Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Gia sas pedia pio eine to kalitero programa gia defrag?
ThanasisAR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ αυτό των Windows. Καλό μου φαίνεται.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 ego iksera to diskeeper itan para poli kalo!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Το καλύτερο, με 5 είδη Defrag: Stealth Space Access method Modified method Name method
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Diskeeper Premium 10 : Ετη φωτος μπροστα. ( ωραιο το ΑΕΟΝ flux.. )
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 auta ta 5 eidi ti eine ti kanei to kathena?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Stealth mode: This method defragments all fragmented files and tries to consolidate them in order to optimize available free space. Space method: All fragmented files will be defragmented, and then placed into the free slots in which they fit. This maximizes contiguous free space. Access method: Files are sorted according to when they were last accessed Modified Access: Files are sorted according to the date on which they were last changed Name method: Files are sorted alphabetically from the beginning to the end of the partition @HellasVagabond, κάνει Defragmnet σε δίσκο με 64k cluster size ?
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Stealth : Δεν τρωει πολλους πορους απο το συστημα οταν κανει defrag. Space : Σου αυξανει ελαφρως τον χωρο στον σκληρο αφου " κολαει ασφυκτικα " τον ενα φακελο πανω στον αλλο. Access method : Βαζει τους φακελους που εκανες Access πρωτους στον σκληρο οταν κανει defrag. Modified method : Βαζει τους τελευταιους Modified φακελους πρωτους στον σκληρο οταν κανει defrag. Name method : Βαζει τους φακελους αλφαβητικα στον σκληρο οταν κανει defrag. Φυσικα το καλυτερο και το πιο σωστο και Default για ολα τα αλλα προγραμματα Defrag ειναι το Access Defrag. Ολα τα υπολοιπα ειναι για μοστρα του Ο&Ο. Ασε το O&O και βαλε το καινουργιο Diskeeper 10.
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 to diskeeper ta kanei ola mazi?
pharm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο από όλα τα Diskeeper κάνει καλύτερα για ανασυγκρότηση; Γιατί βρίσκω αρκετά... Diskeeper 10 Professional Edition Diskeeper 10 Professional Premier Edition Diskeeper 10 Server Standard Edition Diskeeper 10 Server Enterprise Edition Diskeeper 10 Administrator Edition
HellasVagabond Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Η μηχανη defrag του diskeeper ανιχνευει και αναλογα διαλεγει τροπο. Ωστοσο αποτι εχω δει κανει Access Defrag κυριως. Pro Premium. Οι αλλες ειναι για να κανεις defrag σε workstations απο ενα κεντρικο συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.