Προς το περιεχόμενο

Samsung drive XBOX


iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζετε αν το samsung drive του ΧΒΟΧ υποστηρίζει μόνο DVD-R;

Γιατί σήμερα έγραψα κάτι ταινίες σε Dvd+R και βγάζει unknown Dvd.

Ενώ με DVD-r δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως και τα drives του PC, έτσι και αυτό διαβάζει όλα τα δισκάκια κανονικά. Αλλά για DVD+R θα πρέπει να το γράψεις με ειδικό bit setting.

Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο:

Άνοιξε το Nero και πήγαινε "Disk Info" (το έχω στα Αγγλικά και δεν θυμάμαι το αντίστοιχο στα Ελληνικά). Εκεί στο τέλος αριστερά επέλεξε change book type και επέλεξε το DVD+R.

 

Άν δεν δουλέψει (δηλαδή δεν σου δείξει το "change book type") οφείλεται στο ότι το μηχάνημα σου δεν υποστηρίζεται από το πρόγραμμα.

Κατέβασε το δωρεάν DVD Bitsetter (http://www.dvdplusrw.org/files/dvdbitsetter2113.zip) και αφού επιλέξεις το αντιγραφικό σου από το drop down menu, πήγαινε στο "Check settings" (αφού το αντιγραφικό σου έχει ήδη φορτώσει το DVD+R). Εκεί στο New Settings επιλέγεις το δισκάκι που έχεις και πατάς "Set for current disc button".

Εάν τώρα θές, κάπου είχα ένα pdf με βήμα βήμα οδηγό για να πειράξεις το dvdrom του xbox.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα αυτόν τον οδηγό για το drive του xbox Kraken. To κακό είναι ότι έχω καμμιά 80αριά dvd+r γραμμένα με ταινίες απλά δεν τις είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα στο xbox και καλό θα ήταν να πειράξω το drive. To thomson drive που πουλάει το modchip παίζει όλα τα format, κι αν ναι, είναι καλή αγορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...