Προς το περιεχόμενο

Αγορές αποτυχία!

tom-f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωί του Σαββάτου πήγα γεμάτος όρεξη στο πλαίσιο να αγοράσω τον γνωστό hitachi 8mb 7200rpm, και μαζί ένα εξωτερικό κουτάκι usb2.0 transcend για να μετατρέψω τον παλιό hd σε εξωτερικό. Τοποθετώ τον hitachi στο laptop αρχίζει το format, και μου βγάζει σφάλμα "this disk may be damaged και λοιπά..." οπότε άρχισε το ξενέρωμα. Βάζω τον παλιό στο κουτάκι δοκιμάζω να τον τρέξω στο desktop τίποτα και αυτό. Μήπως μπορεί να μου πείς κάποιος τι να τον ορίσω με to jamperακι(master,slave ή cablesel) έτσι ώστε να δουλέψει τουλάχιστον το εξωτερικό να μην πηγαίνω για 2 αλλαγές,ή να μου πείτε τι να δοκιμάσω για να το κάνω να δουλέψει μήπως και δεν είναι ελατωματικό αλλά κάνω εγώ κάτι λάθος. Για να μην παρεξηγηθώ δεν γράφω για να κατηγορήσω το πλαίσιο (εγώ είμουν γκαντέμης).

Δημοσ.

eime tis gnomis oti prepei na ton formareis prota kai meta na ton valeis sto kouti USB

an exeis PC kane apo kei FDISK & FORMAT kai meta vale ton sto kouti USB.

tora ta tsamperakia sinithos prepei na ta bgaleis gia slave.. omos an ton (dei) sosta to PC

den exeis provlima ite to tsamper sto slave ite keno.

g/l

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να το κάνω αυτό ειναι να φορμάρω τον σκληρό με το cd των xp. Αλλά μετα το format θα ακυρώσω την εγκατάσταση των windows?? Επίσης θα μπορούσα να του κάνω format εαν το laptop μου υποστήριζε την ύπαρξη 2 σκληρών δίσκων.

Δημοσ.

eite master, eite slave na einai mia xara tha paixei.

syndeeis to koutaki (me to disko mesa) pano se mia USB.

pas My Computer (dexi click) kai meta dialegeis Manage.

meta pas ekei pou leei Disk Management kai sti dexia pleura sou deixnei tous sklirous sou.

dialegeis ton "fresko" skliro kai kaneis Make partition as Active kai meta format.

logika etsi tha eisai mia xara.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδία όταν έρθει ο καινούριος σκληρός θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και αν είναι τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Τελικά μου άλλαξαν τον σκληρό αλλά επειδή δεν είχαν 60gb πήρα τον hitachi στα 40gb.Ο σκληρός είναι όλα τα λεφτά, προτείνω σε όσους έχουν laptop να κάνουν αυτή την αναβάθμιση.Με benchmark που έκνα στον εργοστασιακό σκληρό έπιανε max 25mb/sec για εγγραφή ενώ στον hitachi 60mb/sec.Απλά δεν συγκρίνονται.Όσο για το κουτάκι ήταν προβληματικό και αυτό και μου το άλλαξαν άρα ο τίτλος του post ήταν σωστος εξ'αρχής.

Δημοσ.

re paidia phra kai ego ton 60 stis 7200 kai ton ebala se ena acer 1692 me 1gb ram alla den parathrhsa kai kamia spoudea diafora.mazi phra kai ena exoteriko koyti gia na balo auton pou eixe pano enan 80 stis 4200 alla einai para poly argos san usb.epishs otan ton sundeo sthn usb giati mou bgazei mynhma pou leei oti "o diskos mporei na ginei pio grhgoros an syndethei se thira usb 2.0;afoy usb 2.0 exei to laptop

Δημοσ.

Πήγαινε στο device manager και τσέκαρε τον usb host controller.Εάν έχει κανένα ερωτηματικό κανε update driver automaticaly.Υποτίθεται οτι με το service pack μπαίνει και το usb2.0 αλλά πάντα χρειάζεται και ενα update driver στο usb για να είναι οκ.Οσο για διαφορά την διαφορά, εμένα μου ανοίγουν τα πάντα πιο γρήγορα απο ότι με τον παλιό.Άλλωστε το benchmark τα λέει όλα.

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι αυτή, γιατι προφανώς σε εσένα δεν δουλεύει το usb2.0 και δουλεύεις με usb1.0 που δεν έχει ταχύτητες, γι'αυτό και σου βγάζει το μηνυματάκι. Κάνε εσύ update τον driver να τον βρεί αυτόματα μήπως και δουλέψει.Αν δεν γίνει τίποτα βρές drivers για το usb2.0 του συγκεκριμένου φορητού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...