Προς το περιεχόμενο

Μετατροπέας 220V


maqqis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι αντάπτορες που μετατρέπουν τα 12 του αυτοκινήτου σε 220 εναλασσόμενο (μπρίζα κανονική δηλαδή)δεν υποτίθεται οτι είναι περισσότερο ασφαλείς απο το απευθείας 12βολτο της μπαταρίας του αυτοκινήτου?Όποιος ξέρει ας απαντήσει,άν είναι λανθασμένη η άποψη μου,μιάς και είμαι έτοιμος να αγοράσω τον μετατροπέα αυτό.

 

Thanks προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις λεγοντας πιο ασφαλης. Τα 12 volts ειναι πιο ασφαλης απο οτι τα 220. Εγω παντως εχω μια συσκευη που κανει αυτην την δουλεια. Μετρατρεπει τα 12 του αυτοκινητου σε 220 και μπορει να υπαστηριξει συσκευη μεχρι 500 watt. Αν θες μπορω να στη πουλησω. Δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ πιό ασφαλή διότι μετατρέποντας τα 12 σε 220, τοποθετείς τον φορτιστή που παρείχε ο κατασκευαστής και είσαι καλυμένος απο πτώσεις τάσεις ή και μεγαλύτερες τάσεις αφού παρεμβάλλεται α.ο μετατροπέας 12 σε 220 και β.ο 220 σε κανονικό ρευμα φόρτισης μπαταρίας και λειτουργίας(χωρίς μπαταρία)

Τώρα, με τον απευθείας μετατροπέα απο 12 της μπαταρίας του αυτοκινήτου, σε ρευμα φόρτισης,α.Δεν χρησιμοποιείς γνήσιο φορτιστή και β.Είσαι απευθείας απο την μπαταρία εννοώ οτι δεν παρεμβάλλεται κάτι άλλο σαν προστασία.

Επίσης δεν είναι δυνατόν με τον απλό φορτιστή να δοκιμάσεις να βάλεις μπρός το αυτοκίνητο διότι υπάρχει μεγάλη πτώση τάσης με αποτέλεσμα να σβήσει το πισι(άν είσαι χωρίς μπαταρία)

Διορθώστε με άν κάνω λάθος.Άν κάποιος έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα ας μας επιβεβαιώσει αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕν ξερω τι να σου πω φιλε δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω. Ας μας πει καποιος που ξερει. Παντως ο μεταροπεας ειναι ψιλομεγαλη συσκευη και ειναι δυσκολο πολυ να εχεις στο αμαξι αυτο το λαπτοπ και το μετασχηματιστη. Δεν ξερω αν οι καινουριοι μετρατροπεις ειναι πιο μικροι. Εγω παντως θα το δουλευα απευθειας με τα 12 του αυτοκινητου. Δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...