Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 υπαρχει η επιλογη στο Azureus να μπορω να επιλεξω ποια αρχεια απο καθε torrent να θελω να εγκαταστησω, οπως γινεται και στο bitcomet;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Εννοείς ποιά αρχεία να κατεβάσεις; Ναι, φυσικά υπάρχει. Υπάρχει και στο μTorrrent. Εγώ αυτό θα σου συνιστούσα, είναι πολύ πιο ελαφρύ. Κι όταν λέω "πολύ" εννοώ ΠΟΛΥ. Αισθητή η διαφορά. Και δεν υστερεί σε τίποτα από πλευράς λειτουργικότητας. κι όχι κανά live ή non-live link
Eusebius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/Download_only_certain_files_within_a_torrent
Dark-Shadow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 paredwse epidi den to vrika mporeis na anevaseis link gia to μTorrent? pls
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Καλυτερα σβησε το, γιατι οπως ειπε και ο paredwse : κι όχι κανά live ή non-live link Eusebius ευχαριστω. θα το δοκιμασω. θα δω και τι λεει και το μTorrent.
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 στο μTorrent την επιλογη 'enable upnp port mapping' να την απενεργοποιησω;
migel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Με winXPpro EN την έχω ενεργοποιημένη . Απενεργοποίησα χθές την επιλογή DHT & DHT for new tor...... μετά απο μήνυμα που έλαβα απο site που είμαι member , το οποίο ανέφερε οτι θα μπλοκάρονται όσοι μπαίνουν με την ανω επιλογή enable . ΥΣ. Κάτι άλλο νομίζω εννοεί ο paredwse .
Luxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 και ακομα κατι. το bandwidth allocation τι ακριβως κανει; που προτεινετε να το εχω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.