Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
xrest και σε μένα έβγαζε αυτό το μήνυμα και τελικά έφταιγε το δισκάκι..είχε γρατζουνιές πάνω...Δοκίμασε να το καθαρίσεις

i blakeia einai oti to cod3 molis to pire enas filos.dld itan olokainourgio.aplws tode sto 360 mou.dld den eide tpt:???:

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα links. Αν μου στέλνατε και κανένα invitation για το θείο στο miliospap at hotmail dot com θα σας ήμουν υπόχρεος.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
το need for speed carbon κανει σε κανεναν κολληματα?εκανα το πρωτο μου freeze οθονης μετα απο 1χρονο,fuck!
έτσι ξεκίνησε και το δικό μου, με το carbon μεχρι που τα έπαιξε forever
Δημοσ.

Εμένα μου κόλλαγε το splinter cell, και κάποιο άλλο.

Νόμιζα ότι είναι η αρχή του τέλους(έτσι διαβασα και μου λέγανε), αλλα μέχρι τώρα( φτου μην το ματιάσω) παίζει καλά(πάει 1 μήνας)

Δεν είναι τίποτα. Η θα συνεχίσει να παίζει οκ το 360 σου ή θα σου σκάσουν τα 3red lights of death.

Offopic: Dare τι έκανες με το δικό σου?

Δημοσ.

δεν το εφτιαξες?

το gow σου κολλαγε?γιατι εχει παιξει χιλιαδες ωρες...

υγ το nfsc κολλησε μετα το 30% το πεταω και βλεπουμε,μετριο ηταν!

Δημοσ.

to nfs moy ekane kai emena kolimata alla moy ekane kai 2-3 fores freeze, apo tote omws poy allaksa 8esh sth konsola exei paramhnei mono se kati psilokolimatakia (aerizete much better)

na anaferw episeis oti prin to update toy nfs ola pigainan yperwxa xwreis kolimata kai xwreis fysika freezing

Na rwtisw kati na akoysw thn gnwmi sas? to 2k7 nba otan ftanete pros to telos toy agona kanei kapoia "gkao" pragmata? toy typoy na sfyraei faoul amesos me to poy dineis passa, xwreis na ginete tpt kai xwreis na prolabaineis kan na kaneis kati??

Δημοσ.
Na rwtisw kati na akoysw thn gnwmi sas? to 2k7 nba otan ftanete pros to telos toy agona kanei kapoia "gkao" pragmata? toy typoy na sfyraei faoul amesos me to poy dineis passa, xwreis na ginete tpt kai xwreis na prolabaineis kan na kaneis kati??

ναι απο default ειναι ενεργοποιημενο το automatic foul, οποτε η ομαδα που χανει κανει σκοπιμα φαουλ στα τελευταια λεπτα. Το αλλαζεις απο το coaching options νομιζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...