notorious20 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 paides an iparxei kaneis giannena pou na pernaei fw sto xbox as mou steilei ena pm.. to mono pou fovamai einai oti den tha kataferw na bgalw kala to stick kai tha xasw eggiisi+oti exo forito kai den exo sata sindesi... opote steilte mou ena pm plzzz...
ReZonanZ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Να κανω κ εγω μια ερωτηση:Αν παρω καινουριο το xbox360 απο καποιο μαγαζι αυτες τις μερες,ποσες πιθανοτητες εχω να εχει το philips drive;;;
jimaros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 paides an iparxei kaneis giannena pou na pernaei fw sto xbox as mou steilei ena pm.. to mono pou fovamai einai oti den tha kataferw na bgalw kala to stick kai tha xasw eggiisi+oti exo forito kai den exo sata sindesi... opote steilte mou ena pm plzzz... Man...einai aplo...pare ena pistolaki zestoy aera kai zestane gia kana pentalepto to stick...meta 8a 3ekolisei san aplo aytokolito:grin: ...to exo dokimasei...oso gia ton forito, mporeis na agoraseis ena usb to sata metatropea apo to http://www.play247.gr -> foritoi -> e3artimata...to katasthma vriskete stin patra alla stelnei paragelies s'oli thn ellada(etsi laei toylaxiston)...den 3ero omos an 8a doylepsei gia samsung:roll: ....gi' ayto kane prota ayto pou sou eipa me to pistolaki kai anoi3e tin konsola gia na deis to drive...
Rebel21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 paides an iparxei kaneis giannena pou na pernaei fw sto xbox as mou steilei ena pm.. to mono pou fovamai einai oti den tha kataferw na bgalw kala to stick kai tha xasw eggiisi+oti exo forito kai den exo sata sindesi... opote steilte mou ena pm plzzz... oti kai na kaneis to stick einai ftiagmeno etsi wste na min xanakolaei teleia.gia malakes tous perases.asxeta an kanoun ta strava matia kai episkevazoun anigmenes consoles.akoma einai exairetika diskolo na min afiseis kapoio simadi se kapoio profanes simeio logo twn katsavidiwn pou xrisimopoieis.kai emena to stick fenetai na einai kolimeno teleia alla nomizw oti exoun kapoio tropo na to katalavoun.
Toufas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον "κατεβάζω games και σας ενημερώνω για το ακριβές release, ώστε να το κατεβάσετε κι εσείς". Δυστυχώς όμως έχει καιρό να βγει κάτι καλό, τους τελευταίους 2 μήνες το μόνο παιχνίδι που έχω βρει είναι το Lost Planet. iparxei to topic gia ta nea tou xbox...edo einai gia to hack tis konsolas an den kano lathos.
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Στο "official" thread περί 360 δεν συνηθίζεται να μιλάμε για...backup releases. Οι αναφορές σε αντιγραφές παιχνιδιών και proper releases είναι ανύπαρκτες. Είναι απλώς θέμα συνήθειας, έτσι ξεκινήσαμε σ'αυτό το thread και συνεχίζουμε. Άλλωστε στο...άλλο thread (που γίνεται πολύ καλή δουλειά στο θέμα της ενημέρωσης) πιο πολύ ασχολούνται με τα arcade παιχνίδια του xbox live (παντελώς αδιάφορα κατ'εμέ) παρά με τα "κανονικά" releases. Απολύτως λογικό, η συχνότητα με την οποια βγαίνουν τα arcade παιχνίδια είναι μεγαλύτερη. Το παρόν νήμα είναι απλώς πιο underground.
sironoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιδία θα μπορούσατε να μου πείτε τι 360 να πάρω ένα με hitachι drive ή με toshiba-s?Σας ρωτάω με βάση ποιο είναι ευκολότερο στο flashαρισμα και πόσο εύκολα παίζει τα dvds το drive(xbox και xbox 360).Γιατί απο ότι έχω διαβάσει στο topic το hitachi δημιουργεί αρκετά προβλήματα στα αντίγραφα των games.Exω ένα ΝΕC DVD_RW 3520A θα έχω προβλήματα στο να μου διαβάζει τα δισκάκια το 360, ποιο απο τα 2 drives είναι πιο εύκολο να τα διαβάσει?
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Το Toshiba έχει καλύτερα tools για φλασάρισμα και γενικά...σκάλισμα. Είναι όμως το παλιότερο όλων (νομίζω) οπότε θα πρέπει να είναι παλιάς κατασκευής και το 360 που θα πάρεις. Είσαι βέβαιος ότι θα μπορείς να ξέρεις τι drive έχει το 360 πριν το αγοράσεις? Θα πρέπει να ζητήσεις να σου ανοίξουν τουλάχιστον το πορτάκι (όχι το ίδιο το κουτί) για να δεις ποιάς μάρκας drive έχει. Το ακριβές μοντέλο όμως θα το μάθεις μόνο όταν ανοίξεις το ίδιο το κουτί (προφανώς μετά την αγορά). Το Hitachi δεν δημιουργεί προβλήματα στα αντίγραφα. Το μόνα dvd-rom που μπορούν να διαβάσουν αυθεντικά δισκάκια 360 είναι τα Samsung SH-D162C και το 163. Και πάλι μόνο αν φλασαριστούν με το firmware του Kreon. Επιπλέον είναι μόνο readers και όχι writers.
sironoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγώ μιλάω για τα games images που βρίσκουμε μέσω internet, εάν τα γράψω με το Νec μου σε dl disks καλής ποιότητας θα παίζουν κανονικά και στα 2 drives?η θα έχω πρόβλημα?Έξω στο πακέτο του 360 δεν γράφει το drive που κάνει χρήση?
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς και το πακέτο του 360 δεν έχει απολύτως καμία αναφορά στο drive που έχει η κονσόλα, αυτή είναι πληροφορία αχρείαστη στον επίδοξο αγοραστή, εκτός κι αν έχει...πονηρό σκοπό. Οπότε θα ξέρει να το δει κι από μόνος του με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον. Αν χρησιμοποιήσεις το NEC που έχεις για να γράψεις images, τότε η σωστή εγραφή είναι περισσότερο θέμα του NEC και του δισκακίου (!) που θα χρησιμοποιήσεις, παρά θέμα του 360 drive. Ρε σεις, μη λέτε φόρα-παρτίδα "Εγώ μιλάω για τα games images που βρίσκουμε μέσω internet...", δείξτε λίγη λεπτότητα!
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ρε nzeppos χαρά στο κουράγιο σου που ξαναγράφεις τα γραμμένα!! :lol: :roll: :roll:
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα. Αφού βαριούνται να κάτσουν να διαβάσουν...γενικά για πληροφορίες, δείτε στο forum του xbox-scene, ΠΡΙΝ ρωτήσετε εδώ. ΕΚΕΙ είναι που έχει το πολύ πράγμα και τις πολλές τεχνικές λεπτομέρειες. Εδώ καθόμαστε και λέμε τα δικά μας, αφού πρώτα έχουμε διαβάσει/τσεκάρει τα μεγάλα sites του εξωτερικού. Να μου πεις εδώ πολλοί απαιτούν και guide στα ελληνικά...
sironoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδία αλλά έχω διαβάσει πάνω απο 140 σελίδες εδώ και άλλες τόσες στο xbox-scene και προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη με τα drives αλλά απο ότι βλέπω θα άγορασω πρώτα την κονσόλα και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει! ευχαριστώ πόλυ για την βοήθεια.
Stormwatch Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αν ανοιξεις αυτο το "πορτακι" στο πανω μερος του κουτιου, βλεπεισ το ταμελακι της κονσολας με το serial number και την ημερομηνια κατασκευης... καλου κακου, να προτιμησεις να εχει κατασκευαστει το πρωτο 6μηνο-8μηνο του 2006 και επισης πολυ σημαντικο πριν κανεις καμια εγχειρηση, να κανεις update την κονσολα μεσω Live και να την τεσταρεις για καμποσες ωρες με κανενα παιχνιδι
MrTambourineMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κύριοι. Το φλασαρισμένο από μαγαζί 360 μου σε 2 μέρες εξέπνευσε. Πήγε στην εγγύηση κανονικά...από ότι μου είπαν από το μαγαζί και περιμένω. Μετά από αυτή την ταλαιπωρία (η οποία αν δεν το πάρω στα χέρια μου να δουλεύει δεν θα έχει τελειώσει) σκέφτομαι να του αγοράσω μία από αυτές τις εξωτερικές ψύκτρες-ανεμιστήρες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του. Μία τέτοια λύση θα επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του-θα το καταπονούσε λιγότερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.