Προς το περιεχόμενο

Acer 1654wlmi Gnwmes


ntenisat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος ενός Acer 3022WLMi. Το έχω περίπου 3 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι. Ήθελα να σου πω να προσέξεις, όσον αφορά το laptop στο οποίο αναφέρεσαι, την εκλυόμενη θερμότητα κατά τη λειτουργία του. Προσωπικά δε μπορώ να πω ότι είναι τεράστιο πρόβλημα αλλά έχω να σου πω ότι μετά από 4 μέρες συνεχόμενης λειτουργίας πάνω σε γυάλινη επιφάνεια, το γυαλί ήταν αρκετά ζεστό σε ακτίνα περίπου 20cm! Βέβαια εγώ έχω Sempron (1,6GHz) αλλά καλό θα ήταν να ακούγαμε και την άποψη ενός κατόχου Acer laptop με Centrino.

 

Τις προάλες χρησιμοποίησα ένα παλιό Compaq (1,1GHz) και η κάσα του ήταν τόσο κρύα μετά από 6 ημέρες εργασίας που νόμιζες ότι ήταν κλειστό.

 

Αυτό που είναι πολύ χρήσιμο στους Acer είναι η αποκλειστική κάρτα γραφικών αφού βοηθάει πάρα πολύ σε αντίστοιχες εφαρμογές.

 

Γενικώς πάντως επειδή βρίσκομαι και εγώ τώρα στην αγορά ψάχνοντας laptop (<?1100) θα έπαιρνα Acer ξανά αν χρησιμοποιούσαν καλύτερα υλικά στην κάσα. Σε αυτό το επίπεδο τιμής πιο σημαντικά είναι να μην έχεις κάποια... θερμάστρα στο δωμάτιο σου (καλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα)...

 

Θα σου συνιστούσα πάντως να το ψάξεις λίγο ακόμα το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...