Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που να κάνει skip κατά την αντιγραφή files

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Έχοντας περάσει για τα καλά πλέον σε εποχές μεγάλων χωρητικοτήτων στα media τόσο σε σκληρούς όσο και στα DVD κατά καιρούς σκάνε ΠΟΛΛΑ CD μαζί από φίλους με mp3 πχ τα οποία πρέπει να αντιγραφούν... για λόγους ασφαλείας.

Επειδή λοιπόν πάρα πολύ συχνά παρουσιάζεται το φαινόμενο κάποια files να μην διαβάζονται και να σταματάει η διαδικασία αντιγραφής και άντε μετά να βρεις τι αντέγραψες κλπ θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η τρόπος με τον οποίο να γίνεται αυτόματα skip στο προβληματικό αρχείο και να συνεχίζει η αντιγραφή.

Κάτι αντίστοιχο σαν τα skip errors που έχουν το Nero και το DVD Decrypter αλλά για αρχεία και δεν πειράζει ας χάσουμε και όλο το αρχείο, αλλά ο χρόνος είναι μεγάλη υπόθεση όταν αυτή η ιστορία γίνεται ΜΑΖΙΚΑ. Προγράμματα του στιλ bad copy pro αν θυμάμαι έχουν την επιλογή για το πόσο να επιμείνουν για να σώσουν ένα αρχείο αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να αντιγράφουν ολόκληρους φακέλους.

Anyway, κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

yap auto einai sigoura sou dinei tin dinatotita na kaneis skip to sigkekrimeno arxeio, na kaneis skip ta epomena arxeia pou exoun error, na metaonomaseis to arxeo, na ksanadokimaseis na antigrapseis to arxeio...ktl 8a vare8eis na diavazeis..

Δημοσ.

παιδιά δεν λέω, καλό το Total Commander αλλά δεν έχει επιλογή auto skip/skip all και πρέπει να τα κάνω ένα ένα την ώρα που τα βρίσκει...

δεν λέω απο το ολότελα... καλύτερα αλλά αν έχετε υπόψην σας κάτι άλλο... help

Δημοσ.

για τσεκαρε αυτο http://www.roadkil.net/unstopcp.html

"Recovers files from disks with physical damage. Allows you to copy files from disks with problems such as bad sectors, scratches or that just give errors when reading data. The program will attempt to recover every readable piece of a file and put the pieces together. Using this method most types of files can be made useable even if some parts were not recoverable in the end. Version 2.0 is a major update with new features including drag and drop aswell as being able to support file sizes up to 18,446,744,073,709,551,615 bytes!" καλουλι φαινεται και freeware

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση που είχαν πολλά read errors εγώ τα πέρναγα με το UltraISO σε .iso μορφή και μετά extract στον δίσκο εκεί που ήθελα. Όσο κουφό και αν ακούγεται το UltraISO κάνει απίστευτη δουλειά με τα read errors. [Μάλιστα ακόμα και χωρίς την επιλογή "skip bad sectors"]

Δημοσ.

Eusebius & duende κατεβάζω asap και θα τσεκάρω με τις πρώτες εντυπώσεις.

kleidokratwr δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα, απλά επειδή η διπλή σε σχετικά παλιό υπολογιστή σημαίνει πολύ περισσότερο χρόνο θέλω να το αποφύγω. Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι διαφορετικά προγράμματα (πχ Nero vs DVD Decrypter έχουν διαφορετική συμπεριφορά στα read errors)

i'l be back...

Δημοσ.

ee3509 όλα τα λεφτά το total copy nethorror edition

η πλάκα είναι ότι με το που έκανα search στο google το βρήκε στις... Απαραίτητες Εφαρμογές εφαρμογές του Insomnia! Μπράβο στους admin λοιπόν που έχουν προνοήσει αλλά εμείς με ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι τρώμε κόλημα...

να σημειωθεί ότι μόλις το εγκατέστησα... χρειάστηκα λιγη ώρα να καταλάβω πως δουλεύει τόσο διακριτικό που είναι

wincommander δεν λέγονται οι παλιές εκδόσεις του Total Commander η κάνω λάθος;

να σημειωθεί ότι με τα Copy Handler και Roadkil's Unstoppable Copier δεν κατάφερα να βρω πως γίνεται η αντιγραφή μέσα στην θολούρα μου, ενώ με το xplorer² ο υπολογιστής κράσαρε στα errors.

Πάντως το Total Commander ήταν απο τα πιο σταθερά και αν είχε κάποια επιλογή τύπου skip all on first error σίγουρα θα το προτιμούσα

Δημοσ.

Νά και η σελίδα του επίσημου Total Copy: http://www.ranvik.net/totalcopy/

Έχει περιγραφή, οδηγίες, και λινκ για δύο «ανεπίσημες» εκδόσεις, την NetHorror και μία πιο πρόσφατη.

ενώ με το xplorer² ο υπολογιστής κράσαρε στα errors.

Αυτό είναι παράξενο. Χρησιμοποιώ τον x² Pro ένα χρόνο και δεν μου έχει κρασάρει ποτέ πάνω σε μεταφορά ή αντιγραφή. Ούτε έχω δει να αναφέρεται τέτοιο πρόβλημα στα φόρουμ.

Δημοσ.
file Innersense den kserw pia ekdosei tou Total Commander xrisimopieis alla ego to vlepw mia mia xara

mrzero το screen capture που έχεις βάλει αναφέρεται στις επιλογές που έχει το πρόγραμμα αν κατά την αντιγραφή συναντήσει μέσα στον φάκελο άλλα αρχεία. αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Eusebius όντως δεν το πρόσεξα ότι υπάρχει και 1.2 έκδοση (έστω και Unofficial) την κατεβάζω και αυτή να τσεκάρω.

Τώρα για το xplorer² τι να σου πω. Σκέψου ότι το τρέχω και σε PIIΙ@600 με 256 RAM ίσως να μην είναι το ίδιο με κάποιο άλλο υπολογιστή. Πρόσεξα πάντως ότι το πρόγραμμα προσπαθεί αρκετές φορές να διαβάσει το αρχείο μέχρι να κάνει skip. Εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτειο. Θέλω να γίνεται skip κατευθείαν με το πρώτο error.

Δημοσ.

oxi den einai fa8os apla den mou vriskete corrupt cd tora gia na dokimasw....

an kai gia na eimai ilikrinis eimai sigouros oti vgazei tis idies epiloges...alla borei na kanw kai la8os perase polis kairos apo tin teleutai fora pou den boreousa na diavasw cd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...