Προς το περιεχόμενο

Acer Centrino/Turion owners...


Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως έχω αναφέρει και σε ένα άλλο post το μόνο πρόβλημα που έχω με το 3022WLMi μου είναι η θερμότητα που εκλύεται πάνω στο casing, ιδιαίτερα γύρω από τον αριστερό ανεμιστήρα όπως βλέπουμε στο laptop εν ώρα χρήσης. Επειδή σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα πιο δυνατό/πλήρες Acer ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Acer laptops με Turion ή Centrino πως είναι η κατάσταση στο δικό τους laptop.

 

Στην περιοχή κόστους του δικού μου μηχανήματος το "ψεγάδι" αυτό ήταν ανεκτό αφού εγώ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά. Όταν όμως αποκλειστικός χρήστης του νέου laptop αναμένεται να είναι κάποιος άλλος με αρκετά μεγάλες απαιτήσεις, το θέμα θέλει λίγο περισσότερο ψάξιμο από τη στιγμή μάλιστα που τα λεφτά θα είναι αρκετά περισσότερα.

 

Γενικώς αυτό που με προβληματίζει είναι π.χ. το 5024WLMi δεδομένου ότι έχει το ίδιο casing με το δικό μου, θα έχει ανάπτυξη τόσο μεγάλων θερμοκρασιών στο σημείο που προανέφερα;

 

Προσοχή! Δεν αναφέρομαι σε εσωτερικές θερμοκρασίες, αλλά να μπορείς ρε παιδί μου να ακουμπίσεις το χέρι σου στον ανεμιστήρα χωρίς να ξαφνιαστείς από το επικρατούμενο... θέρος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...