Προς το περιεχόμενο

FEAR sos

fanpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρύ κι ασήκωτο είναι, αλλά πρόβλημα δε μου έβγαλε κανένα. Το τερμάτισα χωρίς να βάλω κανένα patch. Sorry που δε μπορώ να βοηθήσω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά το πρόβλημα έχει ώς εξής: το παιχνίδι δεν το έχω original και το έχω κάνει τουλάχιστον 3-4 φορές install αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται. Το παράδοξο είναι ότι όταν το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή (μικρότερης δυναμικότητας) έπαιζαν κανονικά οι διαλόγοι.έχω κατεβάσει όλους τους τελευταίους drivers της κάρτας ήχου αλλά τίποτα.Επόμενη λύση ..... πέταμα

Δημοσ.

Logia exeis mia Sound Blaster!! ee???

Kai logiaka einai mia apo tis palies. Tis Live!!!!!

Auto logika einai problima simbatotitas tis kartas ixou giati exei gerasei ligo. Iparxoun 2 lisis pou mporei na doulepsoun!

1) Pigene start\run kai grapse "dxdiags" kai exei pigene stin karta ixou kai bale to hardware acceleration sto basic

2) Energopiise tin onboard karta ixou kai pekse ixo apo ekei!

Elpizo na boithisa

ps: iparxei k 3h lisi. Agorase alli karta ixou :P

Δημοσ.
Logia exeis mia Sound Blaster!! ee???

Kai logiaka einai mia apo tis palies. Tis Live!!!!!

Auto logika einai problima simbatotitas tis kartas ixou giati exei gerasei ligo. Iparxoun 2 lisis pou mporei na doulepsoun!

1) Pigene start\run kai grapse "dxdiags" kai exei pigene stin karta ixou kai bale to hardware acceleration sto basic

2) Energopiise tin onboard karta ixou kai pekse ixo apo ekei!

Elpizo na boithisa

ps: iparxei k 3h lisi. Agorase alli karta ixou :P

Χρόνια πολλά σε όλους.Φίλε μου Η κάρτα ήχου που έχω είναι η sb audigy 2zs.Αν δεν κάνω λάθος είναι καινουργια πριν από ένα μήνα την πήρα. Πρίν από αυτή είχα την onboard αλλά και πάλι δεν έπαιζαν οι διαλόγοι όπως τώρα.Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας αλλά έχω πεπειστεί ότι δεν υπάρχει λύση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...