psou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω τι συμβαίνει πια..!Στα μεγάλα αρχεία (>100MB) έχω πρόβλημα, είναι ή damaged ή corrupted. Δοκίμασα και το "Free download manager" εναλλακτικά του Getright, αλλά τα ίδια..Έχω 384κ dsl. Τι λέτε να φταίει;
takis456 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Όταν κατεβάζεις από τον browser σου τα αρχεία κατεβαίνουν κανονικά? Το ότι είναι damaged/corrupted στο γράφει όταν τα κατεβάζεις ή όταν πας να τα κάνεις resume?
psou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν έχω δοκιμάσει να κατεβάσω από τον browser μεγάλα αρχεία, πάντως το πρόβλημα το διαπιστώνω μετά το πέρας του κατεβάσματος..!
gagtzer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Στο getright έχει μια ρύθμιση στο Configuration-Advanced-Saving που λέει Extra File Write Caching.Αν την ενεργοποιήσεις και βάλεις μια λογική τιμή π.χ. 4000ΚΒ λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε...
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μια που το 'φερε η συζήτηση, να δώσω άλλο ένα "tip". Καμιά φορά το damaged ή corrupt αρχείο, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει. Κατέβασα 2 zip αρχεία και είχαν και τα 2 αυτό το πρόβλημα (πάνω από 100ΜΒ). Επειδή μου φάνηκε παράξενο κι επειδή είμαι καχύποπτος κι επειδή συνήθως με το γαϊδούρι πέφτει πολύ κατέβασμα πορνό κι επειδή τα αρχεία ήταν πολύ μεγάλα σε μέγεθος, σκέφτηκα να αλλάξω την κατάληξη σε .mpg. Ως διά μαγείας, μια χαρά δούλευαν... Δε λέω τι ήταν αυτό που αρχικά κατέβαζα (καμμία σχέση με πορνό) γιατί και τα 2 ήταν παιδική πορνογραφία. Μου φαίνεται ότι βρήκαν νεό τρόπο οι "μάγκες" να ανταλλάσουν υλικό δίχως να κινούν υποψίες...
psou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Τα αρχεία mpg παίζουν ακόμη και αν έχουν σπασμένα μερικά frames.. Εγώ κατέβαζα .exe όπου ήταν self extractor και κάποιο από τα cabs που περιείχε ήταν σπασμένο.Όσο για την αλλαγή της κατάληξης, είναι παλιό το κόλπο κ εφαρμοσμένο σε mp3,avi,jpeg κτλ κτλ. ΥΓ καλά, πως την πάτησες εσύ;Τι πήγες να κατεβάσεις;
iwsplm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Κατηγγειλε το στην Διωξη,μην νομιζεις οτι θα ειναι αχρηστο!
yannis27gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Κατηγγειλε το στην Διωξη,μην νομιζεις οτι θα ειναι αχρηστο! Έτσι λες; Φαντάζομαι ότι έχεις καλές προθέσεις φίλε μου, αλλά σου εγγυώμαι ότι θα είναι εντελώς άχρηστο. Το ξέρεις ότι η κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού ΔΕΝ είναι αδίκημα; Μόνο η εμπορία είναι. Οπότε, δε πα να βρούνε σπίτι σου κανένα τόνο cd και φωτο τέτοιου περιεχομένου... Ούτε μέρα δε θα κάνεις μέσα. θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα εμπορευόσουνα για να σε χώσουν φυλακή!! Οπότε, ο μόνος λόγος που γίνονται συλλήψεις είναι γιατί μπορεί κάποιος νομικά να είναι καθαρός, αλλά ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά καταστρέφεται. Ότι μπορεί κάνει κι ο μπάτσος. Αφού ο νόμος δεν τον βοηθά... Επαναλαμβάνω ότι δε θα πω τι κατέβαζα για να μη δώσω ιδέες. Πάντως, επειδή κατεβάζω συνέχεια διάφορα καλούδια (τελευταία κατέβασα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Ronaldinho, ο άνθρωπος είναι θεός...) δεν είδα να εξαπλώνεται το φαινόμενο. Πάλι καλά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Έτσι λες; Φαντάζομαι ότι έχεις καλές προθέσεις φίλε μου, αλλά σου εγγυώμαι ότι θα είναι εντελώς άχρηστο. Το ξέρεις ότι η κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού ΔΕΝ είναι αδίκημα; Μόνο η εμπορία είναι. Οπότε, δε πα να βρούνε σπίτι σου κανένα τόνο cd και φωτο τέτοιου περιεχομένου... Ούτε μέρα δε θα κάνεις μέσα. θα πρέπει να αποδείξουν ότι τα εμπορευόσουνα για να σε χώσουν φυλακή!! Οπότε, ο μόνος λόγος που γίνονται συλλήψεις είναι γιατί μπορεί κάποιος νομικά να είναι καθαρός, αλλά ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά καταστρέφεται. Ότι μπορεί κάνει κι ο μπάτσος. Αφού ο νόμος δεν τον βοηθά... [...] Σε διορθώνω, η κατοχή, προμήθεια, αγορά, παρασκευή, μεταφορά, διακίνηση και πώληση καθώς και η θέση με οποιονδήποτε τρόπο σε κυκλοφορία είναι πλέον ποινικό αδίκημα. Από το 2002. Άρθρο 348Α ΠΚ.
psou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Ερμ..μήπως να ανοίγαμε νέο τόπικ: "Οι νόμοι και οι εφαρμογές του στο Ιντερνετ"; Σχετικά με το πρόβλημά μου, έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος μας στο getright και είχα 1/2 Broken.Δεν είναι κατάσταση αυτή!!
random Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 1. το self-extracted exe το εκτέλεσες (antivirus may help here), ή πας να το ανοιξεις με καποιο αποσυμπιεστικό; και ποιο; Δεν ανοιγουν ΟΛΑ τα exe,cab με winrar, κι ας βγαζει το "open with..." Tα περισσότερα rar version 3xx, δεν ανοιγουν με winrar v 2xx 2. ειναι αποδεδειγμένο οτι άλλος χρηστης εχει κατεβάσει και μπορει να το αποσυμπιέσει το ιδιο αρχείο? 3. συμβαίνει με ολα τα dl>100mb, ανεξαρτητα σερβερ και τυπο αρχείων (exe, rar, zip) ?
psou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 1. Και τα 2 2. Φυσικά μιλάμε για το 3dmark2k5 3. Όχι με όλα και ανεξάρτητα σέρβερ. Πχ σήμερα είχα 1/2 αποτυχημένα.
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Σε διορθώνω' date=' η κατοχή, προμήθεια, αγορά, παρασκευή, μεταφορά, διακίνηση και πώληση καθώς και η θέση [u']με οποιονδήποτε τρόπο[/u] σε κυκλοφορία είναι πλέον ποινικό αδίκημα. Από το 2002. Άρθρο 348Α ΠΚ. http://gort.gr/pk2.html Δε λέει πουθενά κάτι τέτοιο... Νομικός δεν είμαι (σε αντίθεση με σένα ), αυτά που λέω τα βασίζω σε ένα άρθρο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" που διάβαζα προχθές. Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο και ο αρθρογράφος άδικο, πάντως ο νόμος στον οποίο αναφέρεσαι δε λέει αυτό που ισχυρίζεσαι ότι λέει. Μήπως παραβγήκαμε εκτός θέματος;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Τελευταίο offtopic θέμα: αν υπάρξει συνέχεια, θα φτιάξουμε καινούργιο topic! @ yannis27gr: To site δεν έχει ανανεωθεί γι'αυτό και δεν έχει το άρθρο 348A του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προστέθηκε με το άρθρο 6 του νόμου 3064/2004. Όσο για το άρθρο εφημερίδας, απαξιώ να αντικρούσω αγράμματους και άσχετους δημοσιογράφους. Τέλος offtopic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.