nick_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Θυμάμαι ότι στην προηγούμενη έκδοση του Firefox 1.07, υπήρχε μια ρύθμιση που μπορούσες να επιλέξεις οι σελίδες να διαβάζονται 1α απο την cache του προγράμματος και αν είχαν αλλάξει να κατεβαίνουν τα νέα στοιχεία απο τον σερβερ. Στην τελευταία έκδοση του προγράμματος, κάθε φορά που ανοίγω τον Firefox και επιλέξω να ανοίξω μια σελίδα αντί να φορτώνει λογότυπα, εικόνες και εικονίδια των φόρουμ απο την cache, τα ζητάει εκ νέου με αποτέλεσμα να καθυστερεί να κατέβει η σελίδα. Υπάρχει κάποιος που να έχει παρατηρήσει το ίδιο πρόβλημα και να έχει βρεί λύση;
xaxa1982 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως έχεις κάνει πολύ μικρή την cache?Τον εγκατέστησες απλά ή πείραξες τίποτα?Αν δεν πείραξες,παίζει να είναι κα τα site που μπαίνεις!Εκτός και αν δεν απεγκατέστησες την παλιά έκδοση του firefox και είχες πειράξει κάτι εκεί και πέρασαν οι ρυθμίσεις και στο firefox 1.5.
nick_gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 όχι δεν έχω πειράξει τπτ ούτε είχα απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση μπαίνω στο μαίλ μου και κυρίως σε φόρουμ cache έχω ορίσει στα 100+ΜΒ
De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Alh8eia afti h cache to firefox pou einai? synexws xanw arxeia apo ekei.
nick_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 C:\Documents and Settings\onoma xrhsth\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\onoma profil\Cache
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.