oracle22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν μπορω να καταλαβω τι μαλ.....σμενο topic ειναι αυτο στο οποιο ξοδευω τον χρονο μου να σας κανω reply! "XBOX 360 Hacking" και παπ...ριες! Το μονο που ξερετε να λετε, ολοι εσεις οι δηθεν "hackerαδες", ειναι για τα καινουρια παιχνιδια που βγαινουν, και για το τι ηχεια εχετε! Ρε Administrator κλειστο το topic! Ημαρτον! Υ.Γ.Σε δυο replies μου, που ζητουσα βοηθεια, δεν μου απαντησε κανεις+ και τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα ασχοληθειτε μαζι μου,γιατι σας "προσβαλω"!
Donacgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ego afti exo gia to 360 mou http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=880817 oracle22 mi ta para les! ekanes mia ereyna sto topic kai de vrikes tin apadisei pou thes? gia na xalaronoume ligo! psaxe prota kai meta zita help kai olo kai kapoios tha se voithisei!
akis333 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Διάβασα πως το firmware του Hitachi ακόμα δεν έχει Media stealth, dual speed και ISO support. Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας εξηγήσει με λίγα λόγια τι σημαίνουνε αυτά. Απ'ότι έχω καταλάβει για το media stealth : χωρίς αυτό μπορεί η M$ να καταλάβει ότι παίζεις copies παιχνιδιών και να σε κάνει Ban ,σωστά?
oracle22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Διάβασα πως το firmware του Hitachi ακόμα δεν έχει Media stealth, dual speed και ISO support. Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας εξηγήσει με λίγα λόγια τι σημαίνουνε αυτά. Απ'ότι έχω καταλάβει για το media stealth : χωρίς αυτό μπορεί η M$ να καταλάβει ότι παίζεις copies παιχνιδιών και να σε κάνει Ban ,σωστά? Αγαπητε akis333 firmware stealth εχει το hitachi, dual speed δεν εχει, και iso support (τουλαχιστον μεχρι την τελευταια εκδοση που γνωριζω)! Αυτα τα υποστηριζουν μονο τα Sammy (Samsung). DUAL SPEED= Δυο επιλογες διαβασματος DVD. Αργο 2-4X για τα κακης ποιοτητας Backup DVD και γρηγορο mode 12X (οπως τα γνησια), για τα καλης ποιοτητας. ISO Support= Να μπορει να διαβασει XBOX 1 Backup DVDs σε απλα DVD Single Layer κατι που δεν γινοταν μεχρι στιγμης! Προσοχη! Μονο Games που εχουν φτιαχτει με την μεθοδο GDFI Image. Tα λεμε!
Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητε akis333 media stealth εχει το hitachi, dual speed δεν εχει, και iso support (τουλαχιστον μεχρι την τελευταια εκδοση που γνωριζω)! Αυτα τα υποστηριζουν μονο τα Sammy (Samsung). DUAL SPEED= Δυο επιλογες διαβασματος DVD. Αργο 2-4X για τα κακης ποιοτητας Backup DVD και γρηγορο mode 12X (οπως τα γνησια), για τα καλης ποιοτητας. ISO Support= Να μπορει να διαβασει XBOX 1 Backup DVDs σε απλα DVD Single Layer κατι που δεν γινοταν μεχρι στιγμης! Προσοχη! Μονο Games που εχουν φτιαχτει με την μεθοδο GDFI Image. Tα λεμε! to hitachi den exei media stealth.na doume stin kainourgia ekdosi an pote aftos o gary opa axiothei na tin vgalei.exei omws firmware stealth pou to samsung den exei nomizw. exei akousei kaneis kati gia neo firmware hitachi?exei argisei para poli.
oracle22 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ναι εχεις δικιο! Δικο μου λαθος! Firmware stealth εχει! Η τελευταια εκδοση απο οτι ξερω:Maximus XTREME 1.6 For GDR-3120L V0078FK
Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ναι εχεις δικιο! Δικο μου λαθος! Firmware stealth εχει! Η τελευταια εκδοση απο οτι ξερω:Maximus XTREME 1.6 For GDR-3120L V0078FK auti einai i teleutaia alla einai mono gia 078.gia ta alla exei na vgei poli kairo.
jimaros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 RE sis ti 8a ginei......8a vgaloune kana kainourgio firmware gia mas toys hitachides?.....exo frixei me to kolo 2.3 rev 2....o gary ti kanei koimatai???????....eleos....
Socratis_g Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Γιατί μια χαρά δε σου λειτουργείς τώρα? Γιατί θες πάλι να ξεβιδώνεις?
xrest Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 k gw me to 1.3 exw meinei apo to iounio..de xreiazetai tpt
notorious20 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 paides exo ena entelos palio pc to opoio omos exei pci slot styi motherboard.. mipos iparxei kamia karta na exo kai sata connection.. exo idi flasharismeno smasung dvd.. an iparxei kapou kapoia karta kai ginetai na tin valw se palio mixanima steilte mou ena link na tin do.. thelw na einai compatible me to samsung dvd drive toy 360.,..
akis333 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νόμιζα πως το τελευτάιο firmware για Hitachi, το οποίο και έβαλα στο XBOX είναι το Maximus-Garyopa XTRM-HITACHI v2.3 Stealth.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ναι, το τελευταίο είναι το 2.3 και έχουν πολύ καιρό να βγάλουν νέα έκδοση. Αλλά είναι τέτοια η διαδικασία και η φασαρία να ξαναφλασάρεις το 360 που, εφ'όσον δουλεύει μια χαρά, δεν υπάρχει νόημα να περνάμε καινούριο firmware κάθε τρεις και λίγο. Κι εγώ έχω μείνει με το 2.1 από τότε που πήρα το 360, Οκτώβρη μήνα, και θα ξαναπεράσω firmware μόνο όταν βγάλουν μια πραγματικά εξελιγμένη έκδοση και όχι να έχει 5-10 σχετικά ασήμαντα bug fixes (που ούτως ή άλλως δεν με επηρεάζουν). Αφού δουλεύει δεν το πειράζω καθόλου. Πρακτικά μόνο το open tray bug περιμένω να φτιάξουν. Όσο για το φίλο notorious20 που ψάχνει για pci κάρτα με sata controller, αυτό που ξέρω είναι ότι οι pci κάρτες που έχουν το via 6421a chipset σίγουρα συνεργάζονται με το Samsung. Φυσικά υπάρχουν σε πολλές μάρκες και υλοποιήσεις αλλά εμάς μας νοιάζει το εν λόγω via chipset. Έχω διαβάσει ότι οι κάρτες αυτές δουλεύουν καλύτερα αν έχεις τους 5.20c drivers. Επίσης συνεργάζονται και με το Hitachi (στο οποιο, κατά τη γνώμη μου, το φλασάρισμα είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση). Από κει και πέρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι πρώτον να αγοράσεις μια τέτοια κάρτα και δεύτερον να στρωθείς στο διάβασμα σε διάφορα πιο τεχνικά forum από το insomnia, όπως π.χ. το forum του xbox-scene, του 360mods.net, του forums.maxconsole.net κλπ. Εκεί θα βρεις σίγουρα πληροφορίες, όλοι από εκεί μαθαίνουμε και απλώς τα μεταφέρουμε στο insomnia, μην περιμένετε να βρείτε λύσεις για όλα σας τα 360-προβλήματα εδώ... Αυτό το τελευταίο το λέω για το φίλο oracle22, ο οποιος (με απαράδεκτο τρόπο) γκρίνιαζε ότι κανένας δεν του απαντάει στην ερώτησή του και ότι εδώ είμαστε μόνο για να λέμε για τα καινούρια παιχνίδια κλπ. Προσωπικά δεν μπορούσα καν να απαντήσω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Samsung και το mktflash. Με 2' ψάξιμο όμως μπορεί κάποιος να βρει συμβουλές σε διάφορα forum στο internet. Π.χ. για το λάθος "error 00 should be 70" κάποιος πρότεινε τα παρακάτω: Both power and video cables plugged into the Xbox 360? Is the PC and Xbox 360 grounded together? Have you tried all available ports on your motherboard. Also, if possible, try using a different SATA cable. Make sure RAID is disabled and if there is a setting for SATA Spread Spectrum, either disable it or set it to its lowest setting. If all else fails, the nonRaid VIA card is back in stock at Newegg. ενώ κάποιος άλλος υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζε συνεχώς το παραπάνω λάθος και έφτιαξε το samsung ms28 του χρησιμοποιώντας την VCC method με το mktflash (η οποια δεν είναι ό,τι ευκολότερο, γιατί μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το drive αν δεν την εφαρμόσεις σωστά).
vfragos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 to hitachi den exei media stealth.na doume stin kainourgia ekdosi an pote aftos o gary opa axiothei na tin vgalei.exei omws firmware stealth pou to samsung den exei nomizw. exei akousei kaneis kati gia neo firmware hitachi?exei argisei para poli. Τι ακριβώς κάνει το firmware stealth και τι το media stealth ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.