Προς το περιεχόμενο

SWITCH για...2λόγους


COACH1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως έχει το πράγμα.Πριν από λίγο καιρό έπιασα δουλειά σε ένα γραφείο και στο οποίο δουλεύουμε με 2 υπολογιστές άλλα έχουμε ένα καλώδιο με το οποίο συνδεόμαστε στο server και μπαίνουμε έτσι στο ιντερνετ και η αλήθεια είναι οτι χρειαζομαστε αρκετες ωρες την συνδεση ταυτοχρονα και στους 2 υπολογιστες και γινεται ενας..."καυγας"ας πουμε.Ετσι λοιπον σκεφτηκα να παω να αγορασω ενα switch το οποιο ομως γενικα θα τα κανει ολα αυτοματα δλδ αυτο θα μας καει το sharing κλπ (γενικα εχουμε μεγαλες ταχυτητες και δε μας πολυενδιαφερει η ταχυτητα) Το switch θα μπορει να κανει αυτη τη δουλεια;(μου ειπε ο υπευθυνος που διαχειριζεται το server κλπ να μην παρω HUB γτ μπορει να υπαρξει προβλημα)Και κατι αλλο.το switch θα το μεταφερω μετεπειτα στο σπιτι οπου εχουμε 3 pc και θελω να το χρησιμοποιω για δικτυο να παιζουμε κανενα παιχνιδακι.φανταζομαι οτι για αυτη τη δουλεια ειναι, σωστα;ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πας να αγοράσεις ΕΣΥ ενα switch, για να το χρησιμοποιεί η εταιρία?? Γιατί, δικιά σου είναι?

 

Πρώτα απ'ολα δεν ξερω ποσο νόμιμο είναι, γιατι χρειάζεται να υπάρχουν τιμολόγια κλπ. Αλλά πες το switch επειδή ειναι αμελιτέο το κόστος του κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του. Μετά θα το βγάζεις κάθε μέρα να το πάρεις σπίτι να το στήνεις σε δικό σου δίκτυο? Πολύ αρπα κόλα σκηνικό, sorry κιόλας αλλά... ούτε 30ευρώ δεν κάνουν...

 

Δηλαδή για να συνδεθείς εσύ με τον server έχεις ΚΑΛΩΔΙΟ που το βάζεις και το βγάζεις κάθε φορά που θέλετε internet εναλλάξ?..... Ακρότητα....!

 

Πήγαινε πάρε εσύ ένα, πες και στην εταιρία να πάει να πάρει άλλο ένα να τελειώνει η υπόθεση..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου για ονομα... ενα απλο φτηνιαρικο switch 5θυρων εχει 20ευρω το πολυ..μην πω και λιγοτερα..πες τους να αγορασουν..Ποσο μαλλον οταν υπαρχει και "υπευθυνος" για τον server, που υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειχε φροντισει. Εαν ειναι τοοοοοσο σπαγγοι ακομα και για αυτα τα 20 ευρω, ελα να σου δωσω τσαμπα ενα 10αρι HUB..πες τους οτι αυτο μπορεσες να αγορασεις, αν ηθελαν switch να σου κανουν πρωτα αυξηση ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...