Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεεε, για να παίξω το Stranglehold θέλει update, τι κάνουμε? Επισήμως δεν έχω μπαναριστεί, αλλά έχω να μπω στο live από το Μάιο. Ήρθε η ώρα για μπάνιο ή μπορεί να γίνει αναίμακτα το update?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εεεε, για να παίξω το Stranglehold θέλει update, τι κάνουμε? Επισήμως δεν έχω μπαναριστεί, αλλά έχω να μπω στο live από το Μάιο. Ήρθε η ώρα για μπάνιο ή μπορεί να γίνει αναίμακτα το update?

mia dokimi tha se peisei....

Δημοσ.

Εγω εκανα update και ολα οκ!!Βασικα ειναι το dashboard update που εγινε πριν λιγο καιρο...

Δημοσ.

Xtes to bradaky eipa na bo Live na paixo ligo kai eida pos mou exei erthei ena neo minyma....

Bika kai diabasa to minyma....

Htan apo to Xbox Live Service kai me enimerone pos to Live tha einai offline gia kapoies ores stis 10 Sept logo update....

Syberasma (diko mou): paixte oso prolabete mexri tis 10 tou mina, giati meta blepo banakia... xeimerina banakia! ....

Δημοσ.

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το topic,μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόγραμμα??που να μπορούμε να παίξουμε αντεγραμμένα παιχνίδια χωρίς να το chipάρουμε??

Δημοσ.

Ρε φίλε δεν είναι δυνατόν να κάτσω και να διαβάζω όλα τα post από 358 σελίδες..Δεν είναι φυσιολογικό..Και γι'αυτό ζήτησα από κάποιον απλάνα μου πει το όνομα του προγράμματος και από κει και πέρα ξέρω που θα το βρω..Και στο κάτω κάτω δεν σε υποχρεώνει και κανείς..

Δημοσ.

δε χρειαζεται να διαβασεις ολες τις 358 σελιδες οπως λες...

ξεκινα με τις πρωτες 5, πανε μετα στην 25 και δες περι τινος λεγεται...

αν δε πανε στην 50...

και ουτο καθεξις

κανε μια μεθοδο ελαχιστων τετραγωνων βρε αδερφε...

Δημοσ.

Paides me ixtreme orismena palia paixnidia paizoun pou exo eno alla den paizoun. Ti simainei ayto, oti ayta pou paizoun tha exoyn asfaleia i etsi kiallios me palia den prepei na mpo sto live?

Kai ti prepei na kano gia na paiksoun me asfaleia ola? Mporo na ta kano stealth?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...