Προς το περιεχόμενο

FJS 3438 modem prob


lukes1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το laptop δούλευε άψογα στο σπίτι για δύο μήνες, συνδεότανε μια χαρά στο net, αλλά τότε στο αστικό σπίτι στο Φάληρο με DSL. Τώρα μεταφέρθηκα στο Λαγονήσι, άρα ξεχνάμε το γρήγορο ιντερνετ, και πάμε στο απλό μοδεμ. Πρέπει να δοκιμάζω 10-15 φορές, ίσως συνδεθώ. Μερικές μέρες όμως δεν γίνεται με τίποτα. Αναφέρω όμως τα εξής συμαντικά:

1/ έχω και δεύτερο Acer το οποίο πάει στην ίδια γραμή με 42 ή 45, καλά είναι για επαρχία και ΕΠΑΚ.

2/ προσπάθησα [ανεπιτυχώς] να βάλω αγγλ.XP, τελικά έχω τα "δικά του" ελλ. - το λέω διότι το μοδεμ ναι μεν δουλεύει, διαπραγματεύεται, αλλά δεν ολοκληρώνεται, δεν συνδέεται....μήπως έχει το μοδεμάκι κάποιες extra settings ...θυμάμαι καποτε με ένα εξωτερικό Crypto έαν δεν του έβαζα και εξτρα ΑΤΧ κτλ. δεν συνδεότανε

3/ οι γραμμές του σπιτιού είναι χάλια, παλιές με πολλές κακές συνδέσεις και μερεμέτια....αναμένεται λοιπόν σίγουρα μία εκπτωση στην ταχύτητα, μήπως όμως το Acer που έχει Agere AC'97 τσιπάκι είναι πιο "ανθεκτικό" στις κακουχίες της κακιάς γραμής και το Siemens με το Smartlink on ICH 6 είναι πιο "ευαίσθητο" ?

 

Υπ'όψιν ότι έβαλα και τους ογηγούς του Φεβρουαρίου και του Μαϊου όπως τους αναφέρει και η σελίδα της Siem. και του smatlink. καμία διαφορά δεν υπάρχει.

 

 

Sorry έαν σας κούρασα, ίσως λέω και ανυπόστατες μ@λ@ες, αλλά είναι τρελό να έχεις καλό λαπτοπ, το οποίο ασύρματα συνδέεται παντού και εύκολα και να κολλάει στο μοδεμ. Ισως το αντιμετώπισε και πάποιος από εσας.

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω εχω το FJS 1451 το οποιο εχει το Motorola SM56 πανω...τα ιδια με σενα και χειροτερα...τις περισσοτερες φορες που συνδεεται κολλαει ολο το taskbar για κανα 3λεπτο και δεν μπορω επι της ουσιας ν'ανοιξω κανενα αλλο προγραμμα μεχρι να ξεκολλησει και παλι τα ιδια....σπανιως θα συνδεθει χωρις να κολλησει το συμπαν...κατα τ'αλλα κανενα προβλημα με το λαπτοπ..αψογο...τωρα τι φταει δεν ξερω,εχω δοκιμασει επισης με αλλους οδηγους και σε αλλες γραμμες χωρις αποτελεσμα...ευτυχως που το χρειαστηκα για λιγες μερες μονο.... :-|

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...