet; Το Flashget έχει μια παρόμοια λειτουργία, πατάς δεξί κλικ στη σελίδα και σου βγάζει όλα τα αρχεία που μπορεί να κατεβάσει (zip, rar, doc, jpg, pdf, xls, ppt κλπ). Και αν θέλεις, προσθέτεις στις Επιλογές του Flashget τις καταλήξεις των αρχείων που θες να "βλέπει" σε μια σελίδα.

ΥΓ: Αν έχεις την καλοσύνη μην γράφεις κεφαλαία, είναι κουραστικά και στην άτυπη σημειολογία του Internet σημαίνει ότι φωνάζεις.

Δημοσ.

Sorry για τα κεφάλαια. Ως προς το θέμα το flashget πρέπει να είσαι στην σελίδα που υπάρχουν τα αρχεία για να τα εντοπίσει όποτε αν π.χ. σε αυτό το forum έχει διαφόρων τύπων αρχεία που αναφέρω σε διάφορα υπόforum το flash get δεν θα ψάξεις σε όλο το forum αλλά μονό στην σελίδα που είμαι.

Δημοσ.

Με τον FireFox και το plugin "Linky", κάνεις δεξί κλικ και σου ανοίγει παράθυρο να τσεκάρεις και να κατεβάσεις ότι θες,χωρίς να κάθεσε να κάνεις κλικ σε κάθε ένα χωριστά.

Αν κατάλαβα καλά ότι θες αυτό....

Δημοσ.
Ως προς το θέμα το flashget πρέπει να είσαι στην σελίδα που υπάρχουν τα αρχεία για να τα εντοπίσει όποτε αν π.χ. σε αυτό το forum έχει διαφόρων τύπων αρχεία που αναφέρω σε διάφορα υπόforum το flash get δεν θα ψάξεις σε όλο το forum αλλά μονό στην σελίδα που είμαι.

Τότε μάλλον θες κάτι τέτοιο: http://www.httrack.com/ -- Αυτό που ζητάς δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ξέρω ότι το κάνει και, αν κρίνω από τη γενική του ποιότητα, μάλλον θα το κάνει καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...