Προς το περιεχόμενο

k700i σαν webcam?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ρε παιδιά έχω το εν λόγω κινητό και έχω και ένα προγραμματάκι που υποτίθεται ότι μετατρέπει το κινητό σε Webcam, δηλ. βγάζει αυτόματα φωτογραφίες κάθε λίγα δευτ. Το θέμα είναι όμως ότι σε εμένα δεν λειτουργεί!Μήπως ξέρει κανείς αν χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση στο πρόγραμμα αυτό (k700 webcam) ή ξέρει κανένας κανένα άλλο πρόγραμμα? Το κινητό το συνδέω με καλώδιο usb. Thanks!

Δημοσ.

webcam den shmainei na bgazei fotoz ka8e liga deuterolepta, alla na metadidei eikona me toulaxiston 15fps!

ama 8eleis webcam mporeis na pas sto ebay kai na pareis authn pou exw ki egw, me 13 eura sthn porta sou :)

Δημοσ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω, το κινητό βγάζει φωτό κάθε λίγα δευτερόλεπτα και έχω ακούσει ότι το έχουν δοκιμάσει και άλλοι και δουλεύει αρκετά καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρώγομαι για να πάρω webcam, αλλά αφού άκουσα αυτό για το k700 είπα να ρωτήσω.

Δημοσ.

Αυτή η δυνατότητα που λες στο συγκεκριμένο κινητό δεν είναι για συνεχή ροή εικόνας όπως στις κανονικές webcam. Είναι κάτι σαν παρακολούθηση χώρου γι' αυτό και βγάζει φωτό κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Εφόσον χρησιμοποιείς καλώδιο, παίζει ρόλο αν είναι το αυθεντικό ή αυτά που πουλάνε άλλες εταιρείες.

Επίσης κοίτα λίγο το firmware της συσκευής σου. Αυτό φαίνεται αν στο κινητό σου κάνεις τα εξής με το joystick:

δεξιά, *, αριστερά, αριστερά, *,αριστερά, *

Πατάς στο Service ifo-Πληροφορίες SW και σου δείχνει ποιές εκδόσεις έχει η συσκευή σου.

Απ' ότι είδα εδώ παίζει ρόλο γι' αυτή τη λειτουργία.

25.10.2005 K700 Webcam 1.7.0.0 K750, D750 and W800 support is working now - but only with firmware version R1N035 or higher!

Αν το έχεις στην εγγύηση πήγαινε για αναβάθμιση που είναι δωρεάν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
re paidia epidi eimai kainoyrgios kai thelo na asxolitho ayta me to joystic ta arispou nta kano?tera kai dexia

How do I get into the service menu?

Press: [joystick right] [star] [joystick left] [joystick left] [star] [joystick left] [star] P800: Close flip or activate virtual keyboard then: [jog dial up] [star] [jog dial down] [jog dial down] [star] [jog dial down] [star]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...