Προς το περιεχόμενο

AMILO A 1630 Fujitsu-Siemens Problem με Επανακίνηση!!!


geo9419

Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Εχω ένα χρόνο αυτό το λαπτοπ και την παρασκευή το βράδυ η οθόνη έσβησε, αναγκαστικά το έσβησα και έκανα επανακίνηση αλλά δεν άνοιγε με τίποτα.

Ξεκινουσε το λαπτοπ έκανε το beep του bios αλλά δεν φαινόταν τιποτα στην οθόνη ούτε προφανώς φόρτωναν τα winxp γιατι δεν ακουγα τίποτα.

 

Προσπάθησα καμια 5-6 φορές την Παρασκευή και άλλες 7-8 το Σάββατο. ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Σήμερα αφού ειχα αποφασίσει απο Δευτέρα να το στείλω για service (επειδή ειμαι απο Θεσσαλονική ξέρεται μήπως που μπορώ να το στείλω καπου στην Θεσσαλονικη - Υποψιν το εχω αγοράσει απο εξωτερικό) προσπάθησα να το ανοιξω και ως δια μαγειας λειτουργει κανονικα χωρις να συμβαινει τίποτα.

Το εχω ανοιχτό κάπου 5 ωρες χωρις κανενα πρόβλημα αν και φοβαμαι να το κλεισω μηπως και δεν ξανανοιξει!!!

 

Προφανως δεν ηταν φυσιολογικο αυτο που συνεβει και θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωρίζεται τιποτα που μπορει να φταιει. Τελευταια οταν ετρεχα καποιο συγκεκριμενο παιχνιδι (δυο φορές) εσβηνε η οθόνη και το εκανα επανακινηση.

Ετρεξα στo εργαλεια διαχειρισης - προβολη συμβαντων και στα σφαλματα μου ανεφερε οτι υπηρξε κάποιο προβλημα με driver της ATI και ισως χρειαζεται update οι drivers της καρτας γραφικών.

Δυστυχως μετα απο search sto forum καταλαβα οτι δεν υπαρχουν drivers για ati mobility radeon και στο site της ΑΤΙ το διαγνωστικο που ετρεξα μου εβγαλε το μυνημα οτι δεν γινεται update. (Βρηκα βεβαια καποιο mode)

Αναφερω ολα τα παραπανω διοτι ηταν οι τελευταίες ενεργειες που εκανα πριν σβήσει η οθονη του λαπτοπ.

 

Τις τελευταιες μερες (3 για την ακριβεια) επισης εγκαταστησα πάλι τους drivers του SM bus controller γιατι ειχαν απεγκατασταθει.

 

Ελπιζω να βοηθησα με καποιες λεπτομερειες που εδωσα αν και σκεφτομαι να βαλω το θεμα και στο hardaware

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Η ΜΝΗΜΗ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ Laptop ΔΥΟ ΜΝΗΜΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΗΠΩΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣ! ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ Laptop ΣΟΥ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την απάντηση και οντως ειναι περιεργο προβλημα αλλα μεχρι τωρα (Τρίτη απόγευμα) δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και το έχω ανοίξει και κλείσει πάνω από 10 φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Βεβαια όπως τονίζεις μπορεί να είναι οι μνήμες αλλά από εμπειρία οταν οι μνημες εχουν πρόβλημα ο υπολογιστης ανοιγει και κλεινει αμέσως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...