Προς το περιεχόμενο

Remote se Server 2003 mesw dsl.. Ti settings?


GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Server 2003 pou exw trexei SQL Server mia vasi tin opoia 'mirazei' stus local clients. Thelw na mporw na trexw thn client efarmogi remotely, mesw internet k thelw na mou peite pws.

Kserw pws ginetai me remote desktop alla thelw na kserw ti apaitiseis exei pou prepei na lavw ypopsin.

O server trexei 384 dsl static connection k lew na tin kanw 512 k ston remote client tha valw 384. Prepei na exei k autos static ip gia na ginetai to authorization h tha mporw na ftiaksw kapoio account gia na kanei login?

Episis, ektos apo remote desktop, ginetai na trexei h efarmogh me allo tropo? Terminal services gia paradeigma? Parakalw ta fwta sas..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το remote desktop connection αν δεν κάνω λάθος βασίζεται στα terminal services.

 

To RDC δεν τρώει πολύ ταχύτητα.... το θέμα είναι αν η εφαρμογή που θα τρέχει πάνω στον λογαριασμό του ο χρήστης έχει πολλά γραφικά και μπλέκονται πολλά αρχεία.

 

Για να τρέξει ο χρήστης την εφαρμογή θα πρέπει να δημιουργήσεις εναν λογαριασμό στον server και να επιτρέπεις remote login σε αυτο τον χρήστη "αν χρησιμοποιηείς Active Directory".

 

Στην συνέχεια δημιουργείς μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας του χρήστη αυτού και έτσι όταν κανει login θα μπορεί να την τρέχει απο εκεί. Πρόσεξε μπορεί να χρειάζεται να δώσεις επιπλέον δικαιώματα σε διάφορους φακέλους "αναλόγος πως έχει στηθεί η εφαρμογή".

 

Προς το παρόν κάνε δοκιμή με την 384 και βλέπεις. Αν δεν σε ικανοποιεί κάνε αναβάθμιση.

 

Υπάρχει και το remote administrator αλλά είναι πιο βαρύ απο ότι το RDC των windows!

 

Ελπίζω να διαφώτισα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια...

Από το 1 υποκατάστημα που μπαίνει τώρα το άλλο τερματικό με remote έχει σταθερη IP γιατί ειναι στο δίκτυο κ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ξέρεις εάν ο χρήστης που θα μπαίνει remotely μεσω DSL θα πρέπει να έχει σταθερή IP?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει να κάνει φίλε αυτό που λες....

 

 

Αν ο server δεν είχε static ip θα μπορούσε να πας εδώ http://www.dyndns.org'>http://www.dyndns.org Και να του πάρεις ενα hostname οπότε όποια στιγμή και να αλλάξει η ip του server εσύ θα έχεις στο standar hostname που διάλεξες.... το θεωρώ άσκοπο να έχεις static DSL :)

 

Δεν χρειάζεται αυτός που κάνει Login να έχει σταθερή ip. Κάνει login και με dynamic... :)

 

Για να μην θυμάσε συνέχεια την ip του server που θα κάνεις login πας http://www.dyndns.org Και κάνει assign ένα όνομα σε αυτή την Ip οπότε ο πελάτης όταν ανοίγει το RDC Θα πληκτρολογεί "this.is.thehost" αντί για χχχ.χχχ.χχχ.χχχ

 

Αυτα.!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εφαρμογή δεν έχει γραφικά, είναι απλά ένας client του ERP Προγράμματος που χρησιμοποιει η εταιρεία.

Ο ένας υπολογιστής που δουλεύει remotely ειναι με WiFi και δεν μπορώ δυστυχώς να υπολογίσω το πόσο bandwidth απαιτεί.. Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό?

Τα DNS Services που προσφέρουν οι εταιρείες παροχής Ιντερνετ τι είναι? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση μου ή το Remote Desktop είναι η πιο καλή λύση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η εφαρμογή δεν έχει γραφικά' date=' είναι απλά ένας client του ERP Προγράμματος που χρησιμοποιει η εταιρεία.

Ο ένας υπολογιστής που δουλεύει remotely ειναι με WiFi και δεν μπορώ δυστυχώς να υπολογίσω το πόσο bandwidth απαιτεί.. Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό?

Τα DNS Services που προσφέρουν οι εταιρείες παροχής Ιντερνετ τι είναι? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση μου ή το Remote Desktop είναι η πιο καλή λύση?[/quote']

 

Οταν έχεις wifi σε β mode τότε θεωρητικά έχεις

 

11μβιτ / 2 / 8 = ~ 687kb/sec Max traffic. Δεν ξέρω τι στήσιμο έχεις κάνει...και δεν καταλαβαίνω με τα συμφραζόμενα σου ποιος είναι με wifi Και πως βγαίνει στο internet.... Οπως και να έχει το θέμα δεν θα κοιτάξεις τι ταχύτητα πιάνεις το wifi αλλά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει η DSL.

 

Θεωρητικα για DSL έχουμε 384/128 =

 

DL 384 -> 384 / 8 = 48κβ μαχ

UL 128 -> 128 / 8 = 16κβ μαχ

 

Το DNS service είναι μια τεχνολογία. Δεν έχει σχέση με το RDC.

 

Επι τροχάδην: Αντι να πληκτρολογείς στον IE http://67.19.56.125 δίνεις το http://www.insomnia.gr

 

Για αυτή την Αντιστοίχηση των ονομάτων σε IP διευθύνσεις ή και το αντίστροφο είναι υπεύθυνοι οι DNS servers που κάνουν αυτή την δουλειά!

 

Δεν έχει καμία σχέση αυτό που θες να κάνεις με τους DNS. Θες να μου πεις ότι θα σηκώσεις δικό σου DNS server? Το θεωρώ άσκοπο. Πήγαινε στο http://www.dyndns.org και αντιστοίχησε την ip σου με κάποιο όνομα...

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...