Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας παρακαλώ!!


jami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω φορητό με κάρτα Gigabyte 802.11b και επιτραπέζιο με Gigabyte usb stick 802.11g.

Ερώτηση:Χρειάζομαι wifi router για να επικοινωνήσουν;

Προσπάθησα να συνδέσω τους υπολογιστές αλλα δεν τα κατάφερα.

Ευχαριστώ παίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oxi de xreiazesai alla dustuxws ta duo prwtokolla epikoinwnias pou anafereis den einai sumvata metaksu tous opote an ena apo ta duo (dld to laptop) den exei ti dunatotita na allaksei prwtokollo epikoinwnias tote prepei na agoraseis karta i usb me 802.11b.

Elpizw na se voithisa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νόμιζω πως όλα τα g είναι και b.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα ad-hoc δίκτυο (μπορεί να αναφέρεται και ως peer to peer). Καλύτερα να το κάνεις πρώτα με την συσκευή b και μετά στην g απλά να σκανάρεις για υπάρχοντα δίκτυα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνεις επιπλέον ρυθμίσεις (δηλ χειροκίνητη αλλαγή του g σε β).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσπαθεις να συνδεσεις απ οτι καταλαβαινω δυο clients PC ενα επιτρεπεζιο και ενα φορητο.Θα μπορεσεις να τους συνδεσεις μοναχα σε Adhoc Mode ,και φυσικα η ταχυτητα δεν θα ειναι ουτε 11mgb.Δεν παιζει ρολο που προσπαθεις να συνδεσεις 2 διαφορετικα πρωτοκολλα επικοινωνιας,καθως το g υποστηριζει και b.Αρα θεωρητικα θα συνδεθουν εστω στα 11mgb.Απο εκει και περα,δωσε αυτοματες ρυθμισεις για διαμοιρασμο ιντερνετ και

να ειναι σε adhoc mode.Διαφορετικα περνεις ενα access point και μετα ολα ειναι ποιο απλα.Αυτα,ελπιζω να μη λεω βλακειες...!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...