Προς το περιεχόμενο

agora projector


nt2376

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προτεινω τον BENQ PB-6100 τον οποιο και εχω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....

 

Σε καθε περιπτωση πριν αγορασεις προτζεκτορα ψαξε να δεις ποσο εχει η αλλαγη λαμπας. Οι τιμες αρχιζουν απο 300 ευρω και πανε.... οποτε το κοστος ειναι σημαντικο.

 

Επισης ψαξε να δεις ποιος απο ολους σου φαινεται καλος αλλα οπωσδηποτε να περιμενεις μεχρι τα χριστουγεννα και να εχεις ματια - αυτια ανοικτα γιατι βγαινουν πολυ καλες προσφορες εως και 30% κατω.

 

Τον δικο μου τον πηρα 800 ευρω, περυσι τα Χριστουγεννα τιμη που δεν υπαρχει ακομα και σημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καθε λαμπα ποσο διαρκει? γενικα εισαι ευχαριστημενος με τη εικονα? δεν με ενδιαφερει να βλεπω Τv αλλα μονο dvd. Χαρακτηριστικα οπως ειναι η φωτεινοτητα και η αναλυση σε τι τιμη θα πρεπει να βρισκονται ωστε η εικονα να ειναι αξιοπρεπης??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α. Η καθε λαμπα εχει συνηθως 2000 ωρες ζωης. (οταν ειναι στα τελευταια της αρχιζει και χαλαει το χρωμα).

Ο BENQ εχει μια ρυθμιση economy mode που αυξανει τις ωρες συνολο σε 3000. Εγω εκει το εχω βαλει, εχω μια ελαχιστη απωλεια χρωματος που γρηγορα ουτε καταλαβαινεις την διαφορα.

 

2. Η εικονα ειναι παρα πολυ καλη. Αυτο συμβαινει γενικα με τους προτζεκτορες τεχνολογιας DLP.

 

3. Θα ηταν αμαρτια να παρεις προτζεκτορα και να βλεπεις TV.... πχ ειδησεις η πρωιναδικα.

 

4.Η φωτεινοτητα οταν φτανει τα 1500 lumens ειναι αρκετα καλη, τωρα η αναλυση... ακομα και 800 Χ 640 καλη ειναι. Οκ τωρα καταλαβαινεις οτι οσο ανεβαζεις το κασε ανεβαινεις και σε ποιοτητα....

Τετοια μοντελα ομως βρισκεις γυρω στα 1000 ευρω +-

 

Σου εφιστω την προσοχη ομως αυτο που σου ειπα για τις γιορτες των χριστουγεννων. Συνηθως βγαινουν καλες προσφορες και ολα εχουν να κανουν στο ποια τιμη θα βρεις το καθε μοντελο.

 

Θα σου προτεινα να παρακολουθησεις καποια μοντελα να ξερεις περιπου ποια ειναι τα καλα και σε ποιες τιμες. Οταν θα αρχισουν οι προσφορες εκει θα δεις τι σε συμφερει να αγορασεις αναλογα με την τιμη προσφορας που θα βρεις.

 

Θελει καμποση υπομονη το θεμα και αρκετο ψαξιμο, αλλα αξιζει το κοπο γιατι τα φραγκα ειναι αρκετα και δεν ειναι 50 ευρω που κανει ενα DVD οποτε αμα δεν σου κατσει το πετας και παιρνεις αλλο.....

 

 

 

 

Καλο ψαξιμο και αν εχεις αλλη απορια ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η επιλογή projector είναι μια δύσκολη απόφαση.

Θα πρότεινα να ψάχτείς αρκετά πριν αγοράσεις.

Για ενημέρωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις περιοδικά του χώρου αλλά για πιο γρήγορη και άμμεση πληροφόρηση θα σου προτείνω το avforum.gr ή το avsite.gr .

Διάβασε σε αυτά τα forum αρχικά για να μπείς στο νόημα .

Πάντως να ξέρεις πως με 1500-3500? παίρνεις πολύ καλό μηχανάκι , κάτω απο αυτό το ποσό θα βρείς μηχανάκι καλό περισσότερο για παρουσιάσεις παρά για θεάσεις ταινιών .

Τέλος , μην αγοράσεις γουρούνι στο σακί δηλαδή κατέληξε σε κάποια μοντέλα και δες τα να παίζουν κατα προτίμηση παράλληλα . Τα σοβαρά καταστήματα έχουν demo room με κατάλληλες συνθήκες προβολής .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...