Προς το περιεχόμενο

OTE Vs emas ROUND 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πριν μισή ώρα ζήτησα αναβάθμιση της 384 σε 512 και δε μου ζήτησαν κανένα στοιχείο παρά μόνο το όνομα.Σε 2 μέρες θα έχει γίνει αναβάθμιση και μου ανέφερε ότι έχουν αυτοί ήδη τα στοιχεία ΑΦΜ, ταυτότητα που χρειάζονται.Τί να πω;Κρίμα την ταλαιπωρία που περάσατε εσείς.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mou fainetai prepei na kanoume afta pou ekanan oi hackers tis dekaetias tou 80 otan h8elan na mplokaroun ta thlefwnika kentra epairnan oloi stis grammes e3yphrethshs pelatwn mias etairias katalamvanontas ola ta kentra gia kamposh wra me apotelesma sto telos na peftoun oles oi grammes.Na paroume oloi mazi se oti thl exei o ote xwris xrewsh se mia sygekrimenh wra kai na tous kanoume parapona.:-PPPPP lol (plaka kanw den n omizw na ginetai me ta shmerina dedomena),

Ξέρεις τι μου θύμισες ε?

ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ *************

Δημοσ.

Αντιγραφω το ποστ #39 του χρηστη offline απο το τοπικ ΟΤΕ Adsl Kai ΑΛΗΤΕΙΑ. (γραμμενο για τεσσερα χερια-μουντζες)

Κύριοι, μπορείτε να κάνετε το εξής το οποίο το δοκίμασα και έχει πολύ πλάκα!

Γράφεται στο word ευγενικά μιά επιστολή με το συμβάν και το πρόβλημά σας συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες και το ονόματα αυτών με τους οποίους μιλήσατε, το υπογράφετε και το στέλνετε με fax.

1.Στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του ΟΤΕ.

2.Στην ΕΕΤΕ (εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών κλπ) Fax καταγγελιών 210 610 5049

3.Στο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο καταναλωτών)

Η πλάκα αρχίζει ώς εξής:

-Τηλεφωνείτε στον ΟΤΕ 11888 και ζητάτε έναν αριθμό fax για να στείλετε μια καταγγελία.

-Αμέσως τρέχουν να σας ρωτήσουν γιατί και πώς κλπ και σας σας λύσουμε το πρόβλημα κλπ.

-Μή μασήσετε, μιλήστε τους απλά, σοβαρά και σταθερά και στείλτε το fax. Μή ξεχάσετε να τους αναφέρετε ότι το fax έχει σταλεί και στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ.

-Στείλτε το FAX και στην ΕΕΤΤ.

-Στο ΙΝΚΑ δεν το έστειλα τελικά

-Μόλις η ΕΕΤΤ λάβει το φάξ, απευθύνετε στο ΟΤΕ ο οποίος πρέπει εγγράφως να αναντήσει στην ΕΕΤΤ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

-Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι την απάντηση του ΟΤΕ πρός τη ΕΕΤΤ θα σας την στείλει η ΕΕΤΤ συστημένη και σε σας!

Η μέθοδος έχει δοκιμαστεί και σοβαρό πρόβλημα 8 μηνών λύθηκε σε 2 μέρες. ΄(Δύο μέρες μετάτην καταγγελία, μπουλτόζες έσκαψαν τη μισή γειτονιά για να μου περάσουν γραμμή τηλεφώνου)

Δημοσ.
***********EDITED. ENA ASTEIO POU EGINE TO MILON TIS ERIDOS :P**************

Toso katax8onio to sxedio sou file mou "billpeppas" pou...... ;)

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an kai 8a fane prwta to paketo oi foukarades (βλ.: εμεις),

kai παλι ομως autοi mprosta den 8a paroun.... emeis 8a fame to paketo kai tote!

ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΟΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ,

Ο ΠΟΥ***Σ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ Γ****ΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΟΒΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... δυστηχως :(

""αν ομως η tellas ( για παραδειγαμα ) φτιαξει παντου δικους της κομβους (ΚΑΙ στα νησια .......isws, an kai diskolo gia tin epomeni 10etia)""

Ο ΟΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ 8Α ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡ****Α ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!! ΤΟΤΕ 8Α ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

Εδω, και καλα ,κοντραρει κα8ε προσφορα/υπηρεσια των και καλα εναλλακτικων.

πχ οτεπιλογες και διαφορα αλλα χαριτομενα.....

Τεχνικος του Ποτε μου ειχε πει.... εμεις βαλαμε γραμμες σε ολα τα νησια.... και ερχοντε τωρα αυτοι να τα οικονομισουν απο εμας....

Δεν τους χαλασε εστω και αυτο :P

αν δεν βαριεστε δειτε γιατι τους κατηγγειλα στην ΕΕΤΤ....

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=117289&page=1

Δημοσ.
Toso katax8onio to sxedio sou file mou "billpeppas" pou......

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όντως στην μάπα μας θα τα στέλνε πάλι.

Πραγματικά μέσα μου πραγματικά πιστεύω πως αν κάναμε κάτι τέτοιο ( χωρίς να μας έχει δεί έστω από εδώ :D ο πΟΤΕ ) πάλι θα μπορούσαν μαζί με τα φιλαράκια τους ( κράτος, ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ ) να ζυμώνανε τα κουλουράκια τους, και να περνούσαν π.χ. σε όλους τους συνδρομητές πΟΤΕ στον επόμενο λογαριασμό ένα δήθεν "τέλος αναβάθμισης δικτύου" και να βγάζαν την ζημιά...στο φλου και ξεπέτα.

Μιας και αναφέρθηκες στην Τελλάς...κάποιοι αξιότιμοι κύριοι έχουν φροντίσει ώστε το νομοσχέδιο που χρειάζεται ( η Tellas είναι έτοιμη και δεν της είναι τόσο δύσκολο να υλοποιήσει δίκτυο μέσω των καλωδίων ρεύματος της ΔΕΗ ) για να ξεκινήσει η Tellas να μην έχει περάσει ακόμα...και όταν και αν περάσει, θα πρέπει να περάσουν 4 μήνες πρωτού μπορεί κάποιος στην πράξη να κάνει κάτι.

Το μπανανιστανκρακοβιελλαδισταν δεν αλλάζει.

.-

Δημοσ.

Den iksera tpt gia to nomosxedio peri tellas,

alla sto μπανανιστανκρακοβιελλαδισταν opws eipes,

ola ginonte...

amoire neoellina...

Pantos na para8esw oti douleua stin tellas kai stin ekpaideysi,

mas eipan peri sxediwn tis etairias: filodoksousan tote (2003, dld sto ksekinima tis) to 2010 me 2011 na exoyn parei to 30%

(den 8umame akribes pososto... :( ) isws kai parapanw, twn pelatwn tou ote.

H tellas einai synetairismos ths deh kai ths italikis wind I opoia wind etsi espase ekei ta monopolia!!!!! ELPIZW ka8e mera, oi stoxoi tis tellas na epiteux8oun me to parapanw!!

Opws mas eipan kai tote... 8a deiksei

Oi komboi tis anaptysonte ana tin ellada pantos ;)

Δημοσ.
h idia kariola prepei na htan pou milisa kai egw, pou na ths ginoun ta vizia san tis katsikes pou eixe sto xwrio tis,

pwned :grin:

γιαυτό αρχίζουν οι ιδιωτικές να αναλαμβάνουν αυτές τις διαδικασίες αλλά με παραπάνω κόστος :???:

Δημοσ.

pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE-pOTE

egw mono ayto lew!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

kai plirononte apo tin tsepi moy, h kalitera apo to isterima moy!!!

Δημοσ.
Αυτά ΔΕΝ είναι αστειάκια για δημόσια κατανάλωση...

Take care' date='m8 ;-)[/quote']

ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ θα εκανε κατι τετοιο. HTAN ΕΝΑ ΚΑΛΟ AΣΤEIO!!!!!!!!!!!! :)

ΟΙ ΜΑΛ***ΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΜΩΣ............

THAT'S FOR REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...