euroster83 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 (Win Xp Pro χωρίς κανένα service pack πάνω) Έχω το εξής πρόβλημα . Τώρα τελευταία ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ και πάω να κλείσω το firefox , το messenger ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα μου βγάζει το εξής σφάλμα π.χ. "Sysmech5.exe Σφάλμα εφαρμογής Η οδηγία στο "0x02202140 έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0x02232390" Η μνήμη δεν είναι δυνατόν να είναι "read" . Κάντε κλικ στο κουμπί οκ για να τερματιστεί το πρόγραμμα " Υπόψιν ότι αυτό συμβαίνει όταν είμαι στο Ιντερνετ . Σε offline κατάσταση κλείνουν όλα χωρίς σφάλμα εφαρμογής. Επίσης αν δεν μπω σε κανένα site κ κλείσω το firefox κλείνει κανονικά μόνο το firefox (όχι τα άλλα). Spyware δεν υπάρχει κάτι γιατί το έψαξα με τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς . Για Ιο βρήκα κάτι zip αρχεία στον κατάλογο του Java τα οποία το zonealarm δεν μπορούσε να τα σβήσει . Τα έσβησα manually και μετά δεν τα ξαναβρήκε . Έκανα registry fix αλλά και πάλι τίποτα . Επίσης ψάχνοντας στο Ιντερνετ για το ίδιο θέμα πολλοί μιλούσαν γι΄αυτό το πρόβλημα ότι φταίνε πιθανόν κάποια πρόσθετα του firefox . Τα έβγαλα όλα εγώ αλλά και πάλι το ίδιο . Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ? Καμία βοήθεια ?
xaxa1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Βάλε SP1. Προσοχή: Όχι το SP2 γιατί θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Με το system mechanic 5 ποιά είναι η σχέση σου? Μήπως το έχεις/είχες και αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα?
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 xaxa1982 me to SP2 linode ta proovlimata!!! me SP1 na deis ti provlimata parousiazode! euroster83 vale sp2 kai kane ola ta ipoloipa updates kai 8a vreis tin igeia sou. parepiptodos mazi me to zonealarm na exeis kai to winfirewall.
euroster83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Το system mechanic 5 το έβαλα μήπως λύσει το πρόβλημα . Αλλά τίποτα . Το σημαντικό είναι ότι εκτός Ιντερνετ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ! Άρα κάτι γίνεται όταν είμαι online . Μήπως θέλετε κανένα Log του Hijackthis να μου πείτε αν φταίει κάτι ?
xaxa1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Φίλε Dragonlordcv2002 αν κάνει αυτά που του λες,θα δει στον υπολογιστή του να πετάει φλόγες και να πετάει έξω τα ελατήριά του!Μήπως να έβαζε καμιά δεκαριά firewall και antivirus ακόμα,για να δουλέψει καλύτερα?
euroster83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Sto site tis microsoft grafei oti to problima uparxei mono sta win 2000 . Gia ta win xp den leei tipota !!!
HellasVagabond Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ο φιλος λεει πως το προβλημα του παρουσιαζεται στο sysmech5 και οχι σε κατι αλλο η κανω λαθος σε αυτο ? Οπως και να εχει μπορει να ειναι μια πληθωρα πραγματων απο προβλημα στο registry , drivers ως προβλημα στις μνημες η στην μητρικη ( αν και χλωμο ). Μπορεις να μας πεις τι τρεχεις ταυτοχρονα ωστε να σε βοηθησουμε καλυτερα ??? ( εναρξη - εκτελεση - msconfig - startup )
trospe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Memtest.... Page file Min=Max... O&O... easy cleaner.... Check for ram compatibility.. Bittorent for ever!!!!
euroster83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Σε πολλά προγράμματα . Iexplore.exe , msnmsngr.exe , firefox.exe ktl ktl όχι σε όλα όμως . Επίσης αν δεν έχω φορτωμένη σελίδα στο firefox δεν βγάζει το πρόβλημα . Ξαφνικά το έκανε !Τα κοίταξα όλα στο start up. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται . ¨Οταν είναι offline το Ιντερνετ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. edit : Επίσης σε μερικές σελίδες όταν κλείνω το firefox δεν το κάνει . Τώρα π.χ. έκλεισα το messenger ούτε πάλι το έκανε . Kοιτάω να δω τι φορτώνεται όταν μπάινω στο Ιντερνετ αλλά δεν βλέπω καμια διαφορά στο task manager. edit2 : Έκανα πρόσφατα το firetune .Μήπως φταίει αυτό ? Γιατί θυμάμαι ότι πριν από αυτό δεν είχα τέτοιο πρόβλημα . Το έσβησα αυτό .
euroster83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Loipon gia na deite kalutera tin katastasi exw balei mia screenshot me anoikto to taskmanager kathws k ena error message sto proswpiko mou site http://www.freewebs.com/euroster/problemscreenshot.htm Elpizw na boithisa .
HellasVagabond Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μπορει να πω πατατα αλλα δοκιμασε να μην τρεξεις / σβησεις τα εξης: Jusched.exe ( Java scheduled Updater ) MsgPlus.exe ( Plus for MSN ) NetLimiter.exe ( Net Optimiser ) Isafe.exe ( System Protect ) Zlclient.exe ( Zone Alarm ) Ακομα μηπως εχεις κανει disable τιποτα services ????
palawiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Πολύ πιστεύω ότι την λύση την είπες μόνος σου αυτά τα "πρόσθετα".Μου κάνει τα ίδια και σε εμένα αλλά μόνο στο Nero και παρατήρησα όταν έβαλα τα "πρόσθετα" plug-in για Dolby D και mp3 pro.Παρόλα αυτά δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα εκτός που βγάζει το σπαστικό παραθυρο.Πρόβλημα με μνήμες δεν είναι ούτε τα service packs και firewall.
euroster83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν ξαναέκανα εγκατάσταση των Windows . Αφού έκανα απεγκατάσταση το Zonealarm ο υπολογιστής μετά την επανεκκίνηση ήταν απελπιστικά αργός και ασταθής . Δεν δούλευε τίποτα σωστά . Άρα ποτέ πια Zonealarm ... μαμάει το σύστημα . By the way κανείς στο ίντερνετ από όσο έψαξα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα . Ολοι μιλάνε για επαναφορά συστήματος ή επανεγκατάσταση .
mpentenis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 kai egw eixa prin kairo to idio problhma, mono me format to eftiaksa, me to kairo omws to ksanaparousiase, oxi ston explorer alla se game, kai oxi sto idio shmeio panta....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.