Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mia apo ta idia tha einai kai auto mallon

PS pou xathikes re Jim;:-D

99,9% nai , idio tha einai. Alla ti na kanoume pou eimaste kollimenoi :P

PS

ase , plakwsan ta project sto panepistimio kai ksehasame kai to pro kai to 360 :P

alla teleiwnei to eksamino , pou tha paei :D

Δημοσ.
Crackdown.USA.XBOX360-RANT... region free :)

nice!

....Exei pexei kaneis to midway?Telika mufa k to midway ,makriaaa...

Gia to Midway akousa ki egw oti to campain einai psilomoufa kai malista apo atomo pou paizame team to multi demo kai mas arese... Krima giati to game exei wraio concept.

Δημοσ.

παιδια εχω το εξης προβλημα

dvd recorder LG

δισκακια intenso dvd+r dl 8x - γραφω Χ2,4

clonecd 5.3

Εχω κανει με επιτυχια 5-6 εγγραφες και παιζουν στο xbox360

αλλα σε αλλα το clone cd σταματαει στο 5% η στο 30 % δεν μου δειχνει

χρονο αλλα το dvd-recorder συνεχιζει να γραφει μεχρι το τελος κανει lead out και στο

τελος μου βγαζει μυνημα οτι η εγγραφη απετυψε !

τα images ειναι σε μορφη

IMAGE.000

IMAGE.dvd

η

IMAGE.iso

IMAGE.dvd

τι νομιζεται οτι μπορω να κανω - ποια η διαφορα IMAGE.000 και IMAGE.ISO

ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια εχω το εξης προβλημα

dvd recorder LG

δισκακια intenso dvd+r dl 8x - γραφω Χ2,4

clonecd 5.3

Εχω κανει με επιτυχια 5-6 εγγραφες και παιζουν στο xbox360

αλλα σε αλλα το clone cd σταματαει στο 5% η στο 30 % δεν μου δειχνει

χρονο αλλα το dvd-recorder συνεχιζει να γραφει μεχρι το τελος κανει lead out και στο

τελος μου βγαζει μυνημα οτι η εγγραφη απετυψε !

τα images ειναι σε μορφη

IMAGE.000

IMAGE.dvd

η

IMAGE.iso

IMAGE.dvd

τι νομιζεται οτι μπορω να κανω - ποια η διαφορα IMAGE.000 και IMAGE.ISO

ευχαριστω

kamia diafora.gia kane kai mia dokimi me imageburn isws doulevei kalitera me to recorder sou.vale layer break sta settings kai grapse apeytheias apo to image.iso i image.000 to image.dvd einai axristo sto imageburn.

Δημοσ.

egw to katebasa to midway epaiksa k mou psiloarese.apla einai ta zwa mou arga i ekseliksei tou paixnidiou.twra exw ena destroyer kai exw kollisei.ok ta paixnidi einai apla ligo anw tou metriou.pantws exei polli kalo clarity

Δημοσ.

Paides...Exei dokimasei kaneis na grapsei copies apo to palio xbox se dl diskakia kai na ta pai3ei sto 360??? Etsi paizeis antigramena tou xbox1 sto 360???? Xreiazete kai kana ss opos sto 360?? P.M.

Δημοσ.

''Όσο για το πόσων χρονών είμαι και το πόσα γραφικά έχω δει...άστο. Όσοι θυμούνται το JetPack στον ZX48 θα καταλάβουν ποιάς εποχής είμαι.''

Τι μου θυμισες τωρα... Εχω πεταξει κασετοφωνα στον τοιχο γιατι κολησε στο 99% :twisted:

Δημοσ.
''Όσο για το πόσων χρονών είμαι και το πόσα γραφικά έχω δει...άστο. Όσοι θυμούνται το JetPack στον ZX48 θα καταλάβουν ποιάς εποχής είμαι.''

Τι μου θυμισες τωρα... Εχω πεταξει κασετοφωνα στον τοιχο γιατι κολησε στο 99% :twisted:

ax kasetules ti mu thimisate,Spectrum forever!

Δημοσ.

Παιδες αν μπορειτε πειτε μου και σε εμενα τι θα χρειαστο για να κανω το xbox360 μου για να παιζει αντιγραφα. Ρωτησα ενα μαγαζη ποσο καστιζη να μου το κανει αυτος να παιζει αντιγραφες και μου ειπε 130 euro για να μου βαλει το firmware ελεος!! ευχαριστο

Δημοσ.
Παιδες αν μπορειτε πειτε μου και σε εμενα τι θα χρειαστο για να κανω το xbox360 μου για να παιζει αντιγραφα. Ρωτησα ενα μαγαζη ποσο καστιζη να μου το κανει αυτος να παιζει αντιγραφες και μου ειπε 130 euro για να μου βαλει το firmware ελεος!! ευχαριστο

130euro μόνο?Τρέχα στον απατεώνα.Προσωπικά δν έχω πάρει 360 για να τα κάνω στην πράξη αυτά μου λέμε εδώ μέσα αλλιώς θα στο έφτιαχνα εγω.Αμα διαβάσεις θα μπορέσεις να το κάνεις και μόνος σου.Αλλιώς στείλε ένα pm σε κανένα παλικάρι που το έχει κάνει να στο φτιάξει και κερασέ τον μια μπύρα.

Όταν στο φτιάξει(μην πιει και μετά δεν ξέρει τι κάνει):-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...