briner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 βοηθεια επαιζα παλια το Medal of Honor Allied Assault στο ιντερνετ και θα ηθελα να το ξανακανω.δεν θυμαμαι ομως πιο ηταν το αρχειακι εκεινο που οταν πυροβολουσα το οπλο μου ηταν σταθερο οποιος ξερει με σωζει. επεισης να μπαινω με το The All-Seeing Eye ή μηπως υπαρχει κατι αλλο????
S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Sorry κιολας αλλα γιατι ξανακανεις το ιδιο post 2 φορες, με διαφορετικο ονομα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122879 ?Παρτο αποφαση οτι ελαχιστοι θα σου απαντησουν σε τετοια ερωτηση που κανεις...Σου επισυναπτω την απαντηση μου στο πρωτο σου post: ''Ναι ρε μεγαλε περιμενε να σου πουμε με ποιο τροπο θα ''κλεβεις'' on line στο moh και γενικα σε καθε online game!!!Εσεις οι lamers εχετε χαλασει το online gaming...Αφου βρισκεσαι σε τοσο δυσκολη θεση σου συνιστω να αρχισεις ξανα το single player, σε medium difficulty, και XΩΡΙΣ CHEATS...μπας και φχαριστηθουμε κανα online game και εμεις οι μη ''κλεφτες''...Eλεος πια''
S2Katana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 μπα δε νομιζω οτι θα καταλαβει τι εννοεις με το LoOol...για να καταλαβει θα πρεπει να γνωριζει καποια βασικα στοιχεια για το online gaming...οι τυποι που χρησιμοποιουν τετοιες τεχνικες(πειραγμα αρχειων-aimbots...) δεν ξερουν να παιζουν, απλα καμπερωνουν, πυροβολουν και μετα πουλανε μουρη με το αθροισμα των ''ενδοξων'' kills τους...Οι υπολοιποι τι φταινε?
Bigi444444 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Βάλ' το χέρι στη σακούλα! Κάπου θα το βρεις...Δε μπορεί!
briner Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 τελικα ειστε εξυπνοι ε??? ουτε camper ειμαι ουτε κλεβω,διοτι αν ηθελα κατι τετοιο θα εβαζα ας πουμε την δυναμη να μην πεφτει ποτε ή να εχω ολα τα οπλα ας πουμε..μαγκες . οσο αφορα για το τι κανω και αν ξερω να παιζω απο το ονομα αν ασχοληστε καθολου θα ξερατε ποιος ειμαι . αντε γεια λοιπον
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 [sarcasm]Πως το παθαίνω και σε κάθε forum που πάω έρχονται διασημότητες. Πρέπει ν'αρχίσω να μαζεύω αυτόγραφα.[/sarcasm] Δεν σε ξέρει όλος ο κόσμος φαίνεται, αλλά έρχεσαι και ζητάς κάτι που να κόβει το recoil...? Δεν δείχνει καλά σημάδια... edit: Ειδικά όταν βλέπω το 'μάγκες' με πιάνει κάτι, έχω κακές αναμνήσεις από άτομα που το είχαν κάνει καραμέλα...
cassidy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Καλά κατάλαβα. Είσαι θρυλικός παίχτης στο single player έτσι; Το έχεις τερματίσει και στο "δύσκολο";
S2Katana Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 τελικα ειστε εξυπνοι ε??? ουτε camper ειμαι ουτε κλεβω,διοτι αν ηθελα κατι τετοιο θα εβαζα ας πουμε την δυναμη να μην πεφτει ποτε ή να εχω ολα τα οπλα ας πουμε..μαγκες . οσο αφορα για το τι κανω και αν ξερω να παιζω απο το ονομα αν ασχοληστε καθολου θα ξερατε ποιος ειμαι . αντε γεια λοιπον ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Εσυ φιλε μου, μου φαινεται πως πας γυρευοντας να στα χωσω...Δλδ πρεπει να σε ευγνωμονουμε εσενα και τους ομοιους σου που χαλατε τα παιχνιδια, αφου οπως λες κλεβεις λιγακι και οχι εντελως...Δλδ το οτι ο στοχος σου δε θα χαλαει οταν παιζεις δεν νοειται σαν κλεψιμο???Μμμμ τι φιλανθρωπος και πραγματικος gamer....Βασικα τωρα που εμαθα ποιος εισαι θα φροντιζω οταν σε εντοπιζω σε servers να ζηταω μεσω Mirc στους admins να σε kickaroun...Και δε λεγεται ''δυναμη'' αλλα ''υγεια''.Εδω φαινεται ποσο εξυπνος εσυ εισαι.Εσυ αγαπητε νομιζεις οτι ο παιχτης αναδεικνυεται απο τα kills του και οχι απο τον τροπο που τα πετυχαινει...Καλα αστο, απλα εχεις μαυρα μεσανυχτα απο online gaming.Καλυτερα να μην πεσεις μπροστα στο δρομο μου σε καποια πιστα... Προς τους υπολοιπους αγαπητους insomniacs: Sorry mates για το υφος μου, αλλα μερικα ατομακια απλα δεν τρωγονται....Χωστε τα μπας και εξυγειανθει το online gaming!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Εγώ προσωπικά σε γνώρισα από το όνομα! Είσαι ο briner! Από την επίσημη αυτοβιογραφία του briner "Εγώ, το online gaming και μερικοί κολλημένοι!" : - Άρχισα να πρωτοπαίζω παιχνίδια όταν ήμουν μικρό παιδάκι. Στην αρχή έπαιζα κρυφτό, αμπάριτζα και άλλα τέτοια παιχνίδια, αλλά επειδή δε τα πήγαινα και πολύ καλά σε αυτά, σταμάτησα και άρχισα να παίζω παιχνίδια στο pc μου. Ούτε όμως και εκεί τα πήγαινα πολύ καλά. Μέχρι που μια μέρα......ανακάλυψα.....ΤΑ CHEAT! Αυτό ήταν! Το πρώτο επίπεδο του pacman ήταν πια παρελθόν. Αργότερα, στράφηκα σε πιο πολύπλοκα παιχνίδια. Και όταν λέω πολύπλοκα, εννόω ότι ήταν πιο δύσκολο να βρει κανείς cheat στο internet. Παρ'όλα αυτά, με επιμονή και καλή δουλεία, κατάφερνα να τα εντοπίσω. Μέχρι που στράφηκα στο Medal of Honor Allied Assault. Αυτό ήταν η μεγάλη μου επιτυχία! Βρήκα ένα cheat που όταν πυροβολούσα το όπλο μου ήταν σταθερό και έγινα ένας από τους καλύτερους παίχτες ποτέ σ'αυτό το παιχνίδι! Διάσημος σε όλο τον κόσμο! Επιτέλους είχα βρει ένα παιχνίδι (και ένα cheat) που μου ταιριάζει. Και αν εξαιρέσουμε μια μικρή μερίδα των ανθρώπων που δε με παραδέχονται ως παίκτη γιατί θέλουν -άκουσον άκουσον!- να παίζουμε επί "ίσοις όροις", ο πλανήτης γη με δέχτηκε επιτέλους ως ένα γνήσιο τέκνο της. Βρήκα και εγώ ένα χώρο όπου είμαι ο καλύτερος." Όπως καταλάβατε, βαριέμαι ιδιαιτέρως και γράφω σαχλαμάρες. Όποιος είχε το κουράγιο να τα διαβάσει, μπράβο του! By the way, cassidy πολύ γέλασα με την απάντηση σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.