Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia ti ginetai me to 360??? paizw to viva pinata kai ana 1 wra mou kollaei!! borei kai na mou kollise 5 fores...

telika mallon to fall update prokalei provlima kai i microsoft adiaforei to internet exei gemisei diamartiromenous.oloi to idio provlima stadiaka xekina freezing sta games provlimatika grafika sto pgr3 kai sto telos red lights.pola atoma stin ameriki exoun arxisei na fovounte tin agora tou xbox360 afou an valoun to fall update auti tha xanaxalasei.auto to topic xeperase ta 1000 post kai einai mono ena apo ta ekatontades topic pou iparxoun gia to thema auto

http://forums.xbox.com/1/7864073/ShowPost.aspx#7864073

iparxoun periptoseis se auto to topic pou atoma exoun stilei to xbox gia episkevi mexri kai 5 fores.elpizw na min epireasei auto to gegonos tin microsoft tora pou vgike kai to ps3.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

autoi pou postaroun ekei einai apo USA?.....rotao giati me to DEAD RISING diavaza apisteuta provlimata pou eixan me Overheating,provlimata me ton skliro pou tous kollage (eno an ton evgazan epeze to paixnidi) kai alla polla....eixa steilei epistoli kai stin Capcom oti euthinete pou tous xalase to XBOX...ta leo ola auta giati exo epifilakseis me to ti ginete ekei....mipos ftaiei kati me to NTSC pou exoun ekei?.....xazo akougete alla edo den eixe paratirithei oute MIA periptosi me ta provlimata tou Dead Rising

Δημοσ.
autoi pou postaroun ekei einai apo USA?.....rotao giati me to DEAD RISING diavaza apisteuta provlimata pou eixan me Overheating,provlimata me ton skliro pou tous kollage (eno an ton evgazan epeze to paixnidi) kai alla polla....eixa steilei epistoli kai stin Capcom oti euthinete pou tous xalase to XBOX...ta leo ola auta giati exo epifilakseis me to ti ginete ekei....mipos ftaiei kati me to NTSC pou exoun ekei?.....xazo akougete alla edo den eixe paratirithei oute MIA periptosi me ta provlimata tou Dead Rising

oi perisspteroi einai alla exei kai apo alles xwres.alla autoi ekei stin usa den exoun provlima to stelnoun kai mesa se mia vdomada to pairnoun pisw einai poio diskolo gia emas tous ellines.alla pantws to provlima exei xefigei an deis kai poio panw alla dio paidia apo edw milane gia freezing.ti na pw exw xenerosei me tin microsoft.tora molis diavasa oti kai to wireless headset exei provlimata ta opoia gia alli mia fora i microsoft agnoei.mallon skavoun to lako tous.

Δημοσ.

ρε παιδια σε official sites οπως το .com δεν θα βρειτε πληροφοριες να καταλαβετε και τιποτα..

περισσοτερο σε sites οπως το xboxscene ψαχτε, που σε thread προβληματων ο καθενας αναφερει ακριβως τι hardware περιεχει το 360 του.

εγω εκανα το update απο την πρωτη μερα, και ποτε δεν ειχα ουτε ενα κολλημα ουτε ενα προβλημα.

οσο για το headset, το εχω αναφερει κι εγω νωριτερα και προτεινω υπομονη για την αγορα,

αλλα ξερω επισης και οτι o major nelson ηδη εχει μετεφερει το θεμα στο hardware department ;)

Δημοσ.
ρε παιδια σε official sites οπως το .com δεν θα βρειτε πληροφοριες να καταλαβετε και τιποτα..

περισσοτερο σε sites οπως το xboxscene ψαχτε, που σε thread προβληματων ο καθενας αναφερει ακριβως τι hardware περιεχει το 360 του.

εγω εκανα το update απο την πρωτη μερα, και ποτε δεν ειχα ουτε ενα κολλημα ουτε ενα προβλημα.

οσο για το headset, το εχω αναφερει κι εγω νωριτερα και προτεινω υπομονη για την αγορα,

αλλα ξερω επισης και οτι o major nelson ηδη εχει μετεφερει το θεμα στο hardware department ;)

file petran den eipa oti to fall update katastrefei oles tis consoles alla ena mikro pososto.kai sto xbox scene na deis kai ekei exei topics gia auto to thema.oute egw exw provlima alla opws eides kapoia atoma poio prin eipan gia provlimata.entaxei autos pou eipe gia to viva pinata mporei na einai kai tixaio afou to viva exei kapoia bugs kai periergo mixanismo loading kai saving(as kanei ena clear stin cache gia kalo kai gia kako.

oso gia to viva pinata to paixnidi einai fovero eixes dikio.an kai exei kapoia bugs.mia erotisi sou exei tixei kapoia pragrama px ena pinata na exafanistei kai na min fenetai i ena spiti?

Δημοσ.

εμενα οχι αλλα το εχω υποψη μου. υπαρχει ενα thread στο επισημο xbox.com που ανοιξε καποιος απο τη rare και μαζευει πληροφοριες για τις συνθηκες που εγινε η "εξαφανιση" ωστε να περιορισουν τις συνθηκες και να εντοπισουν το bug.

η rare εχει κανει πολλα ωραια πραγματα μεσω xboxlive (πχ enable online co-op στο kameo) και πιστευω οτι θα το λυσει συντομα.

παντως η λυση αν σου συμβει αυτο, ειναι απλη.

το σπιτι μπορει να εξαφανιστει, αλλα η σκια του παραμενει.

εντοπιζεις λοιπον το σπιτι, και το βαζεις σε ενα κιβωτιο και το ταχυδρομεις στον εαυτο σου. ετσι θα ξαναεμφανιστει κανονικα.

Δημοσ.
brave ftaei i grammi.k mena m to kanei apo tin stigmi pou mpika live.kleise pc k tetoia,oli i grammi sto 360.k tha deis tha strwsei

Ειδικα οτανν στελνεις δεδομενα(π.χ με το azureus..) τοτε γονατιζει η γραμμη .....

Δημοσ.
oso gia to viva pinata to paixnidi einai fovero eixes dikio.an kai exei kapoia bugs.mia erotisi sou exei tixei kapoia pragrama px ena pinata na exafanistei kai na min fenetai i ena spiti?

Symfwnw oti einai fovero strategy paixnidaki einai to PRWTO game sto 360 pou pragmatika exw kollisei toso.. Oson afora to provlima auto pou les NAI mou exei tyxei se arketa objects exafanizontai xwris logo.. Pinatas den fainontai, i dentra exafanizontai kai otan pigainw sto journal sto resident pinatas auta ta pinatas pou exoun exafanistei enw YPARXOUN ston kipo den mou emfanizei tin epilogi "A:Go to pinata".. Ti na pw einai krima ena toso wrsio game na exei tosa polla bugs.. Eutyxws eimai sigouros oti i rare tha vgalei kapoio patch, i Rare einai gnwsti gia to swsto customer care service pou exei...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει κανένα bug αλλά για να το λέτε εσείς, έτσι θα είναι. Δεν έχω παίξει και πολλές ώρες. Από χθες το πρωί, μόνο καμιά...δεκαριά! Μεγάλο κόλλημα!

Λογικά θα βγει κάποιο patch αργά ή γρήγορα.

Δημοσ.

asxeto emena epa8e to e3eis, exw ena backup pou egine se pc filou( nfs Carbon) to dokimazoume sto diko tou mia xara (hitachi 47dj) tespa meta apo 4-5 meres pou apofasisa na to dokimasw sto diko mou, anoigw to 360(meta apo 4-5 meres apra3ias) to bazw arxizei xroutsa xroutsa tsak paei na fortwsei kai tsoup disk error pataw to eject kai vuala kolaei me kati aspres grammes sthn o8onh, to kleinw to 3ananoigw ayto ekei kolhmeno sthn idia o8onh (xwris kokkina lampakia panta) bgazw ta kalwdia apo pisw ta idia... ahm skeptome aiwneia tou h mnhmh alla lew as dokimasw kai to teleytaio mou xarti bgazw ton disko loipon kai to trofodotiko apo to reyma ta 3anasyndew anoigw kai ola mia xara. Kai erwtw, kolaei kai to power brick san ontothta????

Δημοσ.

logika to power brick den kolaei,eprepe na deis ean otan to anoiges anabe to prasino labaki pu exei,bebaia twra pu xekolhse den boreis na to testareis.Padws otan kolaei to 360 kai den xekinaei swsta to labaki sto trofodotiko prepei na einai k pali prasino.

Δημοσ.
logika to power brick den kolaei,eprepe na deis ean otan to anoiges anabe to prasino labaki pu exei,bebaia twra pu xekolhse den boreis na to testareis.Padws otan kolaei to 360 kai den xekinaei swsta to labaki sto trofodotiko prepei na einai k pali prasino.
etsi pisteya ki gw alla mallon eixe faei kapoio eidos kolhmatos afou oso emene sthn priza den douleye h konsola ki as to eixa 3esyndesei kai syndesei me aythn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...