Προς το περιεχόμενο

δωστε μου λυσεις για να πεταξει...


danis6963

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον ειμαι ενας σχετικα ασχετος τυπος (που καταφερε να φτιαξει/δεσει ενα κουτι μονος του..χαρα ε? :razz: ) εχω ενα p4 3.0 800FSB με 512mb 333 μνημη σε μια gigabite μητρικη, geforce 4 ΜΧ 128mb και 120GB HDD WD... dvd kai DVDR.. και ειμαι φανατικος οπαδος του Unreal Tour. εχω συνδεσει τον υπολογιστη στην 29'' Phillips TV και παιζω σαν τρελος..ΑΛΛΑ η μεγιστη αναλυση που μπορω να παιξω χωρις να κολλαει ειναι 800χ600 σε 32 ..με την αναλυση στο UT sto high (με δυσκολια)

εχοντας αλλες 3 επιλογεσ πιο πανω.. που θα ηθελα με την βοηθεια σας να καταφερω να δω... τι μου προτεινετε? σημειωνω οτι δεν εχω κανει overclock ..ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... ( να αγορασω ψυξη και να κανω o/c?) υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να μου ανεβασει την ταχυτητα τοσο του cpu οσο και της καρτας?) ειδα το Riva και λεω να το δοκιμασω.... εσεις τι προτεινετε????.. δηλωνω οτι μερικα λεφτακια λογο χριστουγενων διατηθεμαι να δωσω... αλλα οχι και παρα πολλα... δυσκολες εποχες!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πετα τη καρτα στα απο το μπαλκονι και παρε μια πιο συγχρονη. (6600GT ειναι μια χαρα για να μην σου παει και ο κουκος αηδονι.)

Βαλε αλλη μια μνημη 512 στα 333 mhz η ακομα καλυτερα βαλε 2x512 στα 400 mhz.

Ποια Gigabyte εχεις? Υποστηριζει dual channel?

Και εισαι κομπλε για την ωρα. Χωρις να πληρωσεις ενα καρο λεφτα.

Αυτο που σε καθυστερει απιστευτα ειναι η σκατοκαρτα και οχι η CPU.

Καλωςορισες στο forum του Insomnia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, καταρχήν βρίσκεις δύο κόντρα πλακέ και τα προσαρμόζεις στο κουτί σαν φτερά. Ύστερα το πετάς απο το παράθυρο......

 

Οχι σοβαρά τώρα, άκου τον evansdimo, έχει απόλυτο δίκιο. Ακόμα και μόνο την κάρτα να αγοράσεις, που είναι η καλύτερη σε σχέση απόδοσης / χρημάτων, οι επιδόσεις στα παινχίδια σου θα εκτοξευθούν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτα καρτα γραφικών φυσικά ανάλογα τα λεφτά σου. (οτι και να πάρεις τώρα, καινουριο απο μαγαζί, τρεχει μινιμουμ 3-4 φορές ταχυτερα απο 440mx), αλλα με ποσά απο 140-250 θα κρατησει και για κάποιο μέλλον (6600, 6600gt, x800, 6800 ... μεχρι το ταβάνι του AGP ).

δες και τι τροφοδοτικό έχεις, γιατι με tzitzi power 250W δεν το βλέπω να παιζει νέα κάρτα.

 

Για overclock...κατ' αρχήν με νεα καρτα δεν θα το χρειαστείς, αλλα το κάνουμε για τη φάση περισσότερο :)

θελεις:

1. διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα.. (σε σχετικα φορουμ, topics, reviews),

2. Επιλογές στο motherboard bios που να αλλαζουν fsb, και volt.

Αν δεν μπορεις να ανεβάσεις βολτ, δεν χρειάζεσαι επιπλέον ψύξη, γιατι απλά η cpu δεν θα ζεσταίνεται περισσότερο απο τώρα.

Ανεβάζοντας fsb (χωρις αυξηση βολτ) καποια στιγμή θα αρχισουν τα crash και οι μπλε οθονες, οποτε γυρνάς ενα βημα πισω και σταματάς να ανεβαίνεις.

 

Μαζι με αυξηση ρεύματος (εκει που πρέπει, δεν ανεβάζουμε ότι ... ανεβαίνει), θα αρχίσει το barbeque, και εκει θες καλύτερη ψυξη, αλλα αστο... θελει παλι διάβασμα, και νέα έξοδα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχας να ευχαριστησω τα παιδια που απαντησαν και με καλωσωρισαν με τον καλυτερο τροπο στο forum ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ....οσο για το overclocking...διαβασα τα σχετικα αρθρα του forum και αρχισα με το riva στη καρτα και ειδα τρομερη διαφορα..τωρα μου μπηκε το μικροβιο για το CPU και λεω να κανω μια αποπειρα...πριν δοκιμασω..υπαρχει κατι που πρεπει να ΜΗΝ κανω...ωτσε να μην καουν ολα??? ..

αν δεν λαβω απαντηση θα κανω την πρωτη δοκιμη μεσα στο σ/κ... θα ενημερωσω για την εξελιξη..για να εχετε και σεις κατι να γελασετε!!!...Keep up the good job!!!!!...

 

(σημειωνω οτι η μητρικη μου ειναι μια elitegroup 848P-A...την αλλαξα ενδιαμεσα γιατι η αλλη..κολλαγε!!!)...πειτε μου ειναι καλη? για τετοιες δουλειες???...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα απο πολλες δοκιμες κατασταλαξα στα 235 απο 200 που ηταν το clock χωρις να αλλαξω τα volt και τωρα το CPU τρεχει στα 3.52...ελπιζω να αντεξει...ετρεξα το πρόγραμμα Super Pi και εκανα Calculate το 4ΜΒ Test..και δεν βγαζει errors... λετε να το πιεσω παραπανω (δεν εχω δει μπλε οθονη ακομα)..η να το αφησω ετσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα και μετα απο μερικες αγορες ( τροφοδοτικο 550watt - ezcool ) μια pixelview geforce 6600LE 256mb ramdac 400 και μια 512 mb μνημη) εφτασα στο επιθυμητο αποτελεσμα... παιζω τρελα το UT2003 μετα την αναβαθμιση και το o/c στα 3.60...

 

μια απορεια μονο!! αυτα που αγορασα ειναι καλα η μου πουλησαν μουφα???? αν ξερει καποιος θα ηθελα να μου πει... για την καρτα και το τροφοδοτικο εδωσα 150?....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den tha to elega...... :( 150€ gia karta kai trofodotiko mou akogountai liga, kiriws gia to trofodotiko. Anyway, makari na sou bgei kalo! Apla, na ksereis apo dw kai pera oti oses kartes feroun to xaraktiristiko "LE" stin onomasia tous, simanei oti einai "Light Edition", ara "meiwmenen" epidosewn se sxesi me tis kanonikes ekdoseis. Koinws, ta rologia tous einai xronismena xamilitera apo auta twn kanonikwn ekdosewn - antistoixa twn "GT", "XL", "XT" "Ultra" ekdosewn ta rologia tous einai xronismena ipsilotera. Opws kai na exei, an esi eisai ikanopoiimenos me auta pou pires, emas den mas pefteis logos!! :)

 

An mporeseis me ligo o/c akoma na kaneis tis mnimes sou na paizoun sta 400MHz anti 333, tha deis kai alli diafora se genikes grammes, oxi eidika sto UT. Des to kai pes mas.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...