Προς το περιεχόμενο

σχεδίαση με PHP


tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα,

 

κοιτώντας και ψάχνοντας τα αρχεία όλων αυτών των "έτοιμων πακέτων" για την κατασκευή cms, e-shop κλπ διαπίστωσα ότι στα περισσότερα απο αυτά υπάρχει κάποιο template σε html στο οποίο μπορείς να επέμβεις αλλάζοντας ουσιαστικά την εμφάνιση του site.

 

Σε κάποια όμως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο και ουσιαστικά το "σχεδιασμό" του site τον κάνει κάποιο php αρχείο (αν κατάλαβα καλά). Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει τρόπος και πρόγραμμα που να μπορώ να βλέπω τον σχεδιασμό της σελίδας, δηλ να έχω μια προεπισκόπηση του πως θα σχεδιαστεί η σελίδα υπο τις οδηγίες του php αρχειου όταν την "ανεβάσω" ουσιαστικά στον server.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα πρεπει να ανεβασεις εσυ εναν server στο pc σου.. Δηλαδη να εγκαταστησεις apache κ php ! ετσι θα μπορεις να κανεις επισκοπηση των php αρχειων..! υπαρχουν οδηγοι στο internet οπως κ τα αντιστοιχα free προγραμματα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

an ennoeis "grafikh apeikonish" WYSIWYG twn php dedomenwn sto...DW px (opws as poume vlepeis thn html, kai kaneis tis allages), oxi den 3erw na uparxei (uparxei kati analogo gia asp.net pantws, alla ekei plhrwnei h microsoft...). an vreis tipota steile kanena mhnuma:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...