Προς το περιεχόμενο

Geforce 2 GTS (Asus V7700) + Win2003SP1/WinXPSP2


Dj_kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα την συγκεκριμένη κάρτα σε ένα celeron 600 με 256 μνήμη, για να παίζω κανένα unreal κτλ. ενώ οι drivers δουλεύουν άριστα στα 2d, στα 3d έχουν χειρότερες επιδόσεις και απο την sis6326 που είχε πριν το pc. (πχ unreal 512x384 0.25fps)

 

Έχω δοκιμάσει drivers 71.κάτι (οι τελευταίοι που υποστηρίζουν Geforce 2 GTS, καθώς και 6Χ.ΧΧ, δεν θυμάμαι ακριβώς πια ήταν η πιο παλιά έκδοση που υποστήριζε xp sp2.

 

Το pc έχει 2003 SP1, αλλά δεν δοκίμασα πιο παλιούς drivers, γιατί υπέθεσα ότι θα είχαν τα προβλήματα που είχαν στα XP SP2.

 

Καμιά ιδέα για το τι drivers να βάλω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω ακριβώς την ίδια κάρτα σε ένα celeron 2,4Ghz, 1Gb RAM. Παίζει World of Warcraft άριστα με όλες τις επιλογές τέρμα! Μην την υποτιμάς σαν κάρτα, έχει επιδόσεις σχεδόν ίδιες με μια Geforce5700LE.. (το μόνο που δεν έχει είναι το hardware T&L ή όπως αλλιώς λέγεται!) Α έχω τους drivers της σειράς forceware 7x.xx, αν και οι νεότεροι δεν προσθέτουν τίποτε καινούριο στις παλιές κάρτες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου τονισω μονο ενα πραγμα..κανε οποσδηποτε unistall του παλιους drivers πριν βαλεις τους νεους...και γω ειμαι fan του unreal και αντιμετωπισα προβλημα με την νεα καρτα...και οταν εκανα την διαδικασια σωστα...full unistall, reboot, install,...καμια σχεση μετα!!! επισης δεν βρισκω τον λογο να βαζεις παλιους drivers οi forcewave ειναι φτιαγμενοι για ολες τις καρτες geforce..οποτε βαλε τους τελευταιους ..και αν θες να δεις ποιοτητα μεσω του forcewave coolbits κανε και λιγο overclocking....δουλευει!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά και εγώ την ίδια κάρτα έχω πάνω σε PIII@600 και δουλεύει μια χαρά. Αρκετά αξιόπιστη για τα χρονάκια της θα έλεγα, είχε βέβαια και αστρονομική τιμή όταν βγήκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα. θα τα καθαρίσω όλα και θα ξαναπεράσω τους 71.89, είναι οι τελευταίοι που την υποστηρίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...