Προς το περιεχόμενο

Δικτυο Πρόταση


silv_fing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχω δυο pc και ένα xbox με xbox media center εγκατεστημένο. Αλλά μόνο ένας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο internet διότι έχω usb adsl modem. Θα ήθελα λοιπόν να φτιάξω ένα δίκτυο και να συνδέσω τα δύο pc και το xbox για να παίζω με xlink kai. Δεν θέλω όμως να διαθέσω πολλά χρήματαστην αγορα εξοπλισμου ούτε θέλω να αλλάξω modem και να βάλω router. Πως θα γίνει λοιπον να συνδέσω τα 2 pc και το xbox??? Τα δυό pc έχουν nic 10/100 mbps. Γίνεται να κάνω δουλεια αγοράζοντας αυτό το switch http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613693 ??? και επίσης πως πρέπει να κάνω τις συνδέσεις???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά γίνεται, αλλά πως θα πρέπει για να έχεις ιντερνετ να είναι ανοιχτό το πισί που θα είναι πάνω στο μόντεμ. Αντί να δώσεις 13 ευρώ, δεν δίνεις 30 να πάρεις κανα μεταχειρισμένο adsl modem που να έχει και 4 ethernet πίσω? Να κάνεις και τη δουλειά σου άμεσα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γίνεται αλλά όπως είπε και ο πρωλαλήσαντας, θα πρέπει να έχεις το pc που δίνει internet συνέχεια ανοικτό αμα θέλεις να είναι on-line οι υπόλοιποι. Διαλέγεις και παίρνεις..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...